Σκέφτομαι να δοκιμάσω το μπλουζοφόρεμα που είχα αγοράσει μόλις έκανα το χειρουργείο, να δω πώς είναι. Από την άλλη λέω να το αφίσω ακόμα λίγο.... ουφ... δεν ξέρω....
Printable View
Σκέφτομαι να δοκιμάσω το μπλουζοφόρεμα που είχα αγοράσει μόλις έκανα το χειρουργείο, να δω πώς είναι. Από την άλλη λέω να το αφίσω ακόμα λίγο.... ουφ... δεν ξέρω....
Δεν καταλαβαίνω πού έγκειται το δίλημμα,Πωλινάκι...Αν θέλεις γίνε λίγο πιο αναλυτική.
Σήμερα έκανα το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα ! Το σημαντικο ειναι οτι για πρωτη φορα δεν ενοιωθα κομπλεξ να εμφανιστω στη θαλασσα!!!!!!! Με άφησαν εντελως αδιαφορη οι λιποσαρκες της παραλιας!!!!!!!!!!!!
Επισήμως λοιπόν,καλό καλοκαίρι,ελεύθερη ψυχή!Ίσως αύριο κάνω κι εγώ το πρώτο μου...
Αν δεν είναι παγωμένα τα νερά...Χαίρομαι που μπόρεσες να το απαλαύσεις απενοχοποιημένη!
Αυτό σημαίνει πως έκανες καλή δουλειά μέσα σου τη χρονιά,που πέρασε!Κι έτσι να συνεχίσεις!
NADINE μου σε ευχαριστώ ........... Δεν ξερω αν έκανα δουλεια αλλα αξιζω για αυτο που ειμαι και αυτο που θα ήθελαν!
Και το κυριοτερο!!!!! Ειχα παρει μαζι μου το μηλο μου , χωρις να με νοιαζει αν σχολιαζουν !!!!!!!! Το έφαγα με μεγαλη άνεση !
Το όποιο κόμπλεξ παλιότερα ένιωθες δεν έφυγε από μόνο του(δεδομένου πως πάνω κάτω
είσαι στα ίδια κιλά!).Δικό σου κατόρθωμα είναι και καλό είναι να σου το αναγνωρίσεις κι αυτό
ανάμεσα στα άλλα!Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!Απόλαυσες και το μπάνιο σου και το κολατσιό σου!
:blush::blush: ευχαριστώωω.............
θελω να τα κανω ολα λιμπα!!!!
να μη μεινει τπτ λεμε!
σπασταααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
Smart αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα ................Καντο!!!!!!!:flaming::flaming ::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::fla ming::flaming::flaming::flaming:
Δε μπορω να καταλάβω αν θέλω ακόμη τον πρώην μου.
Ενω είχα πεί πως δε του ξαναστείλω, μου έστειλε αυτος χθες(αφού είναι εδω αυτες τις μερες) και δεν αντεξα του εστειλα κ όλα τα σχετικα, μου λειπεις, σε σκεφτομαι πολυ... κλπ κλπ.....
ε κ αυτος κατι παρομοια έλεγε κ στο τελος έλεγε πως δεν επρεπε να στειλει κ να με αναστατωσει κ μου ζητησε συγνωμη που με εχει κουρασει τόσο.
στο τελος ήθελε να βρεθούμε, αλλα λόγω διαβασματος μου, δε νομίζω... κ ειπε οκ το διαβασμα προηγείτε.
το βρηκα κ λίγο αφορμη, για να μη τον δω με τη μια που μου εστειλε. Αν και θελω πολυ να τον δω..........
Αλλα δε μπορω να καταλαβω αν τον θελω ή οχι... μπερδεύομαι.
Καμια γνωμη?
αχ ποσο ομορφο συναισθημα ..να σου λεει σ'αγαπω ενα ατομο που εκτιμας πολυ ..
δυστυχως το εννοει φιλικα βεβαια ( δεν ειμαι και 100% σιγουρη γι αυτο) .. και πολυ θα ηθελα να το εννουσε διαφορετικα ..
αλλα δεν πειραζει ακομη και φιλικα ... ηταν αρκετη αυτη η μικρη λεξη να με κανει να αλλαξω διαθεση , να νοιωσω ενα φτερουγισμα και να πεταω στα συννεφα για λιγο ξεχνοντας το αγχος και την πιεση της μερας .....
τι γλυκο ν'αγαπουν και να σου το λενε ..
http://louloudaki.pblogs.gr/files/f/277072-love.jpg
cici μου...πριν πολλάαααααααααααα χρόνια πω-πω μεγάλωσα λέμε :D είχα μία σχέση για αρκετά χρόνια κάποια στιγμή αυτός έφυγε μακρυά λόγω δουλειάς με την προοπτική πως σε 3 χρονάκια θα επέστρεφε ,όσο ήταν κοντά ήταν τύπος και υπογραμμός,μετά όμως όταν ερχόταν με άδεια ως δια μαγείας άρχισε να μην έχει χρόνο για μένα,και να εγώ να ξενυχτάω με το τηλ αγκαζέ μπας και κτυπήσει,και να ετοιμάζομαι να βγω και να μην έρχεται να με πάρει και να μου το ακυρώνει τελευταία στιγμή και άλλα τέτοια ωραία πράγματα.Εγώ να πέσω στα πατώματα και να κτυπιέμαι αλλά κατά τα άλλα όπως έλεγε με αγαπούσε,έφτασα σε σημείο να τον παρακαλάω να χωρίσουμε τίποτα αυτός εκεί να λέει πως με αγαπάει δεν μπορεί χωρίς εμένα και άλλα τέτοιοα.Όταν ήταν μακρυά όλα καλά,όταν ερχόταν κοντά γινόταν όλα μαντάρα,κάποια στιγμή ήταν τόσο μα τόσο ψυχοφθόρο όλο αυτό που αποφάσισα πως πρέπει να μπει ένα τέλος.ΔΕΝ ήταν εύκολο,αλλά έπρεπε να γίνει.Το τέλος μπήκε αλλά ο αγαπαημένος μου εξακολουθουσε να τηλ,ενίοτε να λέει πόσο του λείπω πόσο με αγαπάει,2-3 φορές πισογύρισα μεγάλη μ@λακία μου απλά έχασα ακόμα περισσοτερο χρόνο.ήθελα από καιρό να σου πω πόσο λάθος ήταν η συμπεριφορά του φίλου σου,έβλεπα πως φέρεται και σκεφτόμουν πως δεν μπορεί να το βλέπεις,σε καταλαβαίνω όταν αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου κάποιον που αγαπάς ποτέ δεν είναι εύκολο αλλά πίστεψέ με,όταν αποφάσισα το τελος οριστικά και αμετάκλητα,μπόρεσα να φτιάξω μία καινούρια σχέση που περνούσα καταπληκτικά και ένιωθα ξανά πως ζω,ενώ πριν ζούσα για το πότε θα με πάρει τηλ ή για το πότε θα αποφασίσει πως θα συναντηθούμε.Μην αφήνεις την ζωή σου να "χαραμίζεται" έτσι,η ζωή περνάει πολύ γρήγορα και πρέπει να την χαιρόμαστεQuote:
Originally posted by Ciciliana
Δε μπορω να καταλάβω αν θέλω ακόμη τον πρώην μου.
Ενω είχα πεί πως δε του ξαναστείλω, μου έστειλε αυτος χθες(αφού είναι εδω αυτες τις μερες) και δεν αντεξα του εστειλα κ όλα τα σχετικα, μου λειπεις, σε σκεφτομαι πολυ... κλπ κλπ.....
ε κ αυτος κατι παρομοια έλεγε κ στο τελος έλεγε πως δεν επρεπε να στειλει κ να με αναστατωσει κ μου ζητησε συγνωμη που με εχει κουρασει τόσο.
στο τελος ήθελε να βρεθούμε, αλλα λόγω διαβασματος μου, δε νομίζω... κ ειπε οκ το διαβασμα προηγείτε.
το βρηκα κ λίγο αφορμη, για να μη τον δω με τη μια που μου εστειλε. Αν και θελω πολυ να τον δω..........
Αλλα δε μπορω να καταλαβω αν τον θελω ή οχι... μπερδεύομαι.
Καμια γνωμη?
aggeloudaki.... thanks για την απαντηση..
η αληθεια ειναι πως τα ξαναβρήκαμε. θεωρητικά, γιατι δε βρεθήκαμε ακόμη απο κοντά, γιατι εχω οπως ειπα διαβασμα.
μαλλον μετα την εξεταστικη.
η αληθεια ειναι πως οταν τον ξαναρωτησα ποτε θα ξαναέρθει, μου είπε σε 1 μηνα.
οκ μπορεί να μην εχω προβλημα γιατι θα εχω εξετασεις. αλλα παλι μου εκατσε στραβα.
πιο πριν μου είπε πως γενικα το προηγ. μηνα που του΄πα να χωρίσουμε, οτι είχε πολυ δουλεια, εκαναν ασκηση στη δουλεια. και οτι με το δικιο μου σκεφτομουν ασχημα πραγματα(οτι πχ εχει αλλη εκει).
Αυτα...
απλα ειναι το μονο ατομο που με κανει να νιωθω.