Δεν βλέπω κάποια άκυρη καταχώριση εδώ. Αντιθέτως βλέπω έναν άνθρωπο που προβληματίζεται για το μέλλον του και είναι σίγουρα μια αρχή. Θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει και ας το φοβάσαι.
Printable View
Δεν ήταν δολοφονία που τους έκλεισαν μέσα στην τράπεζα και τους πυρπόλησαν με μολότοφ?
Δεν ήταν δολοφονία του αστυνομικού που του έριξε ο άλλος φωτοβολίδα?
Δεν ήταν δολοφονία που είχαν κάχει ζωντανό τον αστυνομικό απο μολότοφ?
Δεν ήταν δολοφονία οι δεκάδες εκτελέσεις της 17 Νοέμβρη και άλλων αναρχικών τρομοκρατικών οργανώσεων?
Δεν ήταν δολοφονία που γάζωσαν με καλάζνικοφ τους δυο νεαρούς έξω απο τα γραφεία της χρυσής αυγής?
Δεν σας παίρνει μάγκες...Τα εγκλήματα των αναρχικών δεν εξισώνται με την δολοφονία Φύσσα..
Δολοφόνοι και οι ακροαριστεροί,δολοφόνοι και οι ακροδεξιοι.
Η κοινωνία έχει καταλάβει τι παίζει γι'αυτο και η αριστερά έχει περιθωριοποιηθεί.
Γιούζερ,μην πέσεις στην παγίδα ότι φταίει η κοινωνία η άδικη ή οι γονείς σου ή μια αρρώστια που σου έπεσε απο τον ουρανό.
Εχεις το αυτεξούσιο και μπορείς να οδηγήσεις την ζωή σου εκεί που θέλεις.
Πίστεψέ το και κάνε το πράξη.
Και εγω σε αντίστοιχη κατάσταση είμαι και το παλεύω όσο μπορώ αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια.
Βρε,σταματήστε να ζείτε σε παραμύθια με ψεύτικους ήρωες τυπου Κουφοντίνας, Φύσσας, Γρηγορόπουλος.
Τα παραμύθια αναπαύουν αλλά πρεπει να ζουμε και στην πραγματικότητα.
Και ξαναλέω,βρείτε υγιή πρότυπα να θαυμάσετε στην ζωή σας.
Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων και των Επιστημών .
O Γρηγορόπουλος, το 16χρονο δολοφονημένο από μπάτσο. Τολμάς και μιλάς με αδιαφορία γι' αυτό το γεγονός.
Μόνο για φτύσιμο ρε Γιόκοτσοκο. Μόνο.
Δεν ξέρεις τίποτα από πολιτική και πως όλη η ζωή μας διέπεται από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Οι πολιτικές ιδεολογίες πρέπει να είναι κατασταλαγμένες και ο καθένας θα πράττει όπως αρμόζει στην ιδεολογία του. Οι απολιτίκ να ξέρεις ότι σε κάποια διένεξη την πατάνε πρώτοι και καλύτεροι γιατί είναι στη μέση και θα τους βάλουν να αποφάσισουν μοιραία ή το ένα ή το άλλο. Αλλιώς λιώσιμο πρώτοι γιατί είναι στη μέσα στη μέση.
Ο Κουφοντίνας τι σου έφταιξε; Σκότωσε ποτέ απλό πολίτη; Πείραξε ποτέ απλό άνθρωπο για να τον φοβάσαι εσύ; Στόχευε ιδιαίτερα πρόσωπα που ο θάνατος τους δεν έχει να τρομοκρατήσει κανέναν απλό πολίτη.
Τέλος οι αναρχικοί, αριστεροί κλπ έχουν πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, ζωγράφους, ποιητές, λογοτέχνες, τραγουδιστές οπότε ναι έχουμε να διαβάσουμε και να θαυμάσουμε καλλιτεχνικά, Τέχνες, Γράμματα και Επιστήμες.
Γιατί αυτό Harley, κάτι τέτοιοι πάντα.
[IMG]https://i.postimg.cc/grt42pnR/4.jpg[/IMG]
Κανένας δεν πρέπει να πεθαίνει πριν την ώρα του από κάποιο τρελό.
Το παράλογο είναι πως ένα τίποτα έγινε σημαία για τους αναρχικούς που μαχαιρώθηκε από ένα κομουνιστή που το γύρισε σε ακροδεξιό και μάλωσαν για την μπάλα. Η μάνα του έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής.
Είναι δεκάδες τα αθώα θύματα που μένουν στην αφάνεια.
Μόνο όσοι είναι λάθρο - άκρο -μειονό. Όταν δολοφονηθούν γίνονται πρώτη είδηση, μας ζαλίζουν για μέρες και με το ζόρι τους κάνουν ήρωες, χωρίς να έχουν κάνει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους μένουν στην ιστορία και γιορτάζουν την επέτειο του θανάτου τους.
Είναι άδικο να υπάρχουν τόσοι νεκροί και οι δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Ακόμα και φυλακή να μπούν για λίγα χρόνια δεν δικαιώνεται ο νεκρός, θα έπρεπε αυτός που αφαιρεί μια ζωή να εκτελείτε με τον ίδιο τρόπο!!!
ποιός τους έκλεισε; γιατί; τί στόχο είχαν οι μολότοφ;
και τί σχέση έχει η 17Ν με όλα τα άλλα καιμπερδεύτηκα.
να δεχτώ τον όρο δολοφονία, ότι όντως κάποιος αυτά ήθελε να γίνουν και τα έκανε.
το κίνητρο είναι άλλο.
κι επίσης λίγος σεβασμούλης
Πάμε πάλι για να δουλέψετε τι χρειάζεται
Γυμναστική
Κοινωνικοτητα
Οδήγηση
Μυοχαλαρωτικο με αλγκοφρεν
Συμπληρώματα μαγνήσιο βιταμίνη ντε
Και να μπορείτε να κάνετε μπάνιο
Και το detox το στιγμιαίο
Εγώ μια χαρά είμαι αντε εσείς τώρα
Μου είπε η ζαχαρουλα μια φίλη μου να πω τα πάντα που ξέρω για αλήθεια κι ότι θέλει ας γίνει
Αυτά από το μέτωπο
Καλή ήμουν φασαιος σε καφετέρια κι αυτή δούλευε και μια μέρα γυρνάει κ μασ λέει τι γίνεται ρε μαλακές γυναίκες παραπονιέται παιδιά μπλέκουν γυναίκες μπλέκουν οι άνδρες δεν πάνε καλά και μασ είπε να ΤΗΣ πούμε τα πάντα που ξέρουμε ΤΗΣ είπα κι εγώ κι ο άλλος ότι ξέραμε για αλήθεια δεν ξέρω τι κατάλαβε πάντως από εκεί το πήρα κι εγώ και άρχισα να τα λέω οπωσ μπορώ