Με γεια Λιλακο τα καινουρια ρουχαλακια!Εισαι μια χαρα κ θα το νιωθεις μερα με τη μερα ολο κ πιο πολυ!Να συνηθισεις κ να χαιρεσαι τον νεο σου εαυτο!
Printable View
Με γεια Λιλακο τα καινουρια ρουχαλακια!Εισαι μια χαρα κ θα το νιωθεις μερα με τη μερα ολο κ πιο πολυ!Να συνηθισεις κ να χαιρεσαι τον νεο σου εαυτο!
Με γεια σου, Λίλα μου! Καταλαβαίνω απόλυτα το συναίσθημά σου.. Ήμουν στα Χανιά με την ξαδέλφη και ήθελα μαγιώ. Με πήγε σε ένα μαγαζί, που το θεώρησα νεανικό και "προχωρημένο" για το μέγεθός μου. Είδαμε μαζί τα ολόσωμα μαγιώ και διάλεξα το τέλειο! Αλλά, μικρό.. Εγώ δίσταζα.. Ένιωθα λες και ήμουν παράνομη στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν μαζεμένη. Αλλά η ξαδέλφη, που δε μασούσε, σταμάτησε μία πωλήτρια και τη ρώτησε, αυτό το έχετε σε large ή extra large; Μόλις η πωλήτρια επέμεινε να δοκιμάσω το medium καταχάρηκα, μόλις δε διαπίστωσα ότι χωράω και το αγόρασα, τότε απογειώθηκα!
Σας ευχαριστω κοριτσια μοοου!!!!
Τα τραγουδια δεν μπορω να τα δω επειδη ειμαι αποτ ο κινητο αλλα μολις παω σπιτι θα τα δω!! :)
Καληνυχτα σε ολες σας!!! Χχχχχχ
Αχ, Γλαύλη μου, μόνο νύχτες θα με βλέπετε από δω και πέρα και αυτό να εύχεστε! Μπορεί η δουλίτσα να είναι αρκετή, αλλά αυτό θέλουμε. Εσύ πώς τα πας; Το κορίτσι μας είναι καλά;
Λαγοκοιμήθηκα στην καρέκλα στη δροσιά του κήπου, αν δεν φοβόμουνα τα πακιστάνια γύρω γύρω θα έβγαζα ένα ράντσο στον κήπο.
Γλαύκη μου δεν ανησυχώ, αν θέλω λαλάγγι θα βρω άλλο, αυτό είναι εύκολο, άντρα της προκοπής είναι δύσκολο να βρω. Λιλάκι μεγειά τα ρουχαλάκια σου και καλοφόρετα.
Σας ευχαριστω πολυ!!!ειναι πρωτογνωρο συναισθημα για εμενα να μου αρεσει αυτο που βλεπω στον καθρεφτη μου και ακομα δεν μπορω να το συνηθησω.
Λιλάκι δύσκολα συνηθίζεται, εγώ ακόμα ξαφνιάζομαι με τον καθρέφτη και τη ζυγαριά μου!
Εγω Χαρα μου κ εξοδους βλεπω κ ποτακια κ οχι μονο δουλεια!
Το κοριτσι ειναι εργασιομανης κ αφου εκοψε τα ραμματα τη δευτερα την Τριτη πηγε για δουλεια λες κ ο ΟΤΕ δεν θα λειτουργουσε χωρις αυτη!Βρηκε ενα μπαχαλο κ εμεινε μεχρι τις 8 η ωρα το βραδυ για να γυρισει σφαδαζοντας απο τους πονους.Να σκεφτεις οτι ειχε αλλες 10 μερες αναρρωτικη.Αλλα δεν ακουει κανεναν...
Τζινακο μου θα βρουμε αλλον κ γρηγορα το ξερω,αλλα αυτον τον ειχαμε προχειρο κ ηταν το γνωστο σε ολες μας λαλαγκι!
Τζίνα μου, πόσο σε ζηλεύω, που είσαι σε θέση να χαλαρώνεις τόσο, ώστε να λαγοκοιμάσαι στις καρέκλες! Είσαι πάρα πολύ τυχερή, να το ξέρεις! Εγώ κάνω σχέδια πώς θα με κουράσω και παράλληλα θα με γυμνάσω. Βρήκα μία λύση. Κάθε Κυριακή θα έρχεται εδώ ένας χορευτής, αργεντίνικων χορών και λάτιν γενικότερα, ρωσοπόντιος μη χ@σω, αλλά σκέφτομαι να ακολουθήσω το τμήμα του. Η εναλλακτική μου είναι πιλάτες, τρεις φορές την εβδομάδα. Μπορώ να τα κάνω και συνδυαστικά, αλλά θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Εσείς τι λέτε να κάνω;
Το αργεντίνικο τάγκο είναι το απωθημένο μου και θα μου βγει και πιο φτηνά, αλλά το πιλάτες είναι συχνότερο και πιο αποτελεσματικό. Επίσης δε με δεσμεύει τα Σαββατοκύριακα, σε περίπτωση που θέλω να φύγω. Πρέπει να αποφασίσω μέχρι αυτή την Κυριακή.
Αβα επειδή μου περισσεύει πολύ τύχη αν θες να σε κεράσω λίγη!! Εγώ προτιμώ να κάνεις χορό από πιλάτες.
Αφού με ξέρεις, χαρά μου.. Δε τη μπορώ τη μιζέρια! Η φτώχεια θέλει καλοπέραση, η πουκανιά φτιασίδι και η δουλειά εξόδους! Νόμιζα ότι ήμουν στον πάτο του λάκκου, ας μη πω ποιου ειδικότερα, μέχρι που είδα πώς ζουν και εργάζονται δύο άτομα. Άτομο Νο1, ο άντρας των ονείρων μου, όπου δούλευε και δουλεύει non stop και άτομο Νο2 ο αδελφός μου, όπου δούλευε μέχρι τις δέκα το βράδυ. Έχει και χειρότερα!
Αβα το πιλατες γυμναζει ολο το σωμα κ γραμμωνει.Ειναι φυσικα δυσκολο κ επιπονο αλλα θα σου αρεσει.Ασε που θα ειναι 3 φορες την εβδομαδα οποτε πιο σωστη ασκηση.
Τζινάκο μου, μη το γελάς καθόλου.. Όταν ο Θεός μοίραζε τύχη, κάποιος στη γέννησή μου κρατούσε ομπρέλα!
Ας παραμείνουμε στα χαρούμενα τραγουδάκια και ας μη βάλω το "την ώρα που γεννιόμουνα σχολάγανε οι μοίρες", κάτι που θεωρώ ότι μου πάει πολύ.. Με χαρά δέχομαι το κέρασμα τύχης, ευχαριστώ!!
Μάλλον θα δοκιμάσω το χορό, δίκιο έχεις. Είναι κάτι διαφορετικό και κάτι που δεν πρόκειται να βαρεθώ, μια και θα είναι μόνο μία φορά την εβδομάδα!
Αβα κι εμένα όταν γεννιόμουνα ο Θεός κρατούσε όχι ομπρέλα αλλά τέντα! :lol:
Γλαύκη μου, από την άλλη το πιλάτες είναι δοκιμασμένο και σίγουρο. Αλλά θα αντέξω 3 φορές την εβδομάδα; Δε θέλω να είμαι για μία ακόμη φορά στη ζωή μου ανακόλουθη. Μέχρι μια ηλικία υπηρετούσα τους στόχους μου πιστά, ήμουν σκυλί, που λένε. Μετά κουράστηκα και τα παράτησα. Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα παρατάω. Αλλά δε θέλω να νιώθω ότι δεν εκπληρώνω τους στόχους μου, κάνει κακό στην ψυχολογία μου.