Σκεφτομουν να κανω λιγες συνεδριες ψυχοθεραπεια ακομα.νομιζω πως πρεπει να μαθω να αποδεχομαι τον νεο μου εαυτο.
Printable View
Σκεφτομουν να κανω λιγες συνεδριες ψυχοθεραπεια ακομα.νομιζω πως πρεπει να μαθω να αποδεχομαι τον νεο μου εαυτο.
Αβα και εγω χορο θα διαλεγα.
Αχ, Τζινάκο μου.. Γκαντέμισσες είμαστε, ας το παραδεχτούμε. Η μητέρα μου λέει ότι το moto της είναι ότι η τύχη είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών μας. Αυτό το λέει, φυσικά, προκειμένου να με πληγώσει και να με κάνει να νιώσω αποτυχημένη. Αλλά εγώ ξέρω ότι η τύχη, το γραμμένο, το κισμέτ, όπως θέλεις πες το, είναι κάτι που δεν ελέγχεται απόλυτα. Ζωντανή απόδειξη εγώ!
Αβα ο χορός σε γυμνάζει χωρίς να το καταλάβεις γιατί σε κρατάει σε εγρήγορση και περνάει ευχάριστα η ώρα, το πιλάτες είναι καθαρή γυμναστική και ίσως το βαρεθείς γρήγορα.
Το έπιασα το μήνυμα: Όχι μαμάδες, όχι πληγές, όχι γκαντεμιές και μιζέριες και συμφωνώ!
Που λέτε, αυτή την Κυριακή θα πάω και εννοείται ότι θα σας ενημερώσω.
Λέτε να μάθω να χορεύω έτσι;
http://www.youtube.com/watch?v=S7H7eox-VRE
Εδώ και ώρα ζεσταίνομαι γι'αυτό βγήκα πριν και στον κήπο να δροσιστώ, πριν λίγο είπα να μετρηθώ και έχω ζάχαρο 399 ντόϊνγκ! Εχω ξεχάσει να κάνω κάποια ένεση αλλά δεν θυμάμαι πια και πότε, γι'αυτό καίω ολόκληρη και κοιμάμαι όρθια. Εκανα τώρα ένεση και σε κανά δύωρο θα συνέλθω, όμως πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Ξέρω ότι δε θα μάθω ποτέ να χορεύω σε υψηλό επίπεδο. Όταν ήμουν φοιτήρια πήγα σε σχετική σχολή, για να μάθω αργεντίνικο τάγκο, σας το έχω ξαναπεί. Πάντα είχα έρωτα με αυτό το χορό. Μου μίλησαν ειλικρινά και μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος χορός είναι βιωματικός και μπορούν, μεν, να μου μάθουν πέντε βηματάκια, αλλά χορεύτρια δε θα γίνω ποτέ μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεται, αλλά θα πω πως τότε ήμουν μόλις 53 κιλά, δηλαδή εύκολη στα σηκώματα από τον παρτενέρ μου.
Τώρα είμαι πρόθυμη να μάθω αυτά τα πέντε βηματάκια, αν με κάνουν να αισθάνομαι καλά και πιο κοντά στο χορό, που ποτέ δε σταμάτησα να αγαπώ.
Καληνύχτα Τζινάκο μου και καλή σου ξεκούραση!
Εβγαλα τον μετρητή μου φωτό γιατί είναι ντοκουμέντο, έχω πάνω από 1,5 χρόνο να δω αυτά τα νούμερα κι ελπίζω να μην τα ξαναδώ.
Τζινάκο μου, ελπίζω με τη σειρά μου να μη ξαναδούμε αυτό το νούμερο. Βέβαια, εσύ ξέρεις πώς να το χειριστείς, αλλά εμείς, οι κοινοί θνητοί ανησυχούμε για σένα. Όταν ήμουν στα βαρύτερά μου, είχα ζάχαρο 100 και είχε πει ο γιατρός ότι είμαι οριακά. Πέσε να κοιμηθείς, ξεκουράσου και κάνε αυτά που εσύ ξέρεις. Φιλάκια πολλά!
Ας πάω κι εγώ, είναι αργά.. Φιλάκια, κορίτσια μου, τα λέμε αύριο!
Τζινάκο μου γιατί ανέβηκε έτσι το ζάχαρο κούκλα μου? μήπως κουραστικές? έκανες τίποτα δουλειές? "στεναχορεθικες"? με ανησυχείς ...
όσο για το άλλο...χορό η "πιλατες" ..
εγώ έλεγα να αρχίσω yoga..αλλα είδα ένα ντοκιμαντέρ για το "πιλατες" και ποσο βοηθησε στην αρθρίτιδα μιας κοπέλας που αποφάσισα να κάνω "πιλατες" ...αν δω αποτελέσματα στην αρθρίτιδα μου και δεν πονάω πια ...δεν ξέρω...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..
θέλω να σας πω και εγώ πως δεν γράφω συχνά πυκνά αλλα μπαίνω και διαβάζω..γενικά δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι γιατί δεν έχω κανέναν εδώ...ούτε μια φιλί..και είμαι από φύση μου πολύ κοινωνική...θέλω να βγω να παο για έναν καφέ..να μιλήσω...και δεν έχω κανέναν...ευτυχώς που έχω εσάς και διαβάζω !
Καλημέρα. Νίνα ευτυχώς η κούραση και οι δουλειές δεν μου ανεβάζουν το ζάχαρο γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ζω σε γυάλα χιχιχι, απλά έφαγα και ξέχασα να κάνω την ένεσή μου εξού κι έγινα πετιμέζι χιχι. Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να είσαι μόνη σου εκεί αλλά τώρα που έκανες την επέμβαση ζεις κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό γι'αυτό προσπάθησε να το απολαύσεις και ν'ανέβεις ψυχολογικά και άσε μόνο τα κιλά σου να πέφτουν.
Σήμερα το Μαράκι θα κάνει τον προεγχειρητικό, καλή επιτυχία.
καλημερα τζινακι!
πρωι πρωι ετρεξα να ζυγιστω μες τη χαρα για να διαπιστωσω οτι....εβαλα 0,3!!!
και ηταν η βδομαδα με τις λιγοτερες ατασθαλιες και την περισσοτερη γυμναστικη!!!!
φυσικα και στενοχωρηθηκα αλλα λεω να κανω απλα υπομονη....
ειναι αληθεια οτι ειμαι πιασμενη σε γαμπες και στηθος που εχουν γινει πετρουλες οποτε πως να μη ζυγιζς παραπανω με 4 πετρες μεσα μου???
εχουμε συζητησει πολλες φορες για κοληματα ζυγαριας και τετοια ομως μου μοιαζουν λογια παρηγοριας.
οποτε μα πασα ειλικρινια και ολη την αυστηροτητα σας ρωταω να μου πειτε αν εκανα κατι λαθος...
γιατι με τιμωρησε η ζυγαρια μου?
Αχ βρε Τζινάκι μου πως ξέχασες να βάλεις την ένεση σου??? e?e?e? το έχω πάθει και εγώ για αυτό την βάζο πάντα πριν κάτσω στο τραπέζι :D δεν με λες? από το ζάχαρο είναι που είσαι τόσο γλυκιά σαν πετιμέζι??? :D:D:D
εγώ ενώ δεν έβαζα πλέον ινσουλίνη για 5 μέρες ξαφνικά anrxise να ανεβαίνει..όχι πολύ 150/160 αλλα προ φαγητού..:( άρχισα να βάζο και εγώ πριν το φαγητό 5 μονάδες. την αργή (insulatard) δεν την βάζο καθόλου. Ελπίζω να είναι από τι λοίμωξη και με γυρίζει και μια γριπούλα γιατί πραγματικά είχα χάρι πολύ που δεν έβαζα ινσουλίνη..
αχ ρε Τζινάκι..ξέρεις με τι ωραίο συναίσθημα ξύπνησα χθες? ο ήλιος έλαμπε και εγώ είχα μια χαρά εσωτερικά μου ερχόταν να χορέψω...πραγματικά eniotho τόσο δυνατή να παο για καφέ στο κέντρο ..καφές και μπίροι μπίροι :D θαύμα!!! και να μην έχω κανέναν??? πολύ με σκότωσε αυτό και μετά έπεσε και η ψυχολογία μου..δυστυχώς οι αδερφές μου δούλευαν και δεν ήταν στο σπίτι να ανοίξουμε skype..klaps