νινα γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις τους ελληνες της περιοχης σου? οσο μικρο μερος και να ειναι να εισαι σιγουρη τοι υπαρχουν!
το καλυτερο ψαξιμο γινεται μεσω της εκκλησιας!
Printable View
νινα γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις τους ελληνες της περιοχης σου? οσο μικρο μερος και να ειναι να εισαι σιγουρη τοι υπαρχουν!
Koritsaki έχω την εντύπωση ότι δεν σε τιμωρεί η ζυγαριά σου γιατί αυτά τα 300 γρ. δεν είναι λίπος! Κάνοντας διατροφή και γυμναστική το πιθανότερο είναι να είναι κατακράτηση. Κάνε το πρόγραμμά σου και μην ασχολείσαι με την ζυγαριά γιατί αγχώνεσαι και χαλιέσαι άδικα.
Νίνα είπαμε, μόνο τα κιλά μας προς τα κάτω, εμείς στο ύψος μας!
Νίνα είναι πολύ καλό αυτό που σου λέει το Koritsaki, δοκίμασέ το.
καλημερα τσουπρες μου!!!!τι μου κανετε???
ξεχασιαρικο τζινιους πως εισαι σημερα???
Καλημέρα Λιλάκι, όλα καλά όλα ανθηρά. Φυσουλάει πολύ και σήμερα. Ακόμα δεν έχω πάει να κοιτάξω τα φυστίκια χιχι γιατί η μητέρα μου πλένει τον κήπο με το πιεστικό, βέβαια με τόσο αέρα μέχρι τ'απόγευμα πάλι τα ίδια θα είναι, σε δουλειά να βρίσκεται.
Τελικά μόνο εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας, όλοι οι άλλοι τα βρίσκουν!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jaUayYNFKpM
καλη,ερουδια και απο μενα!
αν ο θεος κρατουσε ομπρελα στην αβα και τεντα στη τζινα τοτε σε μενα τι κρατουσε βρε κουκλες???
λιλακι μεγεια τα ρουχαλακια σου!
δε θυμαμαι τι αλλο ειπατε αν θυμηθω τα ξαναλεμε
Καλημέρα κορίτσια μου!
τι μου κάνετε; Εδώ όλα καλά.
Τζινάκι μου έπαθα σοκ με την μέτρηση σου! Παναγία μου δεν ήξερα ότι το ζάχαρο μπορεί να ανέβει τόοοοοσο πολύ! Καλά βρε παιδί μου και εσύ πως ξεχάστηκες; Αααχ το πολύ φιστίκωμα φταίει! :lol:
Νίνα μου είναι κρίμα να μην έχεις φίλους εκεί που μένεις. Εγώ στην θέση σου θα έκανα δύο πράγματα. Πρώτον θα έψαχνα στην περιοχή για Έλληνες και δεύτερον θα έπαιρνα δάσκαλο να μάθω την γλώσσα γρήγορα για να μπορώ να επικοινωνώ. Είναι φρικτό να μην ξέρεις την γλώσσα σε έναν ξένο τόπο, φαντάζομαι πόσο μόνη μπορεί να νιώθεις...και ένας σύντροφος τι να κάνει ο κακομοίρης; Όσο καλός και να είναι δεν φτάνει, χρειάζεται να κάνεις και φίλους. Αλήθεια με την γλώσσα πως τα πας;
Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς με την ζυγαριά και κυρίως μην χάνεις το κουράγιο σου. Την απάντηση για αυτήν την αύξηση την έδωσες μόνη σου χωρίς να το ξέρεις... Αν όντως γυμνάστηκες πάρα πολύ και καθημερινά αυτή την εβδομάδα και είσαι και πιασμένη προφανώς η αύξηση του βάρους είναι από την γυμναστική και εννοείται πως είναι κατακρατήσεις και όχι λίπος!!! Η ζυγαριά όταν ξεκινάμε γυμναστική πάντα ανεβαίνει προς τα πάνω, ωστόσο η όψη του σώματος μας καλυτερεύει και εννοείται πως δεν παχαίνουμε!!! Αγνόησε για λίγο την ζυγαριά λοιπόν και συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις. Φρόντιζε τώρα που ξεκίνησες δυναμικά, μετά την γυμναστική ακριβώς και πριν πας σπίτι να τρως στον δρόμο ένα φρούτο ή να πίνεις ένα χυμό ώστε να μην σου πέφτει η γλυκόζη στο αίμα απότομα και μετά δεν ξέρεις κατά που να κάνεις από την πείνα. Είναι συμβουλή του διατροφολόγου μου και πράγματι έχει αποτέλεσμα ;).
Επίσης μην ξεχνάς ότι οι μύες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος! Όταν αρχίσει το σώμα σου να φτιάχνει νέους μυες, που ήδη έχει ξεκινήσει, θα έχεις μία ελαφριά αύξηση στην ζυγαριά.
Καλημέρα Καλλιόπη, μετά την τέντα είναι το αντίσκηνο, σου κάνει; χιχιχιχι
Καλημέρα και σε σένα Ελάκιον, ανεβαίνει το άτιμο το ζάχαρο πως δεν ανεβαίνει, μία φορά που είχα αρρωστήσει είχε φτάσει 560, με τα κλειδιά στο χέρι και σε 5 άτοκες δόσεις! :lol:
ειναι οντως ετσι κοριτσια. η οψη του σωματος ειναι καλυτερη. και το παντελονι περισσευει και λιγααααααακι περισσοτερο στη μεσουλα.
αυτο με το χυμο μετα τη γυμναστικη δεν το ειχα σκεφτει ελι!!! και μπορω ανετα να το κανω γιατι εχω μια διψα!!!!!!!!!!!!!!
για να καταλαβετε νιωθω σαν να ειμαι 82 κιλα και οχι 85.
Δυστυχώς δεν έχουμε ορθόδοξη εκκλησια εδώ. εγώ αναγκαστικά όταν νιώθω πως θέλω να παο εκκλησια παο σε καθολική :(Quote:
Originally posted by koritsaki
Η poli που μένω δεν έχει και τόσους πολλούς Έλληνες..στην ελληνική κοινότητα μαζεύονται κάτι γερόντια (και από αυτά τα αισχρά γερόντια) να πιούνε τσιπουρα οποτε ..δεν..
Φέτος ήρθαν αρκετοί φοιτητές και πέρσου ήρθαν..αλλα έχουν τις παρέες τους στο πανεπιστήμιο και δεν ενδιαφέρονται να γνωρίσουν μάλλον αλλα άτομα....δυστυχώς..
Πραγματικά προσπάθησα να γνωριστώ μαζί τους και είδα αυτό..απλά δεν ενδιαφέρονται...
έχω την αδερφή του Antoine που είναι συμπαθέστατη αλλα και αυτή μιλάει χειρότερα αγγλικά από ότι μιλάω εγώ Ολλανδικά...
να δουλέψω δεν μπορώ γιατί δεν μιλάω την γλώσσα ακόμα είμαι στη φάση ..τι κανεις? θες καφέ? και τέτοια...περιμένω να αισθανθώ λίγο καλύτερα από την επέμβαση και να ξεκινήσω ιδιαιτερα μαθήματα. ελπίζω κάτι να γίνει με αυτό :)
όπως καταλαβαίνετε είμαι συνεχεια στο σπίτι κλεισμένη σε 4 τοίχους..στην ελλάδα είχα τουλάχιστον πάντα μια "μπαλκοναρα" μεγάλη με τα λουλουδάκια μου έβγαινα στο μπαλκόνι αν κατά τύχη δεν είχα παρέα (μια στο εκατομμύριο). εδώ ο δικός μου θέλησε να κάνει μεγαλύτερη την αποθήκη και έμεινε 1x1 σας αυλή (εδώ δεν έχει πολλές πολυκατοικίες έχει σπίτια) ...κοινός τα έχω παίξει ...
Καλημέρα ....
Τζίνα σε καταλαβαίνω που την ξέχασες . Ένα ρημαδοχάπι για τον θυρεοειδή παίρνω και τις μισές μέρες το ξεχνάω .
Πρόσεχε όμως εσύ γιατι το ζάχαρο είναι είναι επικινδυνο .
Κοριτσάκι αν σου πώ πόσες φορές είδα παραπάνω στη ζυγαριά στη διάρκεια του χρόνου αυτού δεν θα το πιστεύεις . Αν βάλω τα μπρος -πίσω της ζυγαριας και μάλιστα χωρίς ατασθαλίες έχω χάσει όχι 28 κιλά αλλά τουλάχιστον πενήντα . Συνέχισε και την επόμενη εβδομάδα δεν θα το πιστευεις .
Εγώ σήμερα είμαι χαρούμενη , πήγε 71,3 κι άλλαξα μονάδα bmi . 28,93 !!! δεν το πιστεύω .
Α και μια που μιλάτε για τύχη , τους νόμους του Μέρφυ , τους ξέρετε ? Τους ακολουθώ πιστά εδώ και χρόνια !
http://asynadak.pblogs.gr/oi-nomoi-t...y-thewria.html
Η Μαρία έκανε τον προεγχειρητικό, όλα καλά, πήρε άδεια να γυρίσει σπίτι της και θα ξαναπάει τη Δευτέρα πρωί πρωί, θα είναι μάλλον το 1ο χειρουργείο. Θα σας τα πει αργότερα και η ίδια.
Άσχετο με το προηγούμενο..
μετά από poses μέρες κάνατε μπάνιο βρε κορίτσια? έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 13 αυτού του μηνα αλλα έχω βαρεθεί να πλένομε με σφουγγάρι ζεστό νερό και σαπούνι...δεν μιλάω να μπω στην μπανιέρα (oxx ποσο το πεθύμησα είναι και τζακούζι το ρημάδι και ξεκουράζει πολύ) αλλα ένα κανονικό ντουζάκη ...ποτε μπορώ να κάνω?
aaa να μην μιλήσω για χάπια παιδιά..αφού τα πάρο τα χάπια μου έχω ήδη χορτάσει..
3 χάπια για τον θυρεοειδή
1 χάπι για την χοληστερίνη
1 για την πίεση
1 για τα νεφρά
1 παυσίπονο δυνατό για την αρθρίτιδα και
1 ειδικό χάπι για το στομάχι γιατί το παυσίπονο είναι πολύ δυνατό
και ευτυχώς έκοψα τα eucreas που ήταν για το ζάχαρο και το έπαιρνα 3 φορες τι μέρα
3 φορες τι μέρα ινσουλίνη γρηγορη με το φαγητό
2 φορες τι μέρα αργή ινσουλίνη (την ξανάρχισα)
αυτά τα ωραία :(
Άσε τη ζυγαριά και απόλαυσε την ευεξία και την ενέργεια που θα σου δώσει το γυμναστήριο!!! Μην κολλάς στα νούμερα κοριτσάκι μου :starhit:Quote:
Originally posted by koritsaki
ειναι οντως ετσι κοριτσια. η οψη του σωματος ειναι καλυτερη. και το παντελονι περισσευει και λιγααααααακι περισσοτερο στη μεσουλα.
αυτο με το χυμο μετα τη γυμναστικη δεν το ειχα σκεφτει ελι!!! και μπορω ανετα να το κανω γιατι εχω μια διψα!!!!!!!!!!!!!!
για να καταλαβετε νιωθω σαν να ειμαι 82 κιλα και οχι 85.