wxxxx καλή ιδέα αυτή Τζίνα..φοβερή να πω την αλήθεια ..ενώ καθαρίζομε 3 και 4 φορες την ημερα με σφουγγάρι νιώθω βρώμικη :D αθάνατοι μανούλα που μας έμαθε να κάνουμε ντουζάκη 10 φορες τι μέρα :D:D:D
Printable View
wxxxx καλή ιδέα αυτή Τζίνα..φοβερή να πω την αλήθεια ..ενώ καθαρίζομε 3 και 4 φορες την ημερα με σφουγγάρι νιώθω βρώμικη :D αθάνατοι μανούλα που μας έμαθε να κάνουμε ντουζάκη 10 φορες τι μέρα :D:D:D
καλημερα σας! Ninap εγω εκανα μπανακι απο τη τριτη μερα κ ασ ειχα τη παροχετευση.απλα μετα μου αλαζανε τις γαζες αν κ προσεχα να μη βρεξω πολυ εκεινο το σημειο. μετα που πηγα σπιτι μου ειχαν δωσει κατι αδιαβροχες γαζουλες,τις εβαζα την ωρα που εκανα το ντουζ κ μετα παλι τις κανονικες γιατι επρεπε να αναπνεουν οι τομουλες για να κλεισουν. παντως για την ωρα του ντουζ βολευαν πολυ! γινονται ενα με το δερμα κ δε το καταλαβαινεις καν. αν θες πηγαινε σε καποιο φαρμακειο κ ρωτα αν εχουν,απλα μη ξεχαστεις μετα να ξαναβαλεις τι κανονικες σου.
Quote:
Originally posted by koritsaki
νινα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι κολλα? χρησιμοποιησαν αλλα αυτο που κανεις με το βαμβακι και το νερο μου ακουγεται καλο. θα ηταν ισως ακομη καλυτερο αν το εκανες με γαζα και νερο γιατι αν η τομη εχει καθολου ανοιχτα χειλη οπως στα συμβατικα ραμματα ειναι προτιμοτερη η γαζα, μιας που το βαμβακι μπορει να ψιλομαδαει
Κοριτσάκι μου εδώ βάζουν μια ειδική κόλα που κολλάει τις τομές και δεν κάνουν ράμματα.
Η τομή που λέω πως την καθαρίζω με βαμβακάκη είναι αυτή που μου άνοιξαν λόγο τις λοίμωξης και πρέπει να την καθαρίζω 3 φορες την μέρα και να αλλάζω "λευκοπλαστ". ήδη βγάζει πολύ λιγότερο υγρό ;)
χρησιμοποιώ δίσκους βαμβακιού που δεν βγάζουν τίποτα :D
παροχέτευση δεν μας κάνουν επίσης γιατί πριν μας κλείσουν στο χειρουργείο μας βάζουν ένα υγρό για να δουν αν έχουμε διαρροές !!! αφού είδαν πως όλα είναι καλά τότε με έκλεισαν ;) :)
Καλημέρα Αλίνα, μεγειά τα 65 κιλάκια σου και το νέο σου τικεράκι.
ευχαριτστω πολυ τζινα! χιχιχχι το καλο με το τικερακι ειναι οτι τα καταφερα να το φτιαξω μονη μου χιχχιχι πoυ θα παει θα εξικοιωθω με τη τεχνολογια σιγα σιγα :P.
αυριο το απογευματακι πεταω γι κυπρο! θα παω να δω το πωλινακι μας κ την οικογενεια της μαζι με το γιοκα μου.
Alina εννοείς αυτά τα διάφανα αυτοκόλλητα που από κάτω έχουν gaza ξεχωριστή? μου τα έβαλαν αυτά στο νοσοκομείο όταν (gaza και πάνω ένα επίθεμα διάφανο που κρατούσε τι gaza στη θέση τις) γιατί κάνω αναφυλαξία με τα κλασικά "λευκοπλαστ" κλπ.γενικά με ότι έχει κόλα δηλαδή...οι άλλες μου τομές είναι ανοιχτές πλέον μονο με ένα μικρό strip που μου το βάλαν στο χειρουργείο ακόμα δεν έφυγαν :D Μονο σε αυτήν την τομή που καθαρίζω βάζο κάτι για να μην λερωθεί φαντάζομαι η τομή..Quote:
Originally posted by Alina
καλημερα σας! Ninap εγω εκανα μπανακι απο τη τριτη μερα κ ασ ειχα τη παροχετευση.απλα μετα μου αλαζανε τις γαζες αν κ προσεχα να μη βρεξω πολυ εκεινο το σημειο. μετα που πηγα σπιτι μου ειχαν δωσει κατι αδιαβροχες γαζουλες,τις εβαζα την ωρα που εκανα το ντουζ κ μετα παλι τις κανονικες γιατι επρεπε να αναπνεουν οι τομουλες για να κλεισουν. παντως για την ωρα του ντουζ βολευαν πολυ! γινονται ενα με το δερμα κ δε το καταλαβαινεις καν. αν θες πηγαινε σε καποιο φαρμακειο κ ρωτα αν εχουν,απλα μη ξεχαστεις μετα να ξαναβαλεις τι κανονικες σου.
αν εννοείς αυτό που λέω πάντως να παο να ρωτήσω...
Αλίνα πολύ χαίρομαι για το ταξίδι σου, με το καλό να πάτε και να περάσετε πολύ όμορφα με την Πωλίνα. Μόλις επιστρέψετε περιμένουμε νέα κι εντυπώσεις χιχι.
A!!!!! ναι!!!!!! καλο ταξίδι να έχεις και να δόσεις πολλά πολλά φιλια στην Πολίνα :D:love::love::love::love::love::love::love::love: :love:
Καλησπέρα Αλινάκι!
Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι και να περάσετε όμορφα στην Κύπρο! Να δώσεις πολλά φιλιά και την αγάπη μας στην Πωλίνα και περιμένουμε τα νέα σου όταν επιστρέψεις με το καλό! Να μας φιλήσεις την Κωνσταντίνα - Αμαλία!
:) χιχχι σιγουρα θα σας πω τα νεα μας. ο μικρος της πωλινας κ ο δικος μου ανυπομονουν να συναντηθουν! πιο πολυ κ απο εμας. δε σας ειπα κ τα νεα ο μικρος μου επιτελους θα παει προνηπιο! βεβαια θα χασουμε τις πρωτες μερες γιατι θα ειμαστε κυπρο αλλα πηγαμε χτες κ ειδοποιησαμε κ ειδε κ λιγο το περιβαλον,εδειξε να του αρεσει αλλα ο μουρμουρης μου βρηκε να γκρινιαξει οτι εκει δε θα ειναι ο παλιος του φιλος. ελπιζω τωρα που θα εχω πιο πολυ χρονο να βρω κ δουλεια!. συζητησα με 2 μαγαζια να τους βγαλω καποια ρουχα να τα δοκιμασουν μηπως φεγουν κ ετσι να εχω κατι. αν κ θα χρειαστω ενα μικρο κεφαλαιο να ξεκινησω αν το αποφασησω για τα υφασματα. :( κ προς το παρον δε το εχω :(
παντως με εχει ενθουσιασει η ιδεα.στο ενα μαγαζι θα δειγματισω παιδικα φορεματακια κ στο αλλο για ευσωμες γυναικουλες φορεματακια κομψα κ λιγο ιδιαιτερα. αν δε βρω κσατι αλλο μακαρι να κατσει αυτο!!! χιχιχ βαρεθηκα να κανω ονειρα για δουλεια πια.
θα τις δωσω φιλια κ αγκαλιες απο ολες σας! χιχχι θα την κατσιασω! αλλα νομιζω οτι αλλο που δε θα θελει! αγκαλιτσες ειναι αυτες!
νινα ναι ειναι διαφανα κ εχουν στο κεντρο τους γαζα. μαλλον θα ειναι τα ιδια. κ εγω εχω αλλεργιες στις κολλες κ ειχα θεμα. αλλα για την ωρα του μπανιου ηταν οτι πρεπει! οσο νερο κ να εριχνα πανω τους δεν εμπαινε σταγονα μεσα ειχα καταχαρει που εκανα μπανιο σαν ανθρωπος! πηγε να ρωτησεις θα σωθεις γιαυτες τις μερες
χιχχι ενα ενα τα γραφω αλλα τωρα καταλαβα τι εννοεις νινα,οχι δεν ιεναι ξεχωριστη η γαζα ειναι πανω στο διαφανο αυτοκολλητο
Καλησπέρες από τη φθινοπωρινή Πλάκα.Όμορφη μελαγχολία κάνει εδώ...
Θάλασσα βαθειά μπλε,που αναστενάζει...γλάροι,που λικνίζονται στο δροσερό αεράκι...
Αλινάκι,να περάσετε υπέροχα με το Πωλινάκι,τόσο εσείς όσο και τα καμάρια σας!
Εννοείται "φιλιούνται,αγκαλιάζοντα ι" από όλες μας!Κι ένα απαλό χαδάκι στην πριγκίπισσα μας!
Δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα νέα σας,μια ιδέα πάντα έχω ωστόσο από τις καλοθελήτριες των τηλεφωνημάτων μου..
Ελπίζω να μου είστε όλες καλά στην υγεία σας,με θετική διάθεση κι ενέργεια για όλα όσα θα μας ωθήσουν ένα βήμα κοντύτερα
στα καλύτερα μας!Για μένα κάθε Σεπτέμβρης είναι μια σπουδαία αρχή.Μια νεογέννητη χρονιά που ζητά την προσοχή μας...
Ό,τι αναβάλαμε, ό,τι φοβηθήκαμε ν'αγγίξουμε, ό,τι περιμένει να το ερωτευτούμε..."κάθε Σεπτέμβρη θα γεμίζουν όλα φως"
-->ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ : ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
γεια σου ναντιν!!!! πολυ ρομαντικο τι τραγουδι!
κι εγω αγαπω σεπτεμβρη και φθινοπωρο γενικα!!!
ειναι παντα μια αρχη!!! κατι καλο θα μας φερει!!!