-
Γειά σου,κοριτσάκι μου γλυκό μου,ξενιτεμένο μου πουλάκι!
Όχι απλά "κάτι"!Όλα τα καλά μας περιμένουν να τα γευτούμε!
Τα χέρια μας φτάνουν ν'αγγίξουν πολλά περισσότερα απ'όσα πλανώμαστε
πως έτσι μαγκωμένα από φόβους και βολέματα είναι σε θέση ν'αδράξουν.
-
Ναταλία πολλά φθινοπωρινά φιλάκια, προτιμώ το "κάθε Σεπτέμβρη θα γεμίζουν όλα ήλιο" γιατί όταν ακούω "φως" ακόμα ταράζομαι! :lol:
-
χαχαχαχαχα!Αγάπη μου εσύ,ΔΕΗταλαιπωρημένη μου! :love:
-
-
-
τρελουλες!!!!
ειχα παρει τηλ τη μαμα και μιλουσαμε 1 ωρα!!!!!!!!!!!!
-
Απο οταν μετακομισα πισω στο χωριο καθε τετοια εποχη με πιανει μια στεναχωρια.μου λειπει η αθηνα.οι βολτες στα μαγαζια οι επιλογες για παρεα τα αμετρητα σινεμα με οτι ταινια ηθελες στη γειτονιτσα μου στους αμπελοκηπους τα ωραια αγορια μες το τρολευ που κατεβαιναν στο οικονομικο πανεπιστημιο.και αν ημουν εκει θα ειχα και μια νεα παρεα.εσας.απο κοντα ομως οχι χιλια μιλια μακρια.ειναι ετοιμο να βρεξει και πολυ θα ηθελα καποιον να μοιραστω τη βροχη.
-
καλησπεριζω την παρεα.Πριν λιγο ηρθα σπιτι.Εκανα εισαγωγη σημερα κ την Δευτερα πρωι πρωι μπαμ..βγαζω την χολιτσα :smilegrin:..Δεν με γνωρισανε καλεεεεεε....ουτε ο αναισθησιολογος ουτε η Σεσιλια..χιχιχιχι..λοιπον παω να κανω μπανακι κ να ηρεμησω γιατι ειμαι εκτος..φιλακια τσουπρες
-
Εε...Μαράκι,ξέχασες να πάρεις καμιά εξηνταριά κιλά μαζί σου...πού να σε αναγνωρίσουν;
Καλή ξεκούραση σπιτάκι σου και με το καλό να τακτοποιηθεί κι αυτό τη Δευτέρα!
Ωραία τα πρωτοβρόχια,Λιλάκι μου!Καλύτερα στη φύση,παρά στην ταλαιπώρια της μεγαλούπολης...
Να είσαι με τον καλό σου αγκαλιά ή και μόνη,γεμάτη ωστόσο από σένα...ν'ανασαίνεις το βρεγμένο χώμα στο δροσερό αεράκι,
να χαζεύεις τις ζωγραφιές της βροχής στο τζάμι όσο ακους την ορμή τ'ουρανού,που ερωτοτροπεί με τη γη...Μαγεία!
Εδώ δε βρεχει,δε μ'εμποδίζει ωστόσο αυτό απ'το ν'απολαύσω τη βροχή μαζί σου...Ας μελαγχολήσουμε γλυκά,παρέα...
---> /////////////////////////////////////////
-
Internet is back!! Δεν ξερω για ποσο ακομα μιας και ο ΟΤΕ ειναι μαλλον του πΟΤΕ και δεν λεει να φτιαξει τις γραμμες του!!! Γκκκκρρρρ!!
Αλινακι μου πολλα φιλακια να δωσεις στην Πωλινα και σε ολη της την οικογενεια!!!
Ο μικρος μου μες την καρδια μου μπηκε!! Ενα ζουζουνακιιιιι!!!!
Βρηκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γαλα (της εταιριας Ολυμπος ειναι) χωρις καθολου λακτοζη, εχει μια γλυκια απαισια γευση και μου φερνει εμετο! Μου καθετε ακομα πιο βαρυ απο το κανονικο και ειναι και αυτο 1,5% λιπαρα! 1α ελεγα μηπως ειναι στο κεφαλι μου ολα αυτα αλλα ηπια πριν λιγο μια πολυ μικρη ποσοτητα και τωρα δεν αισθανομαι καθολου καλα!! Θα ρωτησω τον γιατρο η την διατροφολογο καλητερα με τι μπορω να τοπ αντικαταστησω.. Πφφφφφ τωρα θα σκασω! Και ηπια γυρω στα 30μλ ρε γαμωτο!
Αβα μου οσον αφορα την τυχη που ελεγες, τι να πω και εγω? Που καθε φορα που κανω σχεδια γι ατο μελλον η που κανω κατι για τον εαυτο μου (η θεικη επεμβαση για παραδειγμα!) γινεται κατι ν αμου χαλασει το ονειρο (ο ΚωλοΚοστας!!!) αλλα θετικη σκεψη! Αυτο μονο! Το γραφω για να το βλεπω και να μου υπενθιμιζει οτι ποτε δεν ξερεις τι θα γινει και πρεπει να πιστευουμε σε θαυματα!! Η ζωη ειναι τοοοοοοσοοο ωραια ρε γαμωτο! Μελαγχολισα τωρα λιγο.. Πφφφφφφ δεν παει ο Κοστας στην ψαροκοστενα που μου ειπε και το Νινακι μου??? Αμα πια!!!!
Σημερα θα βγω!!!! ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΝΕΟ Ε??
Δεν ξερω τι να βαλω! Και να φανταστητε τοσες χρονιες που δεν εβγαινα κι ολας γιατι βαριομουν εφερνα ολα μου τα ρουχα μαζι, φετος που δεν λεω ν αβαλω τον κ@λο μου κατω εφαρα 5-6 πραγματακια μαζι!!! Γκκκκρρρρ!!!!!
Θα παω αυτες τις μερες να παρω υφασματρα να φτιαξω φιογκους! Δεν βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ! Αφηστε που εχω και 3-4 παραγγελειες για να τους φτιαξω φιογκους!! Σε λιγο ολες ετσι θα κυκλοφορουν!!!!
Το Σαββατο που γυρναω απο Α9ενς θα βγουμε οικογενειακα.. Δεν νομιζω να εχουμε κανενα νεο την ιδια μερα αλλα ελπιζω να βγει συντομα η απαντηση να μην με φαει η αγωνια.. Εχω ενα αγχος, το στομαχι μου γυριζει γυρω γυρω! Αφου το νιωθω να σφιγγεται!! Οσο εχει μεινει!! χιχιχιχιχι
Αχ Θεε μου να βγει καλη η εξεταση και απο εμενα οτι θελεις!!!!
Α! Ειχα ονειρευτει οτι ημουν στον αγιο Εφραιμ και τον στολιζα με φιογκους! Οταν ξαναπαω λεω να του αφησω εναν.. Πραγματικα τωρα... Να εχει κατι δικο μου... Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα στον υπνο μου του εβαλα λεει 3 φιογκους! 2 λεοπαρ και εναν μαυρο!!!!
-
Μαρακι μου με το καλο αγαπη μου!!!
Και οταν θα τα πουμε θα εισαι χολη free!!! χιχιχιχχιχι
Μακαρι να ημουν εκει αλλα ειπαμε, ερχομαι Παρασκευη Αθηνα.. Αχ ρε παιδια τι αγωνια ειναι αυτηηηηηηη????
Αφηστε που με εχει φαει και μια αλλη αγωνια, αν θα ειναι εκει ο σερβιτορος αποψε διοτι εχτες ΔΕΝ ηταααααν!! γκκκρρρ..
Βασικα μου ειχε πει οτι θα δωσει κατι μαθηματα αλλα δεν θυμαμαι για ποτε μου ειχε πει!!
Λιλαααακιιιι μου!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΕΕΕ???? ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!! Και να τσιριζουμε στα δοκιμαστηρια οπως ειχαμε πει!!!! Τελικα ποτε θα πας Αθηνα?? Εγω αν ολα πανε καλα Παναγια μου, οταν με το καλο φυγω για Λονδινο θα ερθω παλι Αθηνα να με δουν και θα φυγω απευθιας απο Α9ενς για Λανταν!!! Αν εισαι εκει θα ειναι τεεελειααα!!!
Αχ θυμηθηκα οταν πηρα τον δικο μου σωληνααα!! Δεν θα τον πεταξω ΠΟΤΕΕΕ!!! Τελεια αισθηση!!!!
Ναταλακι μου γλυκο τι κανεις?? Που βρισκεσαι τωρα?
-
Βαμπιράκι μου συμφωνώ με όσα λες, κι εγώ μαζί σου, μόνο να μωρέ, μήπως να μην στόλιζες τον Αγ.Εφραίμ με φιόγκους; :lol:
-
-
-