Σοκολατίτσα που μπήκες καλέ να μπούμε κι εμείς; χιχιχι
Printable View
Σοκολατίτσα που μπήκες καλέ να μπούμε κι εμείς; χιχιχι
εδω καλέ σε εσάς!!!!!!!!:bigsmile:
εδω καλε σε μας!!!
Α, καλά, ε, τώρα που μπήκες εσύ να βγούμε εμείς!!! χιχι Πότε θα πας μαρή για τη συνέντευξη;
:kiss::kiss::kiss::kiss: κ εγω σας αγαπώ!!!!!
Με κάλυψες! :lol:
Πήγα για τη συνέντευξη τη Τρίτη δεν σας το είπα ε?
Την υπευθυνη την είχα δει πριν ένα χρόνο κ μόλις με είδε με θυμήθηκε κ μου είπε εφόσον τα είχαμε πει δεν χρειαζόταν να ξαναπάω αλλά η γραμματέας της δεν το θυμόταν κ με κάλεσε!!!!!
Μου είπε πως τώρα είναι σε φάση επιλογής προσωπικού εφόσον θα πάρουνε άτομα μέσα στον Σεπτέμβρη οπότε κ θα με καλέσουν αλλά κοριτσάκια μου με έχει πιάσει μια απογοήτευση κ μέχρι να μου πούνε έλα για δουλειά απο αύριο τίποτα δεν πιστεύω!!!!!
Πήγα για καφέ εχθές με δυο συμφοιτήτριες κ πιάσανε δουλεια με σύμβαση στο Παίδων, δεν είχα κάνει τα χαρτιά μου γιατι ήτανε μέχρι 25 ετών, ξέρετε για να μειώσουν την ανεργία στα άτομα κάτω των 25 ετών που είναι ιδιαίτερα αυξημένη!!!
Επίσης περιμένω απάντηση, δεν ξέρω εαν το θυμάστε, απο το νοσοκομείο που έκανε την πρακτική μου, του π*@(#τη μου θέλω να πιστεύω πως κάτι απο τα δυο θα κάτσει αλλιώς θα με χάσατε κοριτσάκια μου, θα φύγω εαν δεν βρώ κάτι, θα πάω Σουηδία!!!!!!!
Θα φύγω σαν το λαλάγγι της Τζίνας, Τζινάκο μου πως είσαι σήμερα με το σάκχαρο? επανήλθε μανάρι μου?
Λιλούκο μεγειά τα ρουχαλάκια, καλοφόρετα κουκλίτσα μου, άντε να ανέβεις στην Αθήνα με τον σωλήνα!!!!
Σοκολατίτσα καλά είμαι, έχεις κάποιον στη Σουηδία ή έτσι το λες; Προσπάθειες κάνεις και ότι κάτσει, εννοείται ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι μέχρι να σε καλέσουν στη δουλειά, αλλά όμως δεν πρέπει και να απογοητεύεσαι.
Επίσης με πιάσανε τα ψυχοπλακωτικά μου κ με τα κιλά μου, όσο δεν έχω δουλειά δεν μπορώ να κάνω κ τη sleeve αλλίως ίσως κ να την είχα κάνει κ το πολύ μέσα ενα χρόνο θα άλλαζα απο την άλλη όμως λέω πως θα το παλέψω μόνο με τη διατροφή μιας κ έχω αρχίσει να βλέπω ένα αχνο φωτάκι στο τούνελ κ να μην μπαίνω στη διαδικασία του χειρουργείου, ααααχχχχ είμαι μπερδεμένη!!!!!
κ ο κρητικός δεν με πήρε ενα τηλεφωνο!!!!!
Όχι κανέναν δεν έχω, απλά κάποιους γνωστούς που έχουνε πάει,επίσης ξέρω πως αυτη τη στιγμή ζητάνε νοσηλευτες, μωρέ εαν ήξερα την γλώσσα θα είχα ήδη φύγει αλλά σκέφτομαι μέχρι να την μάθω μπορεί κ εκεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα κ με την μοίρα που έχω εγω ,δηλ στο παρα πέντε να μην προλαβαίνω τις καταστάσεις, σίγουρα όταν θα πάω εγώ τότε κ εκεί δεν θα παίρνουν πλέον :lol:
Σοκολατίτσα πάλεψέ το με όποιον τρόπο νομίζεις, αλλά πάλεψέ το, μην αφήσεις να περνάνε τα χρόνια και να είσαι σε αυτά τα κιλά. Δεν χρειάζεται να χάσεις όλα τα κιλά σου, να χάσεις τόσα όσα θα μπορείς να λειτουργείς με άνεση. Γιατί δεν τον καλείς εσύ τον Κρητικό;
Τζίνα είμαι της παλιάς σχολής, ανάβω το πράσινο φως στον άλλον κ μετά θέλω να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα!
κ ήδη το βήμα έχει γίνει, είχαμε βρεθεί αρκετά κοντά στη Κρήτη............
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα πάλεψέ το με όποιον τρόπο νομίζεις, αλλά πάλεψέ το, μην αφήσεις να περνάνε τα χρόνια και να είσαι σε αυτά τα κιλά.
ΩΩΩΩχχχχχχχ μου έχωσες μαχαίρι στη καρδιά τώρα, σήμερα αυτές τις σκέψεις έιχα στο μυαλό μου, πως περάσανε τα χρόνια
Επίσης είμαι όλη μέρα στο σπίτι κ δεν βοηθάει, το μυαλό μου είναι συνέχεια στο φαγητό:no: