-
Σοκολατίτσα είναι δύσκολο να κοιτάμε την πραγματικότητα και τα προβλήματά μας κατάματα, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Δεν έχει σημασία το παρελθόν και τι έγινε σωστά ή λάθος, σημασία έχει να κάνουμε προσπάθειες για να ζήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Καταλαβαίνω αυτό που λες ότι είσαι της παλιάς σχολής, καμιά φορά όμως χρειάζεται να δίνουμε κι ένα σπρωξιματάκι όταν παρά το πράσινο φως αυτοί έχουν κολλήσει στο φανάρι!!
-
:lol::lol::lol::lol::lol: αυτος μου φαίνεται πως έχει κολλήσει οχι μόνο στο φανάρι αλλά στη λάμπα πετρελαίου!!!!!!
Ένα θα σου πω κ τα άλλα από κοντά, πριν παιχτεί η φάση κάθε φορά που κατεβαίναμε με την αδελφή μου στην παλιά πόλη να μας κλείνει ραντεβού για μετά τη δουλειά του, πηγαίναμε ή για ρακές ή για φαγητό κ να μας λέει " εμεις εδω τις γυναίκες τις έχουμε στα ωπα, ώπα κ εαν θέλει η γυναίκα κάτι το καταφέρνει με τον τρόπο της, κ η γυναίκα κάνει το βήμα κλπ" κ εμείς απο την άλλη λέγαμε εμείς ήμαστε βόρειες κ παραδοσιακές γυναίκες κ πως ο άντρας κάνει το πρωτο βήμα!!!!
-
Σοκολατίτσα πουλάκι μου τον τροχονόμο θα κάνουμε τώρα; :lol: Ποιός θα κάνει το πρώτο βήμα και ποιός όχι, αφού στο λέει ο άνθρωπος, θέλει να τον σπρώξεις για να πάρει μπρος! Τον έσπρωξες; Σπρώξτον, σπρώξτον! :lol:
-
Στην αρχή ένιωθα ανασφαλής λόγω των κιλών ακόμα κ τωρα μπορώ να πω, αλλά η αδελφή μου, μου έλεγε τον ξέρω δυο χρόνια κ έχω καταλάβει πως του αρέσεις κ τον τσεκάραμε........δεν ξέρω όμως τι γίνεται, νιώθω πως κάτι τον κρατάει κ ακόμα είναι νωρίς να γίνουν τέτοιες συζητήσεις κ το δικό μου το μυαλό σκέφτεται πως αυτό που τον κρατάει είναι τα κιλά! έχω τη μύγα κ μυγιάζομαι
κ έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο που είπες να μη χάσω πολλά κιλά, 75 κιλάκια θέλω να φθάσω
-
:o:o:o:o:o μα καλά 37 κιλά δεν είναι πολλά? τι είπα πάλι?:puzzled:
-
Σοκολατίτσα όντως έχεις τη μύγα, εγώ δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό γιατί αν είχε θέμα με τα κιλά δεν θα έδειχνε ενδιαφέρον από την αρχή. Εσένα έτσι σε γνώρισε και έτσι σου έκανε φλερτ οπότε δεν παίζει αυτό, μήπως τον προβληματίζει η απόσταση;
-
Σοκολατιτσα μαλλον η αποσταση τον προβληματιζει.ολα τα αλλα ειναι δικα σου μυγιασμενη μου.
-
Παίζει κ αυτό αλλά αν δεν τα συζητήσουμε δεν θα ξέρουμε τι σκεφτόμαστε, θα δείξει.....
-
Break Αν μπορείς να μάθεις Ολλανδικά μάθε και έλα εδώ...οι συνθήκες εργασίας είναι τέλειες ακόμα και αν δουλεύεις στα χωράφια ..τα πάντα για τον εργαζόμενο ;) μέχρι και τα ψυχολογικά σου να έχεις παίρνεις άδεια (το λένε κούραση ψυχής lol). Αλλα πιστεύω πως κάτι θα γίνει κούκλα μου, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ;)
εγώ σήμερα επικοινώνησα με την διαβητολογική νοσοκόμα τι να κάνω που μια το ζάχαρο είναι ok μια είναι λίγο ανεβασμένο..μου είπε να βάζο την αργή ινσουλίνη (την insoulatard) 20 μονάδες μια φορα τι μέρα. και την δευτερα να την πάρο πάλι τηλέφωνο να τις δώσω τα αποτελέσματα τον μετρήσεων μου. στο ψάξιμο δηλαδή για το τι θα μου κάτσει καλύτερα ...
Natalitsa μου καλός ήρθε το internet :D (τα λέμε στο fb αυτή τι στιγμή) :*
-
Αχ βρειτε μου και εμενα ενα νεο γκομενακι και δεν εχω κολλημα το κανω το πρωτο βημα αν ειναι χεστης
-
πω πω κολαση ε?
που εισαι ava.......
-
Νίνα δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο να πας ψαχτά κι εγώ στην αρχή ήταν σα να λύνω μαθηματική εξίσωση μέχρι να το ρυθμίσω και όσο φεύγουν τα κιλά και αρχίζεις να τρως πιο άνετα χρειάζεται κάθε τόσο αναπροσαρμογή στα φάρμακα. Μην μας βάζεις ιδέες για την Ολλανδία γιατί μας βλέπω να μαζευόμαστε όλες οι άνεργες εδώ, που είμαστε και πολλές και να ερχόμαστε σούμπιτες! χιχιχι
-
Καλλιόπη έτσι και πέσουμε όλες επάνω στο γλυκό ούτε η κορδελίτσα δεν θα μείνει! :lol:
-
-
Νινα μη μου βάζεις ιδέες!!!!!! είναι δύσκολα τα ολλανδικά?