Καλημέρα κορίτσια!
Συννέφιασε η Σοκολατίτσα μου; Τώρα, τρέχω στην Κρήτη, να στο κάνω πακέτο το κοπέλι! Αφορμή έψαχνα, για να φύγω, τώρα έχω και αποστολή! Εσύ μόνο πες μου πού βρίσκεται, πώς τον λένε, στείλε μου μία φωτογραφία του (μη γίνει κανένα λάθος και σου φέρω λάθος άτομο) και τα άλλα άστα πάνω μου!
Κορίτσια μου, από το κακό στο χειρότερο, η κατρακύλα μου δεν έχει τέλος! Έχω περιπέσει σε βούρκο, σε ηθικό τέλμα και δε συμμαζεύεται.. :lol: Χθες πήγαμε με το παρεάκι και ένα φίλο μας πού αλλού; Σε πανηγύρι! Περάσαμε πολύ καλά, φάγαμε το νοστιμότερο λουκάνικο ever, αλλά θέλαμε και συνέχεια. Τι, με ένα πανηγύρι θα τη βγάζαμε; Τότε ο φίλος μας είπε ότι θα πεταχτεί για ένα ποτάκι σε ένα μπαράκι αμφιβόλου ποιότητας.. Μήπως να του κάναμε παρέα; Έφερα κάποιες αντιρρήσεις, για την τιμή των όπλων, τραβάτε με κι ας κλαίω, καταλαβαίνετε, αλλά η περιέργεια ήταν ισχυρότερη. Μόλις, λοιπόν, με διαβεβαίωσαν ότι το μέρος είναι αρκετά μακρυά από τον τόπο κατοικίας μου και ότι λόγω του παρακμιακού της κατάστασης δεν έχει κόσμο, τσουπ! Βρέθηκα σε μπαρ με κονσομασιόν! Ε, ρε γέλια και χαρές! Το μπαρ, χειρότερο από όσο είχα φανταστεί, σκοτάδια μαύρα, κλειστό εννοείται, ζεστό, με ιδιαίτερα δωματιάκια για τα περαιτέρω και με μουσική τούρκικη, παρακαλώ! Πάρτε μία ιδέα: http://www.youtube.com/watch?v=TubN_W3cr8k
Συνοδευόμουν από δύο άντρες, με είχαν στη μέση και με προστάτευαν. Δεν με άφησαν να πάρω ποτό, γιατί ήταν χάλια τα ποτά τους, ούτε να φάω φυστίκια, για τον ίδιο λόγο. Ήπιαμε σόδες και νερό. Ας σας πω τώρα τι είδα. Δούλευε μόνο μία κοπέλα εκεί μέσα και είμαστε οι μοναδικοί θαμώνες. Ρώτησα το παρεάκι αν θέλει να του κάνει η κοπέλα συντροφιά. Δεν είσαι στα καλά σου, μου είπε, δεν τη βλέπεις πώς είναι; Είδα, είδα. Γύρω στο 1,60, τουλάχιστον 90 κιλά, με ένα κολλητό, κοντό, φανταχτερό φουστάνι, κακάσχημη στο πρόσωπο. Πάντως όφειλα να ρωτήσω και εννοείται ότι το ίδιο ίσχυε και για το φίλο μας, με πλήρη εχεμύθεια, μιας και είναι παντρεμένος. Φαντάζομαι, πάντως, ότι η γυναίκα του δεν έχει πρόβλημα, γιατί μια φορά είχαν πάει παρέα και η γυναίκα του του είχε στείλει δύο γυναίκες να του κάνουν παρέα, τη στιγμή που η ίδια έχε ξεραθεί στο γέλιο, καμαρώνοντας το στεφάνι της!
Που λέτε, κάποια στιγμή πλάκωσε πελατεία. Εμένα με είχαν τα αγόρια μου στη μέση, να μη φαίνομαι και πολύ. Τότε, μου δημιουργήθηκε μία εύλογη απορία: Πώς θα εξυπηρετηθεί τόσος κόσμος με μόνο μία κοπέλα; Μου απάντησαν ότι σε δύσκολες στιγμές βοηθάει και η γυναίκα του ιδιοκτήτη. Είπα κι εγώ για πλάκα, ε, τότε ας βοηθήσω κι εγώ την κατάσταση, να κουμαντάρουμε την πελατεία! Ποιος είδε το παρεάκι και δεν το φοβήθηκε! Κρύφτην, κρύφτην, είπε στο φίλο μας. Άντε, άσε τις βλακείες, μη γίνει χαμός εδώ μέσα! Τότε η φαντασία μου πήρε φωτιά. Σκέφτηκα ότι αν "βοηθούσα", το παρεάκι, θα γινόταν αποκλειστικός μου πελάτης, για να αποτρέψει τη λοιπή, πιθανή μου πελατεία. http://www.youtube.com/watch?v=IDvKTWtICU0
Μετά κι από αυτό, αφού είδαμε όσα είχαμε να δούμε, αποτελειώσαμε τη σόδα μας και φύγαμε. Δεν ήταν και για παραπάνω, γιατί καλή η πλάκα, αλλά θα κατέληγα στ' αλήθεια με πελατεία. Πού είσαι, πατέρα, να καμαρώσεις την κοράκλα σου!