-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Εύχομαι να είστε όλες καλά και να βρίσκετε πάντα την δύναμη να φροντίζετε το σώμα σας και την ψυχή σας. Μην ξεχνάτε να εκφράζετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε γιατί «ότι δεν λεκτικοποιείται... σωματοποιείται»
Να μου είστε καλά :starhit:
Είμαι θλιμένος, θυμωμένος ή πεινασμένος;
-
Eli, εκεινο ειναι link σωστα; Δεν μπορω να το δω. Τι λέει;
Σήμερα
είχα κυριως σαλάτα κι ενα κουλούρι διαιτης.
-
Αnne σου βάζω όλο το link . Αν και πάλι δεν σου ανοιγει κάντο αντιγραφή κι επικολληση στο browser που χρησιμοποιεις
http://www.diatrofi.gr/index.php/bri...BD%CE%BF%CF%82
-
Κοριτσάκια τι κάνετε; Βλέπω ότι χαθήκαμε λίγο οι παλιές και έκαναν την εμφάνισή τους νέες υπάρξεις!!!
Εγώ είμαι καλά, περνάω όμορφα και προσπαθώ να τηρώ κάπως το πρόγραμμα, αν και γενικά τους τελευταίους 2 μήνες έχω φάει αρκετά και άτσαλα με αποτέλεσμα να τσιμπήσω 1,5 κιλάκι. Από χθες είπα να ξαναμπω στο πρόγραμμα και αποφάσισα να γράφω όποτε προλαβαίνω γιατί έχω δει ότι μου κάνει καλό. Εύχομαι όλα τα κορίτσια μας να είναι καλά και να περνάνε ακόμα καλύτερα παρόλη τη μιζέρια που μας περιβάλλει.
-
Θα γράψω τη διατροφή μου τώρα που ξεκίνησα πάλι μπας και γίνει η αρχή:
Χθεσινή:
Πρωί: 1 digestive + λίγο τυρί + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 κομ. κέικ σπιτικό + 1 μήλο
Μεσημέρι: 1 μερ. ρεβύθια + σαλάτα μαρούλι + 1 φ. τυρί του τοστ (δεν ήξερα τι να βάλω για πρωτεϊνη...)
Απόγευμα: 1 ποτ. χυμό + 1 digestive
Βράδυ: σαλάτα φατούς (ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κρεμ. πράσινο, μαϊντανο ψιλοκομμένα) + λίγη φέτα τριμμένη από πάνω + 1 αραβική πίτα μεσαία
Σήμερα:
Πρωί: 1 καφέ (είχα λιπομέτρηση στις 11 και δεν μπορούσα να φάω, η οποία όμως δεν έγινε , άρα τζάμπα η νηστεία)
Ενδιάμεσα: 1 σπανακόπιτα + 1 χυμό πορτοκάλι
Μεσημέρι: 2 Μπιφτέκια ζυμωμένα με βρώμη αντί για ψωμί (έγιναν τέλεια, μου το είχε πει η Έλι) + πληγούρι + αγγούρι
Απόγευμα: 1 digestive + λίγο μέλι + καρύδια -κανέλλα + 1 χυμό πορτοκάλι
Βράδυ: 1 κούπα πληγούρι + σαλάτα με ντομάτα-αγγούρι + λίγο τυράκι
Ελπίζω να μπω ξανά σε πρόγραμμα, και να μου φύγει γρήγορα το κιλάκι που τσίμπησα, κυρίως για να πάρω λίγο τα πάνω μου ψυχολογικά. Φιλιά σε όλες!!
-
Γεια σου alexa και καλη σου τυχη!
και εγω θελω να τα καταφέρω,το ελπίζω
-
Γεια σου anne και καλή αρχή!! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, το πρόγραμμα είναι πολύ απλό στην εφαρμογή του. Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να οργανωθείς, για να μην σε βρίσκει ποτέ το επόμενο τρίωρο χωρίς το απαραίτητο φαγητό. Εγώ το ξεκίνησα το Μάιο (αρχές) και μέχρι μέσα Ιουνίου είχα χάσει 5 κιλά χωρίς να πεινάσω καθόλου - για την ακρίβεια έτρωγα με το ζόρι πολλές φορές.
Μετά με έφαγε ο έρωτας (ξέρουν οι παλιές! ;) ), οι διακοπές, τα ποτά και τα ξενύχτια κλπ και η αλήθεια είναι ότι δεν το τήρησα ιδιαίτερα, αν και είχα στο νου μου να κάνω τουλάχιστον τους συνδυασμούς (χωρίς να το πετυχαίνω πάντα,όμως). Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι μετά από 3 και πλέον μήνες όπου δεν τηρούσα το πρόγραμμα, μόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες έβαλα 1,5 κιλό!! Το οποίο μου επιβεβαίωσε το ότι η διατροφή αυτή όντως επενεργεί στον μεταβολισμό μου και μου κάνει καλό.
Οπότε αποφάσισα να ξαναρχίσω, όπως είπα και παραπάνω, και βλέπουμε.
Λοιπόν, γράφω τα σημερινά μου:
Πρωί: 1/2 τοστ με τυρί + μισή μπανάνα
Ενδιάμεσα: το υπόλοιπο 1/2 τοστ + την υπόλοιπη μπανάνα
Μεσημέρι: 4 παξιμαδάκια μπουκίτσες με ροκφόρ + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Απόγευμα: 1 μπάρα δημητριακών
Βραδυ: 1 χοτ ντογκ με τυρί + τριμμένο καρότο + κέτσαπ - μουστάρδα + αγγουράκι με ξύδι
Αργότερα θα βγω για ποτό αλλά πιστεύω ότι θα είμαι προσεκτική και δεν θα το παρακάνω.
Φιλιά πολλά σε όλες, να έχουμε ένα ωραίο Σ/Κ!!
-
Καλημέρες, καλημέρες!! Συνεχίζω ακάθεκτη να ποστάρω τη διατροφή μου!
Πρωί: 1 τοστ με τυρί + 1/2 μπανάνα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 μπανάνα
Μεσημέρι: 1 κομμάτι σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο (με χυλό με λίγο αλεύρι, 1 αυγό, γάλα, καθόλου λάδι) + 1 αυγό βραστό
Απόγευμα: 2 digestive + λίγο μέλι + 2 καρύδια + κανέλλα
Βράδυ: 1 μερίδα χορτόσουπα (χωρίς ζυμαρικό ή ρύζι) + 1 κομ. σπανακοτυρόπιτα (από την από πάνω)
Φιλάκια σε όλες!!
-
γεια σας κι απο μενα!!! επειδη εχω δοκιμασει τα παντα χωρις αποτελεσμα μου μενει μονο να δοκιμασω και τις...τριαδες!!! οποτε θα με εχετε στην παρεα σας!!!
σημερα
πρωι μια φετα κεικ και γαλα
μεσημερι ντοματοσουπα
απογευμα μακαρονια ολικης με κοτοπουλο βραστο και πιπεριες και ντοματα
βραδυ μπαρα και μανταρινια
ειναι λιγο ανω κατω ομως ταξιδευα και γιαυτο εκανα οτι καλυτερο μπορουσα.
για αυριο εχω κατα νου κατι τετοιο
πρωι μπαρα καφε με γαλα και μανταρινι
μεσημερι μακαρονια ολικης με κοτοπουλο βραστο και πιπεριες και ντοματες(σαν σαλατα κρυα το εχω κανει και θα το φαω αρκετες μερες μεχρι να τελειωσει)
σνακ μπαρα και μανταρινι
βραδυ η ιδια μακαρονοσαλατα
50 γρ μακαρονια τρωω τη φορα. λετε να ειναι πολλοι υδατανθρακες?
-
Koritsaki καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν κ τώρα τελευταία το έχουμε διαλύσει:bigsmile:
Καλή αρχή λοιπόν με τις τριάδες κ ελπίζω να σε βοηθήσει όπως βοήθησε κ εμένα!
Με βοήθησε ώστε να μπορώ να ελέγχω πλέον την επιθυμία μου για βλακείες, δεν λέω πως υπάρχουν μέρες που τα χαλάω κ τα κάνω σκ@$#@ κυρίως λόγω κακής ψυχολογίας αλλά το παλεύω κ βλέπω πως είναι πιο εύκολο απο πριν! Καταρχήν έχω ξεφύγει απο τον φαύλο κύκλο της υπερφαγίας δηλ να τρώω τα πάντα όλα κ μετά απο τις τύψεις κ τις ενοχές να περνάω στην αφαγία κ να μην τρώω τίποτα κ επειδή δεν αντέχω κ πολύ την καταπίεση ξανά τα ίδια!
Προσπαθώ να βλέπω τα όσα έχω καταφέρει μέσα στους 10 μήνες που ακολουθώ τη διατροφή, δηλ το ότι έχω σταματήσει την ανηφόρα των κιλών, ότι έχω χάσει 10 κιλά, ότι πλέον όταν ξεφεύγω επιθυμώ να επιστρέψω στη διατροφή μου κ όχι όπως παλαίοτερα που με τη σκέψη κ μόνο πως θα κάνω δίαιτα νευρίαζα πριν καν ξεκινήσω:crazy: οκ θα μπορούσα να χάσω κ περισσότερα αλλά δεν θέλω να επικρίνω τον εαυτό μου!!!!
-
Πάντως Κοριτσάκι βλέπω πως έχεις μπεί στο νόημα, μια χαρά είναι το αυριανό σου πρόγραμμα!
Όσον αφορά για τα γραμμάρια, δεν ξέρω εγω τα μετράω σε κούπα, τρώω 1,1/2 κούπα τη φορά.
Θα γράψω κ εγω τα σημερινά μου, έτσι να παίρνουμε κ ιδέες η μια απο την άλλη!
Πρωί: γάλα + δημητριακά + αχλάδι
Πρόγευμα: 2 κράκερ + νεκταρίνι
Μεσημέρι: ψάρι + 1φ.ψωμί + σαλάτα
Απόγευμα: σταφύλι + μπάρα ελληνική
Βράδυ: κατίκι δομοκού + πίτα κυπριακή + ντομάτα, ελιές, πιπεριά φλωρίνης
Τέεεεελλειιιιοοοοο δοκιστάτε το!!!!!
-
Κοριτσάκι καλώς μας ήρθες!! Βλέπω μελέτησες και το 'χεις πιάσει το νόημα, απλά προσπάθησε να βάλεις κι ένα σνακ ανάμεσα στο πρωί και το μεσημέρι για να μην μένεις πολλές ώρες νηστικιά.
Break μου όντως το έχουμε διαλύσει λίγο, αλλά ευελπιστώ ότι σιγά σιγά θα μαζευτούμε. Εγώ πάντως συνεχίζω να γράφω γιατί βλέπω ότι μου κάνει καλό στον προγραμματισμό.
Χθες:
- Πρωί: 1/2 τοστ με τυρί + 1/2 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 καρύδια
- Μεσημέρι: 1 πιάτο χορτόσουπα + 2 κουταλιές γιαούρτι (το ρίχνω μέσα, δοκιμάστε το, την κάνει βελουτέ και της προσθέτει πρωτεϊνη) + 2 παξιμάδια μπουκίτσες και λίγο Milner.
- Απόγευμα: 1 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ.
- Βράδυ: ένα τυλιχτό με μπιφτέκι - ντομάτα - μαρούλι - κέτσαπ - μουστάρδα + 1 μικρό μπωλ χορτόσουπα.
Σήμερα:
- Πρωί: 2 φρυγ. + Milner + 1/2 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 μπανάνα
- Μεσημέρι: 1 μερ. χορτόσουπα (θα αρχίσω να βελάζω σε λίγο) με γιαούρτι + 1 αυγό βραστό + 2 παξιμάδια μπουκίτσες
- Απόγευμα: 1 χυμό πορτοκάλι + 1 digestive με μέλι και 2 καρύδια
- Βράδυ: 1 μερ. αρακά με πατατούλες + λίγη φέτα + αγγούρι.
-
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Μα καλά που έχω το μυαλό μου κ δεν είδα πως το κοριτσάκι δεν είχε πρόγευμα μεταξύ πρωινού κ μεσημεριανού:crazy:ευτυχώς το πρόσεξε η Alexan!
Γενικά θα πρέπει να τρώμε κάτι κάθε 2.5(το ελάχιστο) με 3,5 ώρες (το μέγιστο).
Πολλές φορές εαν κοιμηθώ αργά κ έχουν περάσει 3 ώρες μετά το βραδινό μου τρώω κάτι ακόμα όπως 5 ανάλατα αμύγδαλα με 1/2 μήλο.
-
Το σημερινό μενού:
Πρωί: γάλα + δημητριακά + μήλο
Πρόγευμα: 1 νεκταρίνι + μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι: σπιτικό κεμπάπ με μπιφτέκι ντομάτα κ 1κ.σ τζατζίκι κ 1 πίτα απο σουβλάκι
Απόγευμα: μπανάνα + μπάρα Ελληνική
Βράδυ:δεν ξέρω θα το συμπληρώσω αργότερα
-
γλυκες μου ευχαριστω για το ενδιαφερον που μου δειχνετε!!!
δεν βλεπετε σαν μεταξυ πρωινου και μεσημεριανου γιατι οι νορμαλ ωρες που τρωω ειναι 9 πρωινο και 12 και μιση μεσημεριανο! ξερω παραλογο το τοσο νωρις μεσημεριανο ομως τοτε ειναι το διαλειμμα στη δουλεια. αγγλικη συνηθεια!!! χαχα
σημερα ομως ειχα μια εξωτερικη δουλεια το πρωι κι ετσι δεν μπορεσα να τηρησω ακριβως το προγραμμα. να τι εφαγα τελικα
πηγα κατευθειαν στο μεσημεριανο
μεσημερι την εν λογο σαλατα με μακαρονια ολικης κοτοπουλο βραστο πιπεριες και ντοματες και 1 μανταρινι ωρα 12:15
σνακ μπαρα δημητριακων καφες με γαλα και ζαχαρη και 1 μανταρινι ωρα 3
ξανα σνακ μανταρινι ωρα 4:15
ξανα σνακ μετα το γυμναστηριο 2 μανταρινια ωρα 6:30
βραδυνο γιαουρτι και μπαρα δημητριακων ωρα 8
και αργοτερα θα φαω ακομα κανενα μανταρινι
λετε να πειραζει που κανω τοσα πολλα σνακ με μανταρινια??? αλλα ειχα μια πεινα κοριτσια....σιγουρα φταιει και που δεν προλαβα να φαω πρωινο σημερα