Οτι θελω να ξαναδω το χθεσινο ονειρο με μικρες παραλλαγες....προς το καλυτερο παντα....οτι δεν μπορουμε να ζησουμε ας το βλεπουμε τουλαχιστον στα ονειρα μας.........
Printable View
Οτι θελω να ξαναδω το χθεσινο ονειρο με μικρες παραλλαγες....προς το καλυτερο παντα....οτι δεν μπορουμε να ζησουμε ας το βλεπουμε τουλαχιστον στα ονειρα μας.........
Σκεφτομαι παρτουζα με δυο αντρες, ο ενας να την εχει μικρη κ ο αλλος μεγαλη, κ μεσα εξω μεσα εξω συνεχεια, οπως κ τρενακι στη φυση μεσα στα λουλουδια με στραπον απο πισω, να νιωθεις ελευθερος κ χωρις επιφασεις ψευδους....
είδηση της χρονιας!
http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4647368
!
Σκεφτομαι οτι θελω να παρω ενα σφυρι κ να το κατεβασω στο κεφαλι μου....:p
...σκέφτομαι πως πέρασα μια τέλεια βραδυα απόψε και πλέον μετράω ανάποδα μέχρι τις διακοπές μου.................:)))
Εξι και φύγαμε.............
Σκεφτομαι οτι θελω μια αγκαλια.. μονο για σημερα... βαρεθηκα το αδειο σπιτι.... ευτυχως σαλλονικη εχω μπολικους φιλους, καθε μερα σπιτι μου θα ναι ! :)
θελω να βουτηξω σε μια παγωμενη θαλασσα....
Σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι μου δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Και τ' άλλα χάλια ήταν βέβαια αλλά αυτό είναι απαίσιο και με διαφορά! Συγχαρητήρια λοιπόν!
...σκέφτομαι τι γρήγορα τελειώνει η εβδομάδα,,,(ευτυχώς)...και έρχεται πάλι σαββατοκύριακο...:)
Καλημέρες....
Με Gypsy Cello!!!!
καταραμένη δισκοκήλη..:-(
Εγω παντως περναω γαματα (σορρυ γκαιζ) ειναι πιστευω πως το δρομολογει ο καθενας, κ μονο που δεν ειμαι στην πολη μου ειμαι απιστευτα ανακουφισμενη, τωρα παλι με πιασανε τα νευρα............
Δυστυχως τα καλοκαιρια μου τελικα μου τα.....δρομολογουν αλλοι....γι συτο κ ειναι σχεδον παντα σ.....!!!!!! Φετος αν καταφερω να φυγω για 3 μερες καλα θα εινα κ αυτες οχι σε θαλασσα αλλα σε βουνο...θαλασσα ακομη δεν εχω δει κ μαλλον δεν το βλεπω να την......δω!!!!
Σκέφτομαι ότι από Σεπτέμβρη θα τρώμε όλοι κοτόπουλα και ρύζια.