Μέχρι στιγμής δεν με έχει πάρει τηλ. η μητέρα μου από την παραλία, άρα μάλλον βρήκε κόσμο εκεί, οπότε δεν θα κάνω τον Κέβιν Κόστνερ σήμερα!
Printable View
Μέχρι στιγμής δεν με έχει πάρει τηλ. η μητέρα μου από την παραλία, άρα μάλλον βρήκε κόσμο εκεί, οπότε δεν θα κάνω τον Κέβιν Κόστνερ σήμερα!
Λίλα περιμένω τη δελφινομάνα μου που δεν χάνει ούτε ένα μπάνιο να γυρίσει για να φάμε και μετά θα επιδερμιαστώ, αν τα καταφέρω δηλαδή γιατί το κουλόχερο δεν με αφήνει συνήθως, μόνο το βράδυ κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε, μάλλον σε κανένα μήνα.
Τοτε μαλλον τα χριστουγεννα θα τα πουμε απο κοντα γιατι οταν ανεβω μαλλον θα εισαι ακομα δηλεσι.
Λιλάκι πολύ θα ήθελα να μπορώ να έρθω όταν ανέβεις αλλά ξέρεις την κατάσταση με τον βελζεβούλ σκύλο μου, οπότε μάλλον τα Χριστούγεννα θα συναντηθούμε.
Αχ σκυλομανα μου εμενα μου τα λες???την αλλη βδομαδα εχουμε κατι δουλειες με τη μανα μου στην πατρα και επειδη θα χρειαστει να μεινουμε το βραδυ εκει θα παρουμε μαζι μας και τον μικρο παπαρακο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό το ζαβό όμως με την μάνα μου στο σπίτι κι άλλα 3 σκυλιά λυσσάει για το που είμαι εγώ, κλάμα κι οδυρμός! Μόνο στην Αθήνα κάθεται ήσυχη κι ας λείπω όλη μέρα. Εδώ λέω στη μάνα μου τι θέλω και μου τα ψωνίζει, έχω πάει κανά δυό φορές στο σούπερ και την έχω αφήσει στο αυτοκίνητο με τη μάνα μου και πάλι κλαίει, κι εγώ τσακίζομαι να κάνω γρήγορα τα ψώνια για να μην πονοκεφαλιάσει η μάνα μου. Αστα, ζω ένα δράμα η φιλόζωη! :lol:
Εχω τρελαθεί στο γέλιο με τη νέα διαφήμιση της Merenda, Αγγελικούλα στο αφιερώνω! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=jpal_XGjUcw
Επέστρεψα και εγώ!
Ήρθε η αφή να πιούμε καφεδάκι και μετά πήγαμε σούπερ μάρκετ παρέα να την βοηθήσω.
Για λίγες μέρες δεν θα πρέπει να σηκώνει βάρη γιατί την Πέμπτη που μας πέρασε πήγε στον πλαστικό και έκανε την διορθωτική επέμβαση στα στήθη της. Της έφτιαξε τις τομές κάτω από το στήθος και της ξαναέκανε ράμματα. Αυτή τη φορά έγινε με τοπική αναισθησία αλλά ο αθεόφοβος ο πλαστικός μέσα στην μούρλα του για τελειομανεία την είχε στο κρεβάτι 2,5 ώρες και την πασπάτευε :grind:. Το αποτέλεσμα δεν το έχω δει ακόμη ολοκληρωμένο, ωστόσο λίγο που είδα άξιζε η αναμονή. Το στήθος της πήρε καλύτερο σχήμα, στρογγύλεψε και οι ουλές πλέον είναι πολύ λεπτές και περιποιημένες, είμαι σίγουρη ότι όταν θα επουλωθούν θα φαίνονται ελάχιστα. Το θέμα είναι ότι φτου ξανά παυσίπονα και πόνος και τραβήγματα γκρρρρ! Βέβαια δεν πονάει όπως όταν έκανε την ανόρθωση αλλά και πάλι θέλει προσοχή. Δεν ήθελε να πάρει και άδεια από την νέα της δουλειά γιατί μόλις έκλεισε βδομάδα και χθες ταλαιπωρήθηκε και είχε μία μικρή αιμορραγία που δεν σταματούσε η άτιμη. Σήμερα είναι καλύτερα αλλά και πάλι την είδα είναι κομμένη στο πρόσωπο. Της κόπηκε και η όρεξη και σίγουρα έχασε ένα κιλάκι που θα πρέπει να το ξαναπάρει. Ακόμη και ο πλαστικός της είπε τέρμα δεν θα χάσεις άλλο βάρος! Όχι ότι η Κατερίνα θέλει βέβαια αλλά καμιά φορά να που συμβαίνει χωρίς να το θέλεις. Βέβαια έχει πολυ πλάκα τώρα πια που η αδερφή μου θα πρέπει να προσέχει όχι για να μην βάλει αλλά για να μην χάσει βάρος :lol:, βρε βρε πως αλλάζουν οι καιροί!!!:wow:
Τζίνα την διαφήμιση της μερέντας την είδαμε χθες με τον Γιώργο και λιώσαμε στο γέλιο! Είναι τόσο πετυχημένη που δεν το πιστεύαμε! Μπράβο σε αυτούς που την σκέφτηκαν και την έκαναν πράξη!
Φαντάζομαι τώρα την Αγγελική μέσα στην νύχτα στην κουζίνα της να τραγουδάει τα φουντούκια :lol:
Να καλωσορίσω και εγώ την μπανιστριτζού μας Look! Look τώρα που αποφάσισες να μπεις και ενεργά στην παρέα μας μπορείς να αλλάξεις το nickname σου από Look σε Speak! :lol::lol::lol:
Χαίρομαι που βρήκες το θάρρος να μας γράψεις και περισσότερο χαίρομαι που σου κρατάμε όμορφη συντροφιά. Όποτε θέλεις να περνάς να τα λέμε και να σε γνωρίσουμε και εμείς καλύτερα. Η δική μας αγκαλιά είναι μεγάλη και χωράει όλα τα καλά παιδιά!
Quote:
Originally posted by Ava
Α, Nipap μου, ξέχασα να σου πω ότι χθες στο πανηγύρι έμαθα να χορεύω και ποντιακά! Άκου περιγραφή: Ο χορός του τζίτζικα. Υποτίθεται ότι έχεις ένα τζίτζικα στο κεφάλι σου. Κουνάς το κεφάλι πέρα δώθε και αυτός πέφτει στους ώμους σου. Τους κουνάς και πέφτει στην κοιλιά σου. Κουνάς και το σώμα σου και πέφτει τελικά στο πάτωμα, όπου χτυπάς τα πόδια σου κάτω και τον πατάς! Λέγε, τώρα, ξέρω ή δεν ξέρω να χορεύω; :lol::lol:
axaxaxaxaxa άμα τα κανεις όλα αυτά ταυτόχρονα θα σε ονομάσω Πόντια με πτυχίο :D:D:D το χέρι να μην ξεχνάς να κουνάς σαν να τρέμει αλλα να είναι χαλαρό ;) :D:D:D
εγώ στα πρώτα εξάμηνα επειδή μαλλί giok ήμουν συνεχεια στην Εστία και δεν έβγαινα αλλα εκεί πάλι ήμασταν όλοι μια παρέα ;) και ποιος είχε χρήματα στην εστία? ρεφενέ βάζαμε για καμια ρετσίνα και μερικές φορες βάζαμε από 100 /200 δρχ και μαζεύαμε χρήματα και περνάμε κρεατάκια και κάναμε bbq :D:D:D ωραία χρονια ρε παιδιά. μετά άρχισε να δουλεύει η κολλητοί μου όταν ήμασταν πέμπτο εξάμηνο οποτε αρχίσαμε να βγαίνουμε ..μετά άρχισα να τραγουδάω στο δω εξάμηνο και εκεί ξεσαλώσαμε ...είτε αυτή δούλευε είτε εγώ (είτε και οι δυο μαζί) είχαμε κοινό σχεδόν "προτοφολι". τυπικά μονο άντρα δεν μοιραστήκαμε xaxaxa. πολλοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό το κοινό πορτοφόλι που λέω..αλλα σκεφτείτε...είμαστε στην εστία ..η πετρουλα πχ δεν δουλεύει..εγώ ναι..εγώ θα πάρο τα σάντουιτς και τα τσιγάρα και θα την αφήσω αυτήν να κοιτάει? θα βγω έξω και θα μείνει αυτή πίσω μέσα στο δωμάτιο? γίνετε αυτό? δεν γίνετε..το ίδιο βεβαια συνέβαινε και στην αντιστροφη περίπτωση..και για αυτό είμαστε φίλες 20 χρονια τώρα :D ακόμα και τώρα που είμαστε μακριά και δεν έχει internet επικοινωνούμε με γράμματα όπως τον παλιό καλο καιρό :D
άμα δεν τα έκανες στα φοιτητικά σου χρονια καλά κανεις και τα κανεις τώρα..μια φορα στη ζωή μας πρέπει να τα κάνουμε έχουν πολύ μα πολύ γέλιο αυτές οι κατάστασης :D άλλη φορα να θυμηθείς να ζήτησης καλαμάκι ναι? :D:D:D
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εγώ πάλι δεν έχω ιδέα τι είναι τα τάπας μπαρ, ελπίζω το τάπας να αναφέρεται σε φαγητό ή σε ονομασία γιατί επειδή έχω αδυναμία στους ψηλούς άμα σημαίνει ότι όλοι εκεί τάπες δεν έρχομαι! :lol:
Το τάπας Τζίνιους αναφέρεται ευτυχώς σε φαγητό και όχι σε κοντούς τάπες χιχιχι. Είναι Ισπανικόφερτο και είναι ουσιαστικά μπαρ που σερβίρουν νόστιμα μεζεδάκια με το ποτάκι σου. H αντίστοιχη ονομασία για ελληνικό μαγαζί θα ήταν μεζέμπαρ :lol:
Νίνα μου τι νόημα έχουν τα λεφτά αν δεν έχεις κάποιον να τα ξοδεύεις μαζί του;
Χαίρομαι που έχεις μία τόσο όμορφη φιλία που κρατάει τόσα χρόνια και μου αρέσει πολύ που επικοινωνείτε με γράμματα :D
Eli σύμφωνο και επαυξάνω για τους Ολλανδούς..αφού του λέω του δικό μου πολλές φορες "είσαι σίγουρος πως δεν είσαι έλληνας" ??? xaxaxaxa
φοβερή "ποτοκαταστασι"...εκείνη την ώρα του μαλώματος μάλλον δεν είχε πολύ γέλιο αλλα τώρα που τα θυμάσαι φαντάζομαι θα κατουριέσαι από τα γέλια :D:D:D αχ βρε κορίτσια ποτε θα έρθω ελλάδα να το γλεντήσω και εγώ λίγο???? axxx ποτε?
σήμερα πήγα στα γενέθλια τις πεθεράς του αδερφού του Antoine (τι "τανιμ" το tan και τι "βιτιριμ" ο "τσαχλαμαν" που έλεγε και η γιαγιά μου) xaxaxa πρώτη φορα στη ζωή μου έκανα πασα ένα σορό ωραία μεζεκλίκια :D φοβερό??? ένα κομμάτι τυράκι πήρα μονο και ένα κεφτεδάκι μικρό που εδώ όμως το κάνουν μονο με kima δεν έχει αλλα πράγματα μέσα :D:D:D έρχονταν και έρχονταν τα πιάτα με τα μεζεκλίκια και εγώ δεν άντεξα να πιο ούτε 3 γουλιές κόκα "κολιτσα"παραπάνω :D:D:D πολύ χάρηκα ..νομίζω μετά την ηλικία τον 7 μου χρόνον ήταν η πρώτη φορα που έκανα πασα σε φαΐ :D:D:D δεν ήταν δύσκολο τελικά..ρε τι σου είναι άμα δεν πεινας !!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: lol:
Quote:
Originally posted by Eli
Νίνα μου τι νόημα έχουν τα λεφτά αν δεν έχεις κάποιον να τα ξοδεύεις μαζί του;
Χαίρομαι που έχεις μία τόσο όμορφη φιλία που κρατάει τόσα χρόνια και μου αρέσει πολύ που επικοινωνείτε με γράμματα :D
Eli μου ακριβώς αυτό..τι νόημα έχει? και έβαζα και χρήματα και στην άκρη για το εαρινό εξάμηνο που δεν θα δουλεύαμε και οι δυο :D
γελάμε ακόμα που είχε ραντεβού με ένα παιδί και πήρε και φόρεσε τα εσώρουχα μου που ήταν καινούρια :D:D:D
σήμερα ντύθηκα Nina έλεγε :D:D:D
βοηθηθήκαμε ακόμα και όταν παντρεύτηκε..η ερμη έπαιρνε κάτι για αυτήν και πάντα θα έπαιρνε κάτι και για μένα..μακάρι να δουλέψω να τις πάρο πολλά πολλά πράγματα τώρα που είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα ....είναι πλέον αδερφή μου και όχι φιλί μου..ai στο καλο...τα κλάματα με πιάσανε....την πεθύμησα πολύ..ευτυχώς που ήταν "νοσιλιευτικι" στην λάρισα και είναι τουλάχιστον μόνιμη έστω και αν τους κουτσούρεψαν τους μισθούς ....