τι κανουν τα κοριτσια μου?
Printable View
τι κανουν τα κοριτσια μου?
λιλακι μια χρα παει η κορη μου με τη πρακτικη κουραζετε βεβαια αλλα οκ
της αρεσει και θελει να μαθει
λοιπον τραβηξα φοτο σημερα θα σας τις βαλω το βραδυ (αν βρω αδειο το πσ )
να με καμαρωσετε οχι στο πριν και μετα αλλα εδω για το πριν και μετα εχω μελλον ακομη.........
Τέτοιοι φίλοι δίνουν νόημα στην ζωή μας και δύναμη Νίνα μου. Πολύ χαίρομαι που αγαπιέστε και στηρίζετε η μία την άλλη τόσο πολύ. Οι μεγάλες φιλίες δεν πεθαίνουν ποτέ! Μην συγκινείσαι βρε χαζούλα, ξέρω σου λείπει τώρα στις μοναξιές σου, κρίμα που δεν έχει ιντερνετ για να επικοινωνείτε μέσω skype. Εγώ με την φίλη μου που μένει στην Αμερική έτσι κάνουμε τώρα πια. Φτιάχνουμε καφέ και στηνόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και πίνουμε το καφεδάκι μας και τα λέμε όταν έχει και αυτή χρόνο. Βέβαια αυτό δεν γίνεται συχνά γιατί είναι εργαζόμενη μαμά με δύο αγόρια ζιζάνια αλλά κάπως τα καταφέρνουμε :D
Καλησπέρα Καλλιόπη μου, θα περιμένουμε να δούμε την φωτογραφία σου :D
Τσα! Σας έλειψα; Κέφια βλέπω σήμερα και πολύ το χαίρομαι!
Eli μου, πάρα πολύ μου άρεσαν τα χθεσινά σας! Να το επαναλάβετε γρήγορα! Να σου πω και γιατρικό για τον πονοκέφαλο. Άσε στην άκρη παυσίπονα και λοιπά και λούσε το κεφάλι σου. Το έκανα μια φορά και ένιωσα άλλος άνθρωπος. Από τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μπόλικο ζεστό νερό στο κεφάλι, σαμπουάν, να αρωματιστεί ο χώρος και να φύγουν οι τσιγαρίλες και βγαίνεις από το μπάνιο σα να μην έχεις πιει ούτε ένα σφηνάκι!
Νίνα μου, αγαπώ τους Πόντιους και δε μπορεί, σίγουρα κάποια στιγμή θα μου δώσουν κι εμένα το Ποντιοπτυχείο! Όσο για το μυρμήγκι, αν το είχα πάνω μου αυτό το σιχαμένο, αντιπαθητικό πλασματάκι, θα χόρευα break dance!
Σκεφτόμουν ότι έχω σχεδόν εξαντλήσει πλέον το παρακμιακό ρεπερτόριο και μου μένουν δύο μέρη ακόμη να επισκεφτώ: Πορνείο καινονικό και τσοντοσινεμά. Στο πρώτο δε νομίζω ότι θα πάω ποτέ, να κάνω τι εκεί άραγε; :D Για το δεύτερο, βρήκα κάτι σχετικό, παρακολούθησα το σχετικό σεμινάριο και ενημερώθηκα και ίσως πάω καμιά φορά, να γελάσω: http://www.youtube.com/watch?v=tc2w1Nq2Ab0
ava και εγω παντα ηθελα να παω σε αυτα που λες (δεν γραφω γιατι ειναι ο μικρος διπλα μου) στο δευτερο πηγα!!!!!!
καλα χαμος δε το περιμενα βασικα οτι θα πηγαινα αλλα ειχε πλακα σχετικα!
οσο για το πρωτο δυσκολο να παω τωρα πια
αλλα ειχα πιασει γνωριμιες με( κοριτσια)οταν ειχε μαγαζι ο αντρας μου και αυτες κανανε πιατσα απ εξω !!!
η διαφημιση της μερεντα ειναι τόσο δελεαστικη που θέλω να πάω να την αγορασω!
νινα, η φιλία είναι το καλύτερο αντίδοτο σε όλες τις κακουχίες, και ευτυχώς ευλογήθηκες με μια τόσο καλή φιλία..
Τζινάκος παιδί μου, όταν ξανασυναντηθούμε να μερεντωθούμε παρέα..
Λίλα, ελπίζω να σε γνωρίσω από κοντά όταν με το καλό ανέβεις..
Αβακιον ποντιακό, δώστα όλα στο χορό!
look, καλώς την!
Ελάκι, σε πεθύμησα!
Γεια σου Καλλιόπη! καλή χρονιά στο γιο σου από την Τριτη!
Τη Δευτέρα θα είναι η δική μου σειρά να κάνω τη διορθωτική στήθους, ο γιατρός μας μας πιάνει μια μια παλι, με τρεις μερες διαφορά ξανά! Πιστεύω θα ειναι πιο απλά τα πράγματα στην περίπτωση μου κα θα ξεμπερδεύω εύκολα...
Σήμερα πήγα στο Γ' Νεκροταφείο για το μνημόσυνο της ξαδέρφης μου και εκτός από αυτό ,περάσαμε να συλληπηθούμε και τις οικογένειες των 4 αδικοχαμένων εικοσάχρονων που κάηκαν στο τροχαίο της παραλιακής αν ακούσατε, όλα γειτονάκια μου αν κα δεν τα ήξερα προσωπικά, πολύ πένθος στη γειτονιά μου αυτές τις τελευταίες μέρες, δεν τολμούσες να ξεμυτίσεις από την βαρια ατμόσφαιρα..
Άβα όπως λέει και η Λίλα you are killing me!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Σκεφτόμουν ότι έχω σχεδόν εξαντλήσει πλέον το παρακμιακό ρεπερτόριο και μου μένουν δύο μέρη ακόμη να επισκεφτώ: Πορνείο καινονικό και τσοντοσινεμά. Στο πρώτο δε νομίζω ότι θα πάω ποτέ, να κάνω τι εκεί άραγε; :D Για το δεύτερο, βρήκα κάτι σχετικό, παρακολούθησα το σχετικό σεμινάριο και ενημερώθηκα και ίσως πάω καμιά φορά, να γελάσω: http://www.youtube.com/watch?v=tc2w1Nq2Ab0
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εχω τρελαθεί στο γέλιο με τη νέα διαφήμιση της Merenda, Αγγελικούλα στο αφιερώνω! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=jpal_XGjUcw
popoooo μου έχουν λείψει η ελληνικές διαφήμισης ..xaxaxaxaxa τέλεια!!!!!!!!!!!!
Mak μου και εμένα μου έλειψες καλη μου :D
καλόμαθα η γριά στα σύκα και τώρα μου κακοφαίνεται!
Λυπάμαι πολύ για τα παιδιά από την γειτονιά σου, δεν το είχα ακούσει γιατί γενικά αποφεύγω τις ειδήσεις για ευνόητους λόγους... Είναι μεγάλο δράμα όταν νέα παιδιά φεύγουν τόσο άδοξα και απότομα πάνω στο άνθος τους :(. Φαντάζομαι θα έχετε πολυ βαρύ κλίμα στην γειτονιά...
Γοργονίτσα μου, αφού έχει πλάκα το δεύτερο, ίσως πάω κάποια στιγμή. Αρκεί να μη γίνει με το ζόρι, αλλά αυρόρμητα, όπως το χθεσινό, να βοηθήσουν δηλαδή οι συγκυρίες.
Μακόνι μου, μαύρισε η καρδούλα σου σήμερα.. Τόσο πένθος μαζεμένο, πω πω.. Φάε λίγη μερέντα, πουλάκι μου, να γλυκαθείς. Κάθησε λιγάκι μαζί μας, να πούμε καμιά σαχλαμαρίτσα, να ξεχαστείς.
Όσο για τη μερέντα, εννοείται ότι θα τη χτυπήσω.. Είδα τη διαφήμιση και μου έτρεξαν τα σάλια. Όρμησα στο πεπόνι και του έδωσα και κατάλαβε! Δεν είναι βέβαια μερέντα, αλλά τη γλύκα την πήρα.
Quote:
Originally posted by Eli
Τέτοιοι φίλοι δίνουν νόημα στην ζωή μας και δύναμη Νίνα μου. Πολύ χαίρομαι που αγαπιέστε και στηρίζετε η μία την άλλη τόσο πολύ. Οι μεγάλες φιλίες δεν πεθαίνουν ποτέ! Μην συγκινείσαι βρε χαζούλα, ξέρω σου λείπει τώρα στις μοναξιές σου, κρίμα που δεν έχει ιντερνετ για να επικοινωνείτε μέσω skype. Εγώ με την φίλη μου που μένει στην Αμερική έτσι κάνουμε τώρα πια. Φτιάχνουμε καφέ και στηνόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και πίνουμε το καφεδάκι μας και τα λέμε όταν έχει και αυτή χρόνο. Βέβαια αυτό δεν γίνεται συχνά γιατί είναι εργαζόμενη μαμά με δύο αγόρια ζιζάνια αλλά κάπως τα καταφέρνουμε :D
axx ποσο θα το ήθελα να είχε internet αλλα ούτε σταθερό δεν βάζει για εξοικονόμηση κάποιον euro :( λίγο την παίρνω εγώ τηλέφωνο καμια φορα αλλα καταλαβαίνεις από Ολλανδία και σε κινητό..τον έχω βάλει μέσα τον άνθρωπο...τα γράμματα μας πάντα μας τα ζυγίζουνε για να καταλάβεις :D:D:D
με τις αδερφούλες μου μιλάω μέσο σκύρε δόξα το θεό δηλαδή γιατί αλλιώς ήμουν καμένη για καμένη :D
που θα πάει δεν θα κατεβω ελλάδα? θα πάμε στο χωριο του άντρα τις στον Αμπελώνα να το κάψουμε :D:D:D
Πάω να μαγειρέψω για τα αγόρια του σπιτιού :D είναι το σ/k που είναι εδώ τα παιδάκια του Antoine :D και τι με ζήτησαν? γεμιστά :D:D:D χαλάω εγώ χατίρι???? όχι βεβαια!!! φιλάκια πολλά κοριτσάκια μου και ξαναμπαίνω αργότερα :*
Είσαι εσύ μια γλεντζού, σε έχω καταλάβει! Για έλα σιγά σιγά προς Ελλάδα μεριά και θα καεί το πελεκούδι!
Αυτό που έχει σημασία είναι να γλεντάς με την καρδιά σου, να απολαμβάνεις κάθε στιγμή. Επειδή ακριβώς το περιμένεις με λαχτάρα, να δεις που θα γίνει, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι!
Πάντως και η Ολλανδία πρέπει να είναι ωραία.. Ακούω για πολιτισμό, ωραίους ανθρώπους, το νιώθω πως είναι όμορφη η ζωή εκεί.