γιουχου σας again!!!θα ανεβω να δω εναν πλαστικο στον ευαγγελισμο οποτε οποια θα ειναι αθηνα και ευκαιρη ας κοπιασει!!!!
Printable View
γιουχου σας again!!!θα ανεβω να δω εναν πλαστικο στον ευαγγελισμο οποτε οποια θα ειναι αθηνα και ευκαιρη ας κοπιασει!!!!
πότε καλέ?
απο 17-21 αυτου του μηνα δεν μου εχουν ακομα επιβεβαιωσει το ραντεβου
ωραία λίλα, θα γνωριστούμε!
γιουπιιιι!!!!
λιλακι και εγω εδω θα ειμαι
δε μου την εβγαλε ... παω να τη μικρινω
το φαγητό είναι στο φούρνο οποτε youhoooooo γύρισα
Καλε lila στο Αμέρικα ζεις? γιατί γραφεις ανάποδα την ημερομηνία???? :D:D:D:D:D
κορίτσια πως γίνετε αυτό με την πλαστική? είναι δωρεάν στην ελλάδα? Εδώ είναι δωρεάν αν εμφάνισης σημάδια κατάθλιψης που σου προκαλούνται από το δέρμα που περισσεύει..όπως καταλαβαίνετε άμα κάνω το μωράκι και μετά θα εμφανίσω σημάδια κατάθλιψης :D:D:D
Ανά μου Ανά μου ...εγώ πολλούς χορούς δεν έριχνα γιατί ντρεπόμουν για τα κιλά αλλα γλεντάω δεν μπορώ να πω :D:D:D άμα κατεβω να βρεθούμε τα κορίτσια από Θεσσαλονίκη τουλάχιστον για ένα καφεδάκι βρε παιδιά :D:love::love::love::love::love:
Να ευχηθώ περαστικά στο Κατερινάκι που πήγαν όλα καλά κι αναρρώνει. Μακ το είδα στο fb το ατύχημα που αναφέρεις, διάβασα και για το 1 παιδί που σώθηκε και το φαντάστηκα ότι θα έχετε βαρύ κλίμα εκεί. Ας βρεθούμε εμείς και δεν έχω θέμα τρώμε ότι θες και μερέντα και απ'όλα! Καλή επιτυχία τη Δευτέρα και να πεις του γιατρού στις διορθώσεις που θα σου κάνει να μην τσιγκουνευτεί το blanco, να βάλει όσο χρειαστεί! :lol:
Eli!
Πρέπει να σου πω, πως με έβαλες να κάνω διατριβή στη θεωρία των τριάδων δυάδων.
Εννοείται πως αγόρασα και το βιβλίο για να μπω σε πιο βάθος στα πράγματα...και προσπαθώ να με βγάλω από την τιμωρία αφαγία ( τελικά το πιο δύσκολο είναι αυτό...το να με αγαπώ) και να ακολουθήσω αυτή του είδους τη διατροφή.
Μπήκαν στη σβούρα και αγόρασαν το βιβλίο και 2 συναδέλφισες και η καλή καλή μου φίλη η ματίνα.
Eli μήπως να ζητήσεις ποσοστά πώλήσεων από τον ζουμπ?:-)))
Μα τι γαϊδούρα είμαι..!!!!!!!!!!!περαστικά και από μένα στο Katerinio!!!
Είναι δύσκολο όταν φεύγουν άνθρωποι και μάλιστα νέοι ακόμα ποιο δύσκολο :(
Αχ φάτε εσείς μερέντα..εγώ δεν μπορώ klaps...
φάτε μερέντα γιατί ο Μερέντας είναι ποιο δυνατός (από τους άλλους μάλλον που τρώνε nutela και nucrema) :D:eureka::eureka::eureka:
mermaid
Συγχαρτήρια!!!
Τα αξίζεις!
gorgonitsa μου φοβερή διαφορα :D :D :D τα ποιο θερμά μου συγχαρητήρια !!!!
τα μαλακια γιατί τα έκοψες? σου πήγαιναν μακριά ;)
ΤΖΙΝΑ
Είδαμε μόλις την διαφήμιση της μερέντας!
Εννοείται με τα μικρά παρέα!!
Όλα τα λεφτά!
γοργονιτσα μου συγχαρητηρια!!!!!!εμενα μου αρεσουν τα κοντα μαλλακια.