Ava!
Είμαι Κρήτη!
Αν θέλεις έδρα για την επιχείρηση δειλό Κρητικόπουλο σε περιμένουμε!!!!!
Printable View
Ava!
Είμαι Κρήτη!
Ένα μπανάκι πήγα να κάνω και έγινε χαμός;
Γοργονίτσα μου, μπράβο σου! Υπάρχει διαφορά, όχι μόνο ως προς το σώμα, αλλά και ως προς το όλο στήσιμο, το στυλ, τον αέρα γενικότερα.. Ε, ρε ρημαδοκιλά, τι μας κάνετε!
Νίνα μου, μέσα κι εγώ στο καφεδάκι στη Θεσσαλονίκη! Θα φέρω και πισία και γιοχάδες, αν προτιμάς!
Εννοείται πως όλες οι γαιδουρομουλάρες στέλνουμε τα φιλιά και τις ευχές μας στο Κατερινιώ μας!
τα εκοψα γιατι πεφτουν αλλα στη φοτο τα εχω μαζεμενα δεν τα εχω τοσο κοντα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by look
Ava!
Είμαι Κρήτη!
κατερινακι καλη αναρρωση και παλι.ευχομαι να μην πονας πολυ αυτη τη φορα.
Καλησπερα κουκλεεες!!!
Το φθινοπωρο μπηκε για τα καλα εεε?? Εδω φυσαει και νιωθω σαν αρρωστη απο εχτες..
Στα χθεσινα τωρα... Μιλουσαμε οοοολο το βραδυ με τον γλυκουλι, με ρωτουσε παλι ποτε φευγω, μετα λεγαμε για τα γεννεθλια μας, για τους σκυλους μας, μετα δεν ξερω πως και το γυρισε στο σεξουαλικο και μου ελεγε κατι διαφορααα... Γκκκκκρρρ.. Εντομεταξυ εχει μια γλυκουλα φατσα σαν μωρου, δεν μπορουσα ν ατον ακουω να λεει για σεξουαλικα! χαχαχαχαχα
Τον εκανα αντ και στο φεις! Εγω! 1η...
Πρωτη φορα εκανα σε καποιον που μου αρεσε.. Τις προιγουμενες φορες περιμενα να μου κανουν εκεινοι πρωτοι!! Και του το ειπα κι ολας σε φαση σε εκανα αντ και μου λεει δεν σε ειχα κανει εγω? Και του λεω οχι.. Και το κλεισαμε το μαγαζι το πρωι παλι.. Και οταν πηγε σπιτι εκανε accept..
Θυμασαι Νινα μου που σου ελεγα στο φεις πρν μερικες μερες οτι καθομαι και βλεπω φωτογραφιες του πρωιν μου?
(Καθομουνα και τον ξαναθυμηθηκα μετα απο καιρο που τα ειχαμε χαλασει και δεν μπορω τα πισωγυρισματα!!)
Τον ψιλοξεχασαααα!! χαχααχχαχαχα
Ρε Τζινεσιον δεν θα τον στολισω τον αγιο με φιογκους!! αχαχααχχα θα του παω ομως εναν!!!!!! αφου το ειδα στον υπνο μοοοου!!!
Στις διακοπές μας βρήκαμε ένα σταθμό που μας άρεσε οπότε έγινε και ένας συντονισμός σε όλα τα ραδιάκια ατομικά αυτοκινήτου ...και το όνομα αυτού cull fm! Οπότε ακόμα μια ευκαιρία να έρθω συνειρμικά κοντά σας μιας και τους θύμισα τι λέτε εσείς cull και σκάσαμε στα γέλια!
Look, για κάντο πιο λιανά: Είσαι επισκέπτρια στην Κρήτη ή μένεις εκεί μόνιμα; Αααα, ζήλεψα τώρα!!
Ευλογημένος τόπος, λατρεμένος προορισμός!
Δυστυχώς έμεινα πολύ λίγο, αλλά πρόλαβα και είδα τη βόρεια πλευρά του νησιού και μαγεύτηκα. Οι ντόπιοι δε μου είπαν και τα καλύτερα για το Ρέθυμνο, γι' αυτό και με πήγαν μόνο λίγο και μάλιστα έξω από αυτό, σε μια ονειρεμένη ταβέρνα. Κυρίως Χανιά βρισκόμουν και είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Αμ η μπουγάτσα στο Ηράκλειο; Τι πράγμα ήταν αυτό;
Μικρή Ναταλία !
Μπορώ να υποκλιθώ στην αρχοντιά σου!!!
Έχεις τόσους φιόγκους στη ψυχή σου που μην φοβάσαι τπτ!!!
Έχεις όλους τους αγίους με το μέρος σου!
cul fm! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ava!
Μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου...
Όλοι οι νομοί έχουν τις ομορφιες τους...
το Ηράκλειο ίσως τις λιγότερες μα το αγαπώ!
σε περιμένουμε το εννοώ!
Κατερίνα περαστικά!!!
Μακ να παίρνεις σειρά και εσύ....
Εκεί φώτο πριν και μετά θα έχουμε?:dork:
ναταλιτσα!!!!ποτε φευγεις για λονδρα????
Αλήθεια η πριγκηπισένια Ναταλία
είναι καλά???
Αν της στείλω ένα φιλί θα την βρει??
Καλλιόπη πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου. Κορίτσια η Καλλιόπη τα έχει κόψει πολύ ωραία τα μαλλιά της, στη φωτό δεν φαίνονται, εγώ όταν την είδα από κοντά ήταν πολύ καλό και το μάκρος και το σχέδιο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και το βαμπιράκι.