αν θέλεις να φας look mou το φαγακι σου το βράδυ, καλύτερα να μη ποστάρω φωτό πριν και μετά! Είναι κόκκινες ακόμη οι τομές, που να τις ξανανοίξει κιόλας!
Printable View
αν θέλεις να φας look mou το φαγακι σου το βράδυ, καλύτερα να μη ποστάρω φωτό πριν και μετά! Είναι κόκκινες ακόμη οι τομές, που να τις ξανανοίξει κιόλας!
:lol: :lol: Δεν υπάρχει! :lol:Quote:
Originally posted by look
Στις διακοπές μας βρήκαμε ένα σταθμό που μας άρεσε οπότε έγινε και ένας συντονισμός σε όλα τα ραδιάκια ατομικά αυτοκινήτου ...και το όνομα αυτού cull fm! Οπότε ακόμα μια ευκαιρία να έρθω συνειρμικά κοντά σας μιας και τους θύμισα τι λέτε εσείς cull και σκάσαμε στα γέλια!
καλε εγω γιατί δεν βλεπω τις φωτο της καλλιοπης, στο πηγαδι κατουρησα?
αν οποιος κατουραει στη θαλασσα το βρισκει στο αλατι η μακ που κατουρησε στο πηγαδι που θα το βρει???
Τσ τσ τσ, Μακυπερβολές, μια χαρά είναι οι τομές!!
Μακ μην ανησυχείς, δεν έχουν τίποτα τα ματάκια σου, απλά τις έβγαλε τις φωτό τώρα. χιχιχι
Look, πες πως ήρθα κι όλας! Ξέρεις σε ποια μπουγάτσα αναφέρομαι.. Δοκίμασα και με κρέμα, αλλά και με μυζήθρα και ζάχαρη. Μμμμμ... Μετά ήπια χυμό πορτοκάλι και μετά καφέ. Μετά έφαγα παγωτό από το δρόμο. Ήμουν και ανόρεκτο, το καημενούλι.. :lol: Μετά πήγαμε Ελούντα, Πλάκα, Σπιναλόγκα και επιστρέφοντας στην Πλάκα, αφού τσακίστηκα στις πέτρες της θάλασσας, έφαγα τον περίδρομο σε ψαρικό. Ήπια και τις ρακές μου, χάζεψα το ηλιοβασίλεμα, έκλεισα τα μάτια μου και ευχήθηκα να έμενα για πάντα εκεί! Θυμάμαι εκείνη τη μέρα με κάθε λεπτομέρεια! Μετά γυρίσαμε Χανιά. Μία μικρή στάση, για να δω τον Άγιο Νικόλαο, όπου ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας. Γιατί; Στα τραπέζια τους έλεγα την ατάκα από την ταινία "η νεράιδα και το παληκάρι", που γυρίστηκε εκεί. Μου έδειξαν το ακριβές σημείο, θυμηθήκαμε το "τρώω πολύ για να είμαι αεράτη" και ξεραθήκαμε στο γέλιο! Μετά πίσω στα Χανιά, όπου λέγαμε τάχα να βγούμε για ποτό, αλλά ξεραθήκαμε στον ύπνο! Πόσο τέλεια ήταν!
:lol: Εκεί που το άφησε; :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
αν οποιος κατουραει στη θαλασσα το βρισκει στο αλατι η μακ που κατουρησε στο πηγαδι που θα το βρει???
να σας και κάτι γελοίο που συνεβη στο πιο ακαταλληλο περιβαλλον, το πρωί στο νεκροταφείο, εκεί που ακούγαμε το τρισάγιο από τον παπα πάνω από το μνήμα της ξαδεφούλας μου, με τσιμπάει μια μέλισσα στο πέλμα και αρχίζω και πονάω και ξεκινάει και να πρήζεται και εκείνη τη στιγμή ζω σαν μέσα σε διαφήμιση, ο ανιψιός μου βγάζει από την κωλότσεπη του αμμωνία και η αδερφή μου από την τσάντα αντιαλλεργικό χαπάκι! Και λέω , μα καλά το χαπάκι,οκ, ο ανιψιός μου με την αμμωνία στην κωλότσεπη κυκλοφορεί!!???!! :lol: κι όμως, την είχε! απίστευτο! σε λίγα λεπτά ήμουν περδικι, αλλά έχω τρομερή υπνηλία λόγω χαπιού και σχεδόν κοιμάμαι όρθια!
Εντάξει Βαμπιράκι μου, να μην σου χαλάσω το χατήρι, όμως να τον τυλίξεις πριν τον πας τον φιόγκο στον Άγιο, να μην φαίνεται, έτσι; χιχιχιQuote:
Originally posted by -wow-
Ρε Τζινεσιον δεν θα τον στολισω τον αγιο με φιογκους!! αχαχααχχα θα του παω ομως εναν!!!!!! αφου το ειδα στον υπνο μοοοου!!!
το κανονίσαμε εγώ και εσύ πρώτες πρώτες τότε Τζίνα :D προσπαθούμε να το φτιάξουμε για τον οκτώβρη :DQuote:
Originally posted by Ava
Ένα μπανάκι πήγα να κάνω και έγινε χαμός;
Γοργονίτσα μου, μπράβο σου! Υπάρχει διαφορά, όχι μόνο ως προς το σώμα, αλλά και ως προς το όλο στήσιμο, το στυλ, τον αέρα γενικότερα.. Ε, ρε ρημαδοκιλά, τι μας κάνετε!
Νίνα μου, μέσα κι εγώ στο καφεδάκι στη Θεσσαλονίκη! Θα φέρω και πισία και γιοχάδες, αν προτιμάς!
Εννοείται πως όλες οι γαιδουρομουλάρες στέλνουμε τα φιλιά και τις ευχές μας στο Κατερινιώ μας!
Καλε μπορώ να φάω πισία και gioxades? αμάν αμάν!!!!!
ξέρεις τι πεθύμησα? Μια σπανακόπιτα ξεγυρισμένη πεθύμησα και μίλκο ρε παιδιά..δεν έχουμε 0% εδώ :( η δεν το έχω δει στο super είμαι και γκαβό βλέπεις :D:D:D οποιες άλλες πιστες προσέλθετε εννοείτε :D να γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα να γίνουμε ;) :D:D:D
Το βρήκα το "τρώω πολύ, για να μαι αεράτη"! Είναι στο 7ο λεπτό από το βιντεάκι: http://www.youtube.com/watch?v=A10Ub...eature=related
Κάθε φορά που περιδρομιάζαμε τις κρητικές λιχουδιές, το θυμόμουν και τους το έλεγα!
Μακ απίστευτη κατάσταση!! Και μετά από το γενικό πλάνο του νεκροταφείου ζουμάρει ο φακός στην τσέπη του ανηψιού σου με την αμμωνία κι ακούγεται μία φωνή να λέει "επειδή ποτέ δεν ξέρετε που θα σας βρει το κακό να είστε πάντα προετοιμασμένοι"!! :lol: :lol:
Κι, όμως, Μακόνι μου, μία αμμωνία πάντα χρειάζεται! Ευτυχώς δεν άρχισες τις τσιρίδες, να δημιουργηθεί κατάσταση αλαλούμ!
Μακ ήσουν τυχερή ρε παιδί μου...μεγάλο φάρδος να έχουν όλοι αυτά που χρειάζονται !!!!!!!!!!!!!!