sasa μου δε θα τα καταστρέψεις όλα μην αγχώνεσαι!!!! νομίζω όταν το βλέπουμε πιο χλαρά το θέμα και έχουμε πάνω απ όλα υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους μας!!! 1χαρα θα τα πάμε και οι 2 μας!!!! αργά αλλά σταθερά βήματα!!! :thumbup:
Printable View
sasa μου δε θα τα καταστρέψεις όλα μην αγχώνεσαι!!!! νομίζω όταν το βλέπουμε πιο χλαρά το θέμα και έχουμε πάνω απ όλα υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους μας!!! 1χαρα θα τα πάμε και οι 2 μας!!!! αργά αλλά σταθερά βήματα!!! :thumbup:
σωστά..όχι δεν το εγκαταλείπω!!!
η μαλλον δεν εγκαταλείπουμε!!!
63,7 σήμερα το πρωί...όχι και πολύ καλά....ευτυχώς τελείωσε η περίοδος,οπότε ελπίζω σε κάτι καλύτερο την επόμενη βδομάδα...Quote:
Originally posted by Cherie
Καλημέρα!Σήμερα πρώτη μέρα περιόδου και 1 κιλό πάνω....65...:sniff:
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by sasa14
σωστά..όχι δεν το εγκαταλείπω!!!
η μαλλον δεν εγκαταλείπουμε!!!
αρχιζω σημερα στα 122,3 αλλα επειδη για εμενα σαν αρχη της εβδομαδας (για διαιτα) εχω την Τρίτη θα σας γραψω την Τρίτη ποσο θα εχω χασει απο σήμερα :bigsmile:
Quote:
Originally posted by penelope1985
Aπο 4/10 σε 11/10
+ 400 γρ
απο 54.6 σε 55
Απο 11/10 σε 18/10
-500 γρ
απο 55 σε 54.5
Καλη βδομαδα σε όλες
Δευτέρα 18-10-2010: 94.5Quote:
Originally posted by nina76
Δευτέρα 11-10-2010: 93.5
καλημέρα!
+ 1 κιλό δηλ :thumbdown:
καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Σημερα 74,5. Στοχος την Δευτερα 25/10 να ειμαι 73,5.Quote:
Originally posted by brazil
Σημερα 75,3... Ελπιζω την Δευτερα 18/10 να ειμαι 74,3. Για να δουμε γιατι πολυ χαλαρα το εχω παρει...
Μπααα σκατουλες.Με τις αηδιες που εκανα το ΣΚ πηρα 200 γραμμαρια.:thumbdown:Quote:
Originally posted by Constance
67.9 σημερα.Την αλλη Δευτερα αν κανω διαιτα και οχι συντηρηση και κρεπαλες ελπιζω να ειμαι 67.
Μην απογοητεύεστε κορίτσια, 1 εβδομάδα είναι σκεφτείτε οτι υπάρχουν και χειρότερα ;)
84.0 χωρις τουαλετταQuote:
Originally posted by koralaki
12/10
85.5
χωρις τουαλεττα κ...εχοντας φαει χθες βραδυ σουπα κνορ που λατρευωωωω αλλα ειναι τιγκα στα αλατια,
νεο ζυγισμα Πεμπτη κ καταγραφη για να δω πραγματικη απωλεια.
(αν υπαρχει)
μεσα σε 6 μερες, παροτι δεν ειναι απωλεια ικανοποιητικη αφου πριν λιγες μερες ημουν 83.5...
μια χαρά είναι κοραλάκι, 1.5 κιλό σε 1 εβδομάδα, σουπερ :bouncy:
Καλημέεεεεερα!!!! :)
Επιτέλους μετακινήθηκε η ζυγαριά!!! :thumbup: αλλά οκ τίποτα το θεαματικό!! δεν πειράζει όμως!
με εδειξε 50,6 kg αλλά στο τικεράκι έβαλα 51 (στρογγυλο)... ;)
Αντε να δούμε!!!! πάντως με βλέπω να δυσκολεύομαι αρκετά να φτάσω το στόχο μου αυτή τη φορά!!! αλλά δεν τα βάζω κάτω!!!! φταίει μαλλον το ότι δε γυμνάζομαι!!!! Γι αυτό θα προσπαθήσω να γυμνάζομαι αν οχι κάθε μέρα τουλάχιστον μέρα παρα μέρα! να δω αν θα υπάρξει καμιά ιδιαίτερη διαφορά...
Marry Poppins μπράβο!!
άντε φτάσαμε στα ίδια πάλι!!
πάμε για το 49 γιατί θα πάθω κρίση!!!
αχαχα
και εγώ σε 6 εβδομάδες με μια μέρα ελέυθερη ..σχετικά έχασα 5 κιλα ...
κανονικά ήταν αλλά και παιδεύτηκα και πείνασα πολύυυυυ
γιαυτό τώρα θέλω να προσέχω γιατί δεν αντέχω να το ξαναπεράσω αλλά και γιαυτό θέλω να φτάσω 48 για να έχω περιθώριο !!
αλλά το 48 με βλέπω να το πετυχαίνω τέλος Νοεμβρίου!!
επιτελους Τριτη 19/10 83.5 κιλα ξαναααααααααααααα
νινα μου δεν ειναι καλα γιατι τοσα ημουν,
παω να δω τον συνολικο απολογισμο.
εσυ πως εισαι?