Αν δεν είναι ο Παπούλιας ο μόνος άλλος που μου ερχεται είναι πρίγκηψ της Αγγλίας, τον βρηκα;:D
Printable View
Αν δεν είναι ο Παπούλιας ο μόνος άλλος που μου ερχεται είναι πρίγκηψ της Αγγλίας, τον βρηκα;:D
...καποιος κατασκοπευει χωρις να εχει κανει συνδεση στο φορουμ??και με βλεπει???????
αν συνδεθει θα δει οτι του ειχα στειλει u2u.....
φιλακια αν εισαι εσυ!!!!!
μακαρι τετοια ωραία μέρα να μπορουσα να πάω βόλτα......έχω άλλα 4 κεφάλαια από τα 11 και αύριο γράφω.......θα τα καταφέρω....
Ποσο θα ηθελα να με παρει τηλ και να μου πει .. παρατα τα ολα και παμε να πιουμε ενα καφεδακι τα δυο μας σε μια αμουδια ....
αχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Σκέφτομαι...ότι είμαι πολύ νευριασμένη(!!!) και ότι ορισμένοι άνθρωποι απλά ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! Νομίζω πως θα αρχίσω να βγάζω καπνούς!!!
φφφφφ....φφφφφφφ.....βαθιές ανάσες....ηρεμία....!!!!
αυτο ξαναπες το κουκουτσι........
σκεφτομαι οτι μου λειπει η δουλεια μου, σκεφτομαι οτι τελιωνει σιγα σιγα η κρεββατοθεραπεια μιας που κανω ψιλοβολτουλες, σκεφτομαι οτι το νινι μεγαλωνει και τρελλενομαι απο ευτηχια!
σκεφτομαι την εξεταση μου σε μια εβδομαδα και ευχομαι να πανε ολα κατευχην!
καλημερα σε ολους δεν ειπα το γουρουνι! :lol:
Σκεφτομαι πόσο δίκαιο είχε η μιτσοκόλο για το κάθησμα σταυροπόδι και πόσο πολύ θέλω να γίνω 2ψίφια......
σκέφτομαι πως θέλω να περάσουν οι μέρες μέχρι την Τετάρτη και επιτέλους να σταματήσω να τρώω μόνο βραστό κρέας-κοτόπουλο-ψάρι,έχω αρχίσει να τα νιώθω σαν μπλιάχ :D
αχχχ Πωλινακι μου ειδες τι ευχαριστηση που ειναι? :D :D
ρε συ θα σε μαλωσω! θυμασαι τι σου ειχα πει για την ζυγαρια??????? χεστηνα πεταξετην απ το παραθυρο, μην ασχολεισε καν με τα νουμερα, δωσε ολη τη βαση στο πως νιωθεις! και ξερω οτι νιωθεις πολυ καλητερα! μην σε σταματανε τα κωλονουμερα!
Σκεφτομαι πως χάνω με ρυθμο χελωνας αλλα δεν μπορω να κανω και κατι άλλο.......:sniffle::sniffle::sniffle:
xaxaxaxaxaxaxa...Quote:
Originally posted by filipparas
Σκέφτομαι πόσο ευτυχισμένο το μιτσόκολο που θα κάνει μωράκι, κι επίσης σκέφτομαι να ψηφίσουμε όλοι να πετάξει η Πωλίνα τη ζυγαριά της στα σκουπίδια!!!! (προς Θεού, όχι απ'το παράθυροοοο!!!)
Ναι ειναι μεγαλη ευχαριστηση καλή μου! Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησα να βλέπω αλλαγές και να νιώθω αλλαγές στο σώμα μου... και αυτό δεν μου αρέσει και πολυ σαν αποτέλεσμα...Quote:
Originally posted by mitsokolo
ρε συ θα σε μαλωσω! θυμασαι τι σου ειχα πει για την ζυγαρια??????? χεστηνα πεταξετην απ το παραθυρο, μην ασχολεισε καν με τα νουμερα, δωσε ολη τη βαση στο πως νιωθεις! και ξερω οτι νιωθεις πολυ καλητερα! μην σε σταματανε τα κωλονουμερα!
νασαι καλα βρε κουκουτσακι! η αληθεια ειναι οτι οταν παλευεις για κατι -οτιδηποτε ειναι αυτο- και τα καταφερνεις ειναι η απολυτη ευτηχια!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Σκέφτομαι πόσο ευτυχισμένο το μιτσόκολο που θα κάνει μωράκι, κι επίσης σκέφτομαι να ψηφίσουμε όλοι να πετάξει η Πωλίνα τη ζυγαριά της στα σκουπίδια!!!! (προς Θεού, όχι απ'το παράθυροοοο!!!)
και μεσα απο ολα αυτα πηγαζει και αλλη δυναμη!
να σε προσεχεις, και σου ευχομαι να πανε ολα καλα σε καθε τομεα ;)
ψηφιζω και γω να την ''ξεχασει '' Πωλινα ξαναδιαβασε αυτο που ειχα γραψει στο τοπικ σου, οταν ειχα κολλησει για ενα μηνα τι εκανα! και βαλτο πεισμα.
και δευτερον μην β-ι-α-ζ-ε-σ-α-ι-! ειπαμε δεν κανουμε αγωνα δρομου! ολα καλα θα πανε :D
πολινάκι μου εγώ είμαι 21 μέρες κατόπιν και δεν βλέπω διαφορά εκτός από το προσωπό μου,σιγά μην κάτσω να σκάσω!(προφανώς υπάρχει διαφορά αλλά εγώ δεν την βλέπω) ο γιατρός έκανε την δουλειά του,εγώ κάνω το σωστό άρα το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο;) και την χαζο-ζυγαριά βάλτην για λίγο στην άκρη!εγώ ακόμα δεν έχω πάρει για να μην ανεβαίνω 123445 φορές την ημέρα και να πιέζομαι και να αγχώνομαι χωρίς λόγο!όλα θα γίνουν με την ώρα τους!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ναι ειναι μεγαλη ευχαριστηση καλή μου! Το πρόβλημα είναι ότι σταμάτησα να βλέπω αλλαγές και να νιώθω αλλαγές στο σώμα μου... και αυτό δεν μου αρέσει και πολυ σαν αποτέλεσμα...Quote:
Originally posted by mitsokolo