Εκει επανω elis μουσταλευρια φτιαχνετε,το μαζεμα πως παει..λεγε
Printable View
Μουστοκουλουρα μόνο το μάζεμα ακόμα δεν αρχίσαμε εμείς ΤΙΣ πάμε για λάδι
επιταγές δεν έχω δεν ευκαιρώ, μπορώ να φτιάξω μουστοκούλουρα του Πετρετζίκη αν θέτε.
μιλώντας για κοινωνική φοβία εδώ το περιγράφει στα πρώτα λεπτά πολύ χαρακτηριστικά, τέλοςπάντων.
https://www.youtube.com/embed/UuoepF...Xi9ZnDi4nfA0lz
Να μου πει κάποιος γτ οι γυναίκες στα 20 ψάχνουν τα κακά παιδιά και στα 30 με 40 πέφτει σκούπα στα καλά παιδιά
Αν μου το βρείτε αυτό θα δείτε ότι όλοι λέμε παπαριες τόσα χρόνια
Εγώ έχω όρεξη για δουλειά κι άλλο να ξέρετε όσο θέτε
Έχεις σκεφτεί να επισκεφτείς κάποιον ειδικό; Πάνω στην κοινωνική φοβία και το άγχος; Υπάρχει κάτι που σε εμποδίζει να πας; Π.χ οικονομικό θέμα;
Γιατί φαίνεσαι πολύ έξυπνη και νομίζω ότι είναι λάθος το να μην πας.
Θα σε βοηθήσει πολύ.
Εγώ π.χ έχω οικονομικό θέμα Κατάνια έννοια και δεν πάω.
Αλλιώς θα πήγαινα με τα χίλια.
Από μια επιλογή ίσως αλλάξει όλη η ζωή σου.
Όσο για την από στάση όλα κλ θα πανε:)
χα χα να θα επιβιώσω δεν αμφιβαλω, εξ αλλου ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όσο αγχωνόμαστε.
το θέμα είναι πως σε αδυνατίζει το ανεπιθυμητο και μετά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ούτε τα βασικά.
ναι έχω σκεφτεί. την κοινωνική φοβία σε ένα πλαίσιο χωρίς τρίγκερς μπορώ να την αντιμετωπίσω σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στο παρελθόν δηλαδή είχα κάνει προόδους.
επειδή όμως μεσολαβεί μέχρι σήμερα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απομόνωσης, όπως είναι φυσικό, το μυαλό κάνει κουμάντο πια.
σε ευχαριστώ, προσπαθω να ξεκινησω ονλάιν θεραπεία με ψυχολόγο, είναι πιο οικονομικά, μπορείς κι εσύ υπάρχουν πολλές επιλογές
ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΝΤΕΠΟΝ ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ