Προσπαθησε να βαζεις διαχωριστικες γραμμες κ να κρατας τις ισορροπιες ωστε να μην σε επηρεαζει κ σε ριχνει κατι... σε βουνο δεν εχω παει ποτε, ωραια ειναι ??
Printable View
Πάντως μπορώ να πω πως δεν έχω φάει πολύ ψάρι και μαλάκιο αυτό το καλακαίρι.. μάλλον εξαφανίζονται τα καημένα αφού τα ξεκοκκαλιάσαμε πρώτα. Έχει κια κάτι λαγοκέφαλους λένε.. δεν μας ταίζουν πολύ ψάρι η ιδέα μου είανι δε ξέρω.
Και για βόδια και γουρούνια μου έχει κοπεί η όρεξη άλλωστε δε τρώνε αυθεντικό πράσινο και παίρνει άσχημη γεύση το κρέας τους.
Αυγά και λάχανα μου φαίνεται θα αρχίσω να τρώω (αποκλειστικά) και γω. Μια σκέψη κάνω.
διαταραχή τροφικής αλυσίδας σαν να νιώθω. Και η πολύ χημεία κάνει κακό. δε ξέρω αλήθεια και πολλά για τη χημεία.
Οι αστροναύτες λένε τρέφονται με σκόνες. άσχετο αλλά έχετε δει το bavk to the future, βάζει η κυρά μια παγωμένη πίτσα σε μέγεθος αυγού στο φούρνο μικροκυμμάτων και βγαίνει μια πίτσα γίγας!
Πω ρε καροτ τι μανια σε εχει πιασει με τα φαγητα κ κανω κ διαιτα γαμωτη μου..........:p
Δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά υποσχέηθηκα στον εαυτό μου να κάνω κράτη στο φαγητό για τους επόμενους μήνες να τρώω σαλατίτσες με λαδάκι να γίνω σαν την όλιβ από το ποπάυ.
αλλά χλωμό να γινω σαν την όλιβ απλά δεν θέλω να γίνω σαν τον πόλντο η σαν τον παππού, όχι ακόμα είμαι πολύ νέος ρε παιδιά.
καροτ ζαατ! ακου να σε πω θα ακολουθησεις τη διαιτα τη δικια μου κ σε ενα μηνα θα εχεις χασει τα κιλα που θες (παιζει βεβαια να παθεις κ ανορεξια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ..:p)
διάβαζε κανείς ποπαυ; τι ρωτάω όμως εσείς εδώ είστε μια γενιά λιγότερη οι περισσότεροι.
ε όχι ντάξει μη πάθω και ανορεξία η διατροφική διαταραχή.
το πολύ πολύ να φάω χρήματα να δω τι γεύση έχουν αφού είμαι παμφάγο ον ρε παιδιά κι εσείς το ίδιο.
Δεν με ριχνει κατι μικρη μου..... οι υποχρεωσεις που εχουν πεσει(ριξει?) επανω μου φταινε για τα σ.... καλοκαιρια μου.... κ φετος η υπεραισιοδοξια μου η οποια απο τις αρχες Ιουλιου εφαγε τα μουτρα της!!! ;) Εκει που παω ηταν κεφαλοχωρι...εχω να παω πολλα χρονια...ελπιζω να ειναι το ιδιο ομορφα.... Κ μονο που θα ξεφυγω απο δω για 3 μερες θα μου φανει λες κ πηγα σε σαλε πολυτελειας κ ας ειναι ενα απλο χωριατικο σπιτι!!! :)
απο το ποπαυ είχε πλάκα και η μάγισσα αλλά αυτός ο βρούτος είχε βγεί ένα θηρίο, ο ποπαυ όμως είχε το σπανάκι.
να΄ναι καλά όσοι έφτιαξαν τα ποπαυ και όλα αυτά τα καρτούν εκείνης της εποχής, είναι τα καλύτερα.
σκέφτομαι ότι θέλω να πάω κάμπινγκ και να βρω μια τέλεια θέση με σκιά για τη σκηνή μου.
προς καροτ : ποπαυ, λουκυ λουκ, αστεριξ, ντοναλντ ντακ, μικρος βρυκολακας κ πολλα αλλα...
αυτο με τα χρηματα να θες να φας υπαρχει σχετικη ασθενεια κ λεγεται ξενορεξια, δλδ τρως κατι που αντικειμενικα δεν τρωγεται, πχ σαπουνι, σκατα, σαμπουαν, εγω προσωπικα εχω εμπειρια απο γατοτροφη φρισκις (οταν ημουν μικροτερη το εκανα) κ αηδιασα κ πλενομουν 5 λεπτα μετα....