Δεν ξερω αν φταιω εγω η αν φταιει το μερος που ζω.μαλλον εγω ειμαι περιεργη.δεν με νοιαζει να ειναι ωραιος.ομως θελω να εχει επιπεδο να ειναι εξυπνος και οχι βλαχαδερο.
Printable View
Δεν ξερω αν φταιω εγω η αν φταιει το μερος που ζω.μαλλον εγω ειμαι περιεργη.δεν με νοιαζει να ειναι ωραιος.ομως θελω να εχει επιπεδο να ειναι εξυπνος και οχι βλαχαδερο.
μια χαρά μου φαίνονται τα θέλω σου λιλιά ;) αν αναλογιστείς πως τουλάχιστον στη δικη μου περίπτωση αυτοί που με τραβούσαν εμφανισιακά με έκαψαν και αυτός που δεν ήταν αυτό που λέμε του γούστου μου έλαχε να γίνει ο άντρας τις ζωής μου ..τα λόγια είναι περιττά ;)
Όσο όμορφος να είναι κάποιος αν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του η αν έστω τα θέλω σας απέχουν παρασάγγας τότε είναι δώρων άδωρον ;) καλά κανεις λοιπόν ..
Νίνα μην ανησυχείς, δεν είναι νωρίς όπως λες γιατί πρέπει να υπολογίσεις και τις ημέρες πριν την επέμβαση που δεν έτρωγες και έκανες σκληρή δίαιτα, πίνοντας μόνο το σέϊκ, από τότε ο οργανισμός σου έχει μπει στη διαδικασία της δίαιτας. Οπότε είναι λογικό να κολλήσεις, σύντομα όμως θα αρχίσεις να ξαναχάνεις.
ναι είναι και αυτό..σχεδόν είχα ξεχάσει τις μέρες του πολεμου τον 3 εβδομάδων με την λυσσαλέα μου πεινα...ελπίζω να αρχίσω να χάνω σύντομα γιατί στις 15 θα μου έρθει και περίοδος και τότε σίγουρα δεν θα χάσω :( ήλπιζα να φορέσω ένα παντελόνι μου συγκεκριμένο στην επέτειο του 1 μηνός για την φωτογραφία :D βιάζομαι e?
Αν δουλευα ολο και καποια νεα γνωριμια θα εκανα.ομως και απο δουλεια σκατα.ελεγαν θα ανοιξει καινουργιο γηροκομειο μπας και εβρισκα τιποτα τελικα τα εφαγαν τα λεφτα και δεν θα ανοιξει.οσες φιλες εχω δεν εχουν καποιο γνωστο που να ταιριαζει στα κριτηρια.ειναι ολοι μπηχτες και γκρηκ λαβερς
Λίλα εμένα δεν με νοιάζει ούτε η εμφάνιση, ούτε το επίπεδο, ούτε τίποτα, το μόνο που θέλω είναι να του μιλάω και να ενδιαφέρεται ν'ακούσει τι του λέω.
αυτό το πρόβλημα είχα και go lila...δεν θα έρθει ο ιππότης να σου χτυπήσει την πόρτα έλεγα...αλλα τελικά κανεις δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει και ποιον μπορείς να γνωρίσεις από κει που δεν το περιμένεις..είμαι ζωντανό παράδειγμα ;)
Μαλλον ειμαι πολυ συγκεκριμενη με αυτο που ζηταω για αυτο και δεν μπορω να το βρω.ακομα και στα πολλα κιλα μου ειχα τις κατακτησεις μου ομως εμενα το μυαλο μου ειναι παντα κολλημενο στο ιδανικο που εχω πλασει και καταληγω να μην εκμεταλευομαι τις ευκαιριες που μου εμφανιζονται.
αυτό δεν είναι και πολύ καλο lila μου. πρώτα να δόσης την ευκαιρία και διαπίστωσης πως δεν σου κάνει τότε απορρίπτεις. με μια ματια δεν θα καταλάβεις ποτε τι άνθρωπος είναι αυτός που έχεις απέναντι σου. :eureka::eureka:
Λίλα, Νίνα και υπόλοιπα κοριτσάκια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα να έχουμε, φιλάκια.
Καληνυχτα τζινιους!!!!παω και εγω να ξεραθω μπας και σταματησω να θελω να με πλακωσω στο ξυλο.
Αααα για να μην το ξεχασω.ο ξεβρακωτος γειτονας που σας ελεγα θυμαστε???σημερα ολο το απογευμα εκανε βολτες στο μπαλκονι με καναρινι μαγιο η σωβρακο ηταν μακρια και δεν καταλαβα τι απο τα 2.ε ρε γλεντια.
Καλησπεροκαλημέρααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Περαστικά στο Κατερινάκι.....
Καλλιόπη δεν πρόλαβα τις φώτο!!!!!αλλά δεν πειράζει θα σε δώ από κοντά!!!
Λίλα κ εγώ εδώ θα είμαι....είμαι μέσα για τον καφέ!!!ελπίζω να μαζευτούμε πολλές....
Look τέλειο το αποτέλεσμα!!!!Συγχαρητήρια!! !
Μακ θλιβερό το γεγονός με τα παιδιά που κάηκαν...με στεναχωρούν πολύ αυτά!!! :(((
Ναταλάκι όλο αλητεύεις εσύ παλιοκόριτσο...μου έχεις κινήσει κ την περιέργεια να δώ τον 'γλυκούλη'.....κ καλά αποτελέσματα για τον σκαν αν κ δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πότε θα έρθεις Αθήνα...
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Monadiki για αύριο...εύχομαι να πάνε όλα καλά κ χωρίς πολλούς πόνους....είμαι γαιδούρα που δεν σε πήρα τηλ. το ξέρω αλλά όλο έλεγα όχι τώρα μετά!!!!
Nina μια χαρά σε βρίσκω σαν αν μην έκανες επέμβαση.....ή δεν είσαι γκρινιάρα μάλλον!!!!!! :)
Eli μου ζήλεψα λίγο την χτεσινή σου βραδιά...είναι που έχω κ καιρό να πιώ!!!!άσε που μ'αρέσουν οι καυγάδες άντρες vs γυναικών..έχουν πολύ γέλιο αρκεί αν μη σοβαρέψει το πράγμα....
Τζινάκι τα φιλιά μου..είδες δεν σε ξεχνάω!!!!
Ava μέχρι κ εγώ που έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι σε τέτοιο μαγαζί δεν έχω πάει....είσαι πολύ προχώ μιλάμε!!!1
Σήμερα έκανα πολλές δουλειές κ το ευχαριστήθηκα!!!!!είναι η πρώτη φορά που έκανα τόσες δουλειές μετά την επέμβαση!!!!!έχω κ αύριο να κάνω αρκετές κ θέλω να πάω κ για μπάνιο!!!!
Η ζυγαριά με δείχνει σχεδόν 3 κιλά παραπάνω....δεν πάμε καλά!!!!αλλά δεν θα τρελαθώ....ψυχραιμίαααααααα ααααααα!!!!!!!!!!!
Ada μου είμαι πολύ γκρινιάρα :D απλά δεν έχω πόνο καθόλου. Είχα δυο μέρες στο νοσοκομείο μονο και μάλιστα όχι σε όλες τις τομές αλλα μονο σε μια αυτήν που μου έκανε και το πρόβλημα τώρα. Αλλα ράμματα δεν έχω για να με τραβάνε (εκτος από δυο που ανακάλυψα σήμερα που λίγο καθάρισα τις τομές σαν να είδα ένα συρματάκι να εξέχει). Εύχομαι όλοι όσοι την κάνουν να έχουν την πορεία μου σοβαρά ο πόνος μου ήταν μηδαμινός :D επίσης δεν έχω φουσκώματα, "πρισκιματα", "στουμποματα" κλπ ενώ τρώω ελαφρώς διαφορετικά από την διατροφή τις ελλάδας. Πίνω cola και ice tea με ανθρακικό προς τέρψη και όχι για βοήθεια :D νομίζω ήμουν tuxeroula.
Περιμένουμε ακόμα ένα "κορτισακι" να βγει από επέμβαση την Δομινίκη :D Άρα έχουμε δυο κοριτσάκια που περιμένουμε . δεν έχει πολλά post το κορίτσι αλλα στο έτοιμη έχει γράψει και ξέρω πως είναι μέσα πρέπει να την έχει κάνει την επέμβαση ήδη .
Αχ και go θέλω να κάνω δουλειές βλέπω το σπίτι και ανατριχιάζω αλλα κάνω μονο τα πάνω πάνω φοβάμαι να σκύβω και να σηκώνει ηλεκτρική στις σκάλες ...νομίζω είναι νωρίς...
"καληνουχτακια" κοριτσάκια μου και αύριο μέρα είναι θα πιούμε το καφεδάκι μας παρεούλα ελπίζω :D
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Ada μη μασάς με τη ζυγαριά, αποκλείεται να είναι λίπος, μάλλον κάποιο πρήξιμο έχεις και σύντομα θα επανέλθουν τα κιλά σου.