καλημερεςςςςςς
Printable View
καλημερεςςςςςς
ακομη να θαμωνιαστω !
κατερινακι περαστικουλια σου !
κοριτσακι οχι δεν εκανα τιποτα με το wii γιατι την ωρα που εχω εγω χρονο ειναι πιασμενο υπομονη τη τριτη ανοιγουν τα σχολεια και θα βρω το χρονο μου!
α νινα θα ψαξω να βρω τους κωδικους μου στο skype να πινοθμε καφεδακι τα πρωινα που θα ειμαι μονη! ευχαριστω και για τα καλα σας λογια αν και εχω φτασει σχεδον στη μεση ελπιζω να φτασω οχι στο στοχο που εχω βαλει στο τικερ αλλα σε αυτο που ηθελα παντα!!!!
μοναδικο μαρακι καλη επυτυχια για αυριο
και εσυ μακ ελπιζω να μη πονεσεις καθολου και να καμαρωνεις τα τελεια μεμε !!!
Καλημερα φιλεναδες!Να εχουμε μια πολυ ομορφη Κυριακη!Ξυπνησα στις 9 κ 20 αφου κοιμηθηκα στις 3μιση!βολταριζα στην παραλια,πηγα βολτα κ στο μωλο κανοντας ψυχολογικη υποστηριξη στη συνεργατη μου που ειχε τσακωθει με το δικο της.Πηρα κ το σουβλακι μου,πρωτη φορα εφαγα χοιρινο μετα την επεμβαση,εκανα κ την παγαποντια μου(μην το πειτε στον Καλφ.)εφαγα την κορα ολη απο μια ψημενη φετουλα κ γενικα περασα καλα.Τζινα μπορεις να βαλεις τις φωνες για να περασω ακομη καλυτερα!Σημερα λεμε να παμε στο παρτυ ενος μαγαζιου που κλεινει για τον χειμωνα.Αληθεια τι πινουν?Σοδα?
Νινα μην ανησυχεις για το κολλημα.Μολις ηρθα απο το νοσοκομειο ζυγιστηκα κ μετα για 2 περιπου εβδομαδες ζητημα αν ειχα χασει 1 κιλο.
Λιλα ο τελειος αντρας δηλ αυτος των ονειρων μας δεν υπαρχει!Επιλεγουμε αυτον που μας πληρει τα περισσοτερα θελω μας.Μην απορριπτεις κανεναν λοιπον,κρτα τα ματια σου ανοιχτα κ ψαχνε!
Καλημέρα και από μια ηλιόλουστη Ολλανδία κοριτσάκια μου!!!
http://i440.photobucket.com/albums/q...nshine-1-1.jpg
"γοργονιτσα" μου θα χάρο τόοσο μα τόοσο πολύ αν βρείς τους κωδικούς σου και μπορούμε να πίνουμε καφεδάκι..και οποια βρει τους κωδικούς τις η έχει όρεξη εννοείτε το ίδιο θα ήταν και πολύ "χαβαλεδιαρικο" να κάνουμε meeting εκεί :D:D:D
Γλαυκή μου το στομάχι σου όμως είναι καλά με το χοιρινό? και με την κόρα???? "ξιχιξιχι" είπα μια μέρα να δοκιμάσω ψωμάκι φρέσκο και με κάθισε σαν βαρίδιο στο στομάχι..αστο για του χρόνου είπα :D:D:D δεν έχουμε πολλές μέρες διαφορα οι δυο μας στην επέμβαση νομίζω ούτε μηνα !!!
Όσο για την xazozugaria ελπίζω να ξεκολλήσει γρήγορα :D αν και νομίζω πως η Τζίνα είχε δίκιο..ξέχασα πως έκανα και την δίαιτα με το sake που ήταν πολύ σκληρή και ο "οργανσμος" μου ήδη είχε μπει σε κατάσταση πολεμου και λιμού .....σε 6 μέρες θα με έρθει και περίοδος καλός εχόντων τον πραγμάτων οποτε νομίζω τελικά πως αυτοί είναι οι λόγοι.
Στο τέλος του μηνα σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου καρέ κοντό προς αναμονή τις μεγάλης φύγεις του τριχωτού τις κεφαλής μου..να το κάνω τώρα λέτε η να περιμένω το πλοίο να σαλπάρει για λιμάνια ξένα πρώτα? αει στο καλο και μόλις άρχισαν να μακραίνουν πάλι :( :( :(
καλημέρα σας κοπέλες μου!
Βουρ όλες στους στόχους μας!
Κιλά, μαλλιά, άντρες, δουλειές, παιδιά, όλες μας οι επιθυμίες να βρουν δρόμο να περπατήσουν και προορισμό να φτάσουν..
Ο δικός μου ο στόχος για σήμερα είναι να μου πετύχουν τα φαγάκια που ετοιμάζω για καλούς φίλους, το μενού έχει αρνάκι με πατάτες στη γάστρα, ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με τυρί και επικάλυψη ντομάτα και φέτα και ψητά λαχανικά στα σχάρα, ελπίζω να βγουν νόστιμα. Πάντως ως ατζαμού και άτσαλη, και κάηκα και γδάρθηκα!
Καλημέρα κ από μένα.....
Μακ τα ρολάκια μελιτζάνας με γέμιση φέτα τα έχω κάνει κ εγώ κ είναι τέλεια!!!!καλή επιτυχία λοιπόν!!!!
Καλημέρα, κορίτσια μου!
Ήλιος με δόντια σήμερα! Κρύο, γι' αυτό πέταξα τις φουστίτσες και τις σαγιονάρες και ζώστηκα με φόρμες και κάλτσες!
Χθες αποφασίσαμε τελικά να παραλείψουμε τις δαιμονισμένες και τα λοιπά τρομακτικά και καταλήξαμε στη γνωστή συνταγή της κωμωδίας, για έναν ανάλαφρο ύπνο. Είδαμε για δεύτερη φορά το norbit. Χαζομαρούλα θα μου πείτε, αλλά ακριβώς αυτό χρειαζόμαστε!
Χαρά μου, το ευχαριστήθηκες το σουβλάκι με την κόρα; Αν ναι, τότε κανένα πρόβλημα. Ο οργανισμός σου σε κατευθύνει πολλές φορές σχετικά με το τι πρέπει να τρως και τι όχι.
Μακόνι μου, καλή σου επιτυχία σήμερα! Αν και διαισθάνομαι πως θα την έχεις.. Είσαι μια νοικοκυρά εσύ.. Από τη στιγμή που είσαι τόσο μερακλού με το σπίτι σου, δε μπορεί, θα μαγειρεύεις και νόστιμα! Όταν έρθω Αθήνα, όοοοταν λέμε, θα μαγειρέψουμε μαζί. Ήταν να έρθω τώρα, για τα σαράντα της γιαγιάς, αλλά άκυρο κι αυτό. Η θεία μου αποφάσισε να μη γίνει μνημόσυνο κανονικό. Επειδή η γιαγιά ήταν πολύ μεγάλη, θα κάνει μόνον ένα τρισάγιο και μία δωρεά σε γηροκομείο.
Απολαύστε τον ήλιο, με δόντια ή ξεδοντιασμένο. Χαρείτε μία ακόμη Κυριακή, που μας περιμένει να τη ζήσουμε!
θέλω τι συνταγή με την γεμιστή μελιτζάνα ..εγώ το έκανα στο παρελθόν με μοσχαράκι . το τυράκι είναι κάτι διαφορετικό. ας μου στείλει κάποιος την συνταγή με u2u ( ο κλήρος πέφτει στην Makoni μας βέβαιος βέβαιος :D:D:D)
Σας είπα το καινούριο μου παρατσούκλι; Μάτα θα με φωνάζετε, από το ακαμάτα. Τίποτα δεν έκανα πάλι.. Δεν έχω διάθεση, λες και τα χέρια μου είναι βαρειά και δε θέλω να τα κουνήσω. Σκέφτομαι ότι στο τέλος του μήνα θα έχω έτσι κι αλλιώς επισκέψεις διάφορες. Θα έχω κόσμο, θα γίνει χαμός! Τότε είναι και η εποχή που στρώνω τα χαλιά. Σκεπτόμενη πονηρά, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα ως τότε (μπάνιο, κουζίνα, ασπρόρουχα) και τα βαρειά θα τα αφήσω στην κοπέλα που θα έρθει για τη γενική. Έτσι, δε θα κουραστώ και θα υποδεχτώ τους καλεσμένους μου όπως πρέπει.
Έχω λίγες ώρες να αποφασίσω σχετικά με το χορό, που λέγαμε προχθές. Δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω. Το καλύτερο θα ήταν να πάω και χορό και πιλάτες, αλλά δε βγαίνω οικονομικά. Με αφορμή τις δουλειές σκέφτηκα, γιατί να πετάω χρήματα σε διασκεδάσεις, τη στιγμή που θα μπορούσα να τα δίνω, ώστε να έχω μονίμως το σπίτι μου σε άψογη κατάσταση; Σκέφτομαι, λοιπόν, εδώ θα πάω, εκείνο θα κάνω και τελικά δεν κάνω τίποτα. Όσο και αν θέλω να μάθω να χορεύω, σκέφτομαι ότι πολλές Κυριακές θα απουσιάζω και θα χάνονται τα δίδακτρα ή έστω μέρος αυτών. Δεν είμαστε για τέτοια τώρα. Μάλλον θα πάω στο γυμναστήριο τελικά, που είναι σίγουρο και δοκιμασμένο και κυρίως μου αφήνει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα.
Καλημέρα και από μένα από μια τεμπέλικη χουζούρικη Κυριακή! Όπως της αξίζει να είναι!!
Μου βγάζουν μια απίστευτη γλύκα οι κυριακές...μαζεμένοι όλοι...πρωινά λιχούδικα...καφεδάκια...εφημ ερίδες...μουσικούλα...!
Μερικές τέτοιες στιγμές είναι που κλειδώνω μέσα μου για τις δύσκολες ώρες....
τα μικρά φτιάχνουν μπισκοτάκια βουτύρου, λεμονάτα, και σοκολατένια και το σπίτι μοσχομυρίζει!
θα τα βγάλω μετά φώτο και θα τα στείλω στη Τζίνα να σας ταρτάρω! -)))
Άβα τελικά διάβασες το βιβλίο 50 αποχρώσεις του γκρι?
Σου άρεσε?
Κάτι σε άρλεκιν μου θύμισε....
Μακ τέλειο μενού φαίνεται!!!!
και αυτά τα μελιτζανάκια σλουρπ!!!!
Θα έρθω και εγώ Αθήνα κατα τον Οκτώβριο...Θα σας δω αλήθεια?
Look, κούκλα μου εσύ (είσαι κούκλα στις φωτό), το διάβασα, που να μην το διάβαζα!
Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να ανακαλύψω γιατί αυτό το βιβλίο πουλάει τρελά. Σε κάθε μία από τις 702 σελίδες του προσπαθούσα να βρω την απάντηση και τελικά δεν τα κατάφερα.
Άρλεκιν έχω διαβάσει πολλά, αλλά όχι τόσο χαμηλού επιπέδου. Ειδικά τα παλιά άρλεκιν, οι νόρες που λένε, είχαν μία ποιότητα για το είδος τους. Ωραία, το βιβλίο έχει σεξ. Ε, και; Πού είναι το περίεργο; Ότι εμφανίζεται ένας ανώμαλος και μία χαζοβιόλα και κάνουν δίδυμο; Τίποτα, τίποτα, μεγάλη απογοήτευση το βιβλίο αυτό.
Εγώ θα το πω κι εσείς κατσαδιάστε με όσο θέλετε! Με αφορμή τα χουχουλιάρικα που έγραψε η Look, θέλω να έρθει ο χειμώνας! Θέλω να χουχουλιάσω. Αφού το σπίτι είναι πεντακάθαρο, φαντασιώνομαι τα εξής: Έξω βρέχει και είναι Σάββατο πρωί. Θέλω να κυλιστώ στους καναπέδες, να πάρω την κουβέρτα και να κυλιστώ και στο χαλί, να κάνει κρύο έξω, να πλησιάζω το τζάμι και να το χνωτίζω. Να ανοίγω μια κατσαρόλα και να θαμπώνει το τζάμι. Να ακούγονται κεραυνοί και να τρίζουν τα τζάμια. Τέτοια μου έλειψαν! Το μόνο που σκέφτομαι είναι η τιμή του πετρελαίου, αλλά αυτές οι σκέψεις δε χωρούν στις φαντασιώσεις μας.
Ήδη έκανα και κάποια σχέδια με φίλους. Θα πάμε σε χιονοδρομικό. Δε σκοπεύω να σπάσω κανένα πόδι, οπότε θα αφήσω τους άλλους να πειραματίζονται με το σκι. Θα κάθομαι μπροστά στο τζάκι, θα πίνω ζεστή σοκολάτα το πρωί και κονιάκ το βράδυ. Τέλειο;
αβα, μπα σε καλό σου, μόνο σε οργασμό μετά συγχωρήσεως δεν εφτασα με όσα φαντασιώνεσαι! και εγω μαζί σου, ειμαι η πιο φανατικη φαν του χειμωνα, αφου ωρες ωρες νομιζω ότι στην προηγουμενη ζωη μου ημουν ασπρη αρκουδα στη Σιβηρία! χιχιQuote:
Originally posted by Ava
! Θέλω να χουχουλιάσω. Αφού το σπίτι είναι πεντακάθαρο, φαντασιώνομαι τα εξής: Έξω βρέχει και είναι Σάββατο πρωί. Θέλω να κυλιστώ στους καναπέδες, να πάρω την κουβέρτα και να κυλιστώ και στο χαλί, να κάνει κρύο έξω, να πλησιάζω το τζάμι και να το χνωτίζω. Να ανοίγω μια κατσαρόλα και να θαμπώνει το τζάμι. Να ακούγονται κεραυνοί και να τρίζουν τα τζάμια. Τέτοια μου έλειψαν!