Ολόκληρη; Πω,πω βαρυστομάχιασα! :lol:
Καλή όρεξη, Τζίνα μου και καλή σου ξεκούραση!
Printable View
Ολόκληρη; Πω,πω βαρυστομάχιασα! :lol:
Καλή όρεξη, Τζίνα μου και καλή σου ξεκούραση!
:lol: Ευχαριστώ Αβα, έτσι γελάει και η μητέρα μου όταν της λέω ότι έσκασα από το φαγητό χιχι. Οντως στη βάφτιση ήμουνα τράτζικ χιχι, αλλά δεν είχα ρούχα και μου έδωσε η πεθερά μου, εξού και το αποτέλεσμα χιχι, μάλιστα μου είχε δώσει και τα κοσμήματα που ήταν πανάκριβα μεν, τα είχε βγάλει από τη θυρίδα, αλλά τι να το κάνεις, έτσι όπως ήμουνα γενικώς το κόσμημα θα κοιτάγανε! Τουλάχιστον τώρα φοράω κάτι επειδή μου αρέσει και όχι επειδή μου κάνει σαν νούμερο. Τα παπούτσια έχουν το στυλ που λες με τη διαφορά ότι κάνουν 15 ευρώ χιχι. αλλά ευτυχώς δεν τους φαίνεται.
καινουργια πα******κια ακουω......Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ξέχασα να σας πω ότι χθες πήρα και δωράκι γιατί μου αγόρασε η αδερφή μου 1 ζευγάρι παπούτσια, κλειστά που δένουν από πάνω με ένα λουράκι, πολύ μαλακά και ζεστά σε χρώμα κυπαρισσί σκούρο και χάρηκα γιατί για τον χειμώνα έχω μόνο μπότες.
ωχ παλι θα παρεις τους δρομους και δε θα σε βλεπει το σπιτι ...
Quote:
Originally posted by Ava
Δε σε πιστεύω! Έχουμε ακριβώς την ίδια φαντασίωση! Κι εγώ με την ξαδέλφη μου τέτοια ονειρευόμαστε. Άκου τι φαντασίωση έχουμε:Quote:
Originally posted by Ninap
να σας πω να γελάσετε...με την κολλητοί μου έχουμε πει εδώ και χρονια πως όταν γεράσουμε θα μείνουμε πάλι μαζί ..ακόμα και αν είναι γηροκομείο να πάρουμε μαζί δωμάτιο όπως όταν μέναμε στην Εστία (εκεί δεν είχαμε μαζί δωμάτιο για τον απλό λόγο πως ήμασταν σχεδόν 24 ώρες το 24 μαζί και μερικές φορες θέλαμε να έχουμε το χορό μας:D)
τις λέω λοιπόν εγώ : ok ρε Πετρουλα αλλα τους συζύγους τι θα τους κάνουμε??
απάντηση: θα περιμένουμε να πεθάνουν ρε σου!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ????? ούτε στον papa να μην το πεις είναι αυτό πάντως..όπως έλεγε και ένας πρώην τις "ήταν άλλος ερωτας αυτός" xaaxaxa ζήλευε το πουλάκι μου που την έκλεβα για τόσες πολλές ώρες :D:D:D
Ζούμε οι δυο μας σε σουίτα, σε κυριλέ οίκο ευγηρίας. Χλιδή, ε; Σύζυγοι δεν υπάρχουν στον ορίζοντα, αλλά έχουμε από μία κόρη η καθεμία μας (για να τη βασανίζουμε). Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα φαγητά και τα ποτά μας.
Η ξαδέλφη είναι μια ξερακιανή γριά, περπατάει με πι και στις άκρες του πι κρεμάει τις σακούλες με τα μπουκάλια. Φοράει αυτές τις γριίστικες ρόμπες, με τα λουλουδάκια, όπου κρέμονται πάνω της. Εγώ είμαι μια χοντρόγρια, βυθισμένη σε μια πολυθρόνα. Κρατάω μπαστούνι, για να σπρώχνω με αυτό τα άδεια μπουκάλια κάτω από το κρεβάτι. Φοράω ίδια ρόμπα, αλλά τσιτώνουν τα κουμπιά, έτοιμα να σπάσουν.
Κάποια στιγμή, προβάλλει από την πόρτα δειλά δειλά το κεφαλάκι της κόρης μου. Μανούλα, θεία, ήρθα να σας δω. Ήρθες, μωρή σιχαμένη; Έφερες τα ποτά μας; Μα, μανούλα ο γιατρός είπε ότι δεν κάνει να πίνετε, τραυλίζει.. Τι είπες μωρή; Σηκώνω το μπαστούνι. Ξαδέλφη, βοήθα με να σηκωθώ, σφήνωσα, έλα να την περιλάβουμε! Χαχαχαχαχα!!!
axaxaxaxaxaxa Ανά ταινία εντελώς xaxaxaxaxa
εμείς το σκεφτόμαστε ποιο ήρεμα :D να καπνίζουμε και να πίνουμε τους καφέδες μας και να ξενυχτάμε μέχρι το πρωί και άμα βαριόμαστε να κάνουμε τις βόλτες μας μέσα στη νύχτα κάπου στον κήπο του κυριλέ οίκου ευγηρίας :D να μιλάμε για γκόμενους και για το νέο τεκνο νοσοκόμο που ήρθε πρόσφατα :D:D:D να πηγαίνουμε τις "διακοπουλες" μας μαζί και μονες μας :D axxxx
εντωμεταξύ το έχουμε συζήτηση με άλλες φίλες και θέλουν να έρθουν και αυτές xaxaxaxa
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Οι ασπρες αρκουδες κ οι Αβες αρκουδες να πεσουν ξανα σε χειμερια ναρκη κ να ονειρευονται οσο θελουν χειμωνες θυελλες κ βροχες κ ν'αφησουν τον ηλιο να λαμπει γιατι απο αυριο λεω να ξεκινησω παλι μπανακια στη θαλασσα!
Εμεις με την ξαδελφη μου κ 2 φιλες θα νοικιασουμε ενα μεγαλο σπιτι κ θα κανουμε κοινοβιο οπου καθε μια θα εχει ενα ρολο.Εγω θα κανω τα ψωνια κ τις εξωτερικες δουλειες.
Αρχικά αυτό σκεφτήκαμε Γλαυκή αλλα μετά είπαμε..ρε ποιος κάθεται να κάνει δουλειές να μαγειρεύει και να ξεσκονίζει? καλύτερα σε κυριλέ γηροκομείο xaxaxa
look κοπελα μου ξεχασα να σε καλωσορισω !
το ονομα μου ειναι καλλιοπη και χαιρομαι πολυ που εισαι στη παρεα μας!
εγω εχω και τους δυο κουμπαρους απο τη κρητη αλλα εμενα μου εχει απαγορευσει
ο αντρουλης μου να πατησω στο νησι σας γιατι λεει με το γουστο που εχω για τους αντρες δε με βλεπει να γυριζω χιχιχιχι
καλημεροκαλησπερα και απο μενα!!!!!! και απο ενα επισης ηλιολουστο και ζεστο λονδινο!!!
σημρα μετα απο εναμιση μηνα πηγαμε για αγγλικο πρωινο με τις φουλε θερμιδες του. σιγα μην κατσω να σκασω!!!
καθησαμε στην αυλη της παμπ και μαζευαμε ηλιο για το χειμωνα!!!!!
τωρα ξανα το νοεμβρη θα φαω αγγλικο πρωινο!
στοχις σεπτεμβριου ειναι να χασω 2,5 κιλακια!!! και θα τα καταφερουμε!!! ετσι κοριτσια??? κυριως ελλη και αγγελικουλα!!! και οποια αλλη το παλευει μονο με διατροφη!
γιατι τις υπολοιπες κοριτσια δεν μπορουμε να σας συναγωνιστουμε!!!
εμενα παλι ο αντρας μου εχει βγαλει προγραμμα το χειμωνα στα φαρσαλα και το καλοκαιρι στο νησι αλλα του το χαλαει τωρα που εκανα την επεμβαση και δε θα μπορω να πινω να του κανω παρεα.......
για το φαι δε τον νοιαζει εστω και λιγο θα τσιμπαω λεει
η τζινα ακομη τη ντοματα παλευει η φτιαχνει επιδερμηδα παλι?????
ουτε η ελι φανηκε σημερα ουτε η λιλα καλοπερνανε φαινετε
Εγώ έψαχνα να μάθω για την επέμβαση γιατί δεν καταλάβαινα τι μας έλεγαν στα meeting και τσούρ έπεσα πάνω στο φόρουμ..προσπαθούσα επί 1.5 μηνα να κάνω εγγραφη για κάποιο λόγο δεν με "δεχονανε".
και χαίρομαι πολύ που επέμενα και δεν τα παράτησα...
εγώ δεν ντρέπομαι...το έχω τιμή μου και καμάρι μου που έκανα την επέμβαση και οποιος έχει τα κότσια ας το κάνει και αυτός..(αφού πλέον δεν τίθεται θέμα χρημάτων) αν κάποιος πάει να μου την "μπει" για την επέμβαση θα του φάω το λαρύγγι xaxaxaxa
Κοριτσάκι μου κοριτσάκι mouuuuuu διαβάζω για αγγλικά πρωινά "υαμμυ" "υαμμυ" !!!!!!!!!!! μην αγχώνεσαι είσαι πολύ δυνατή εσύ :D θα τα χάσεις ;)
και εδώ έχει πολύ ωραίες μέρες τώρα και μάλλον είναι οι τελευταίες μας..δεν έχει τόσο κακό καιρό όσο στην Αγγλία βεβαια αλλα και εδώ βρέχει και δεν σταματάει από Νοέμβρη και μετά :( Αν ήμουν από ζάχαρη σίγουρα θα είχα λιώσει :D:D:D
Αμάν για λουκάνικα χωριάτικα ακούω και με τρέχουν τα σάλια ..θέλω και εγώ λέω !!!!!!!!!!!!
Τα παπουτσάκια μου ακούγονται τέλεια Τζίνα !!! φέτος δεν θα πάρο παπούτσια γιατί έχω πάρει 5 ζευγάρια πέρσου και επειδή πάχυνα δεν με χωρούσαν μετά!!! omg..κρατάω την λύσα μου για ψώνια για του χρόνου που θα βγάλω τα σπασμένα με ολόκληρη γκαρνταρόμπα !!!!
Σήμερα έχουμε bbq σε φιλικό σπίτι :D:D:D ευτυχώς είμαι λίγο μπουκωμένοι από γριπούλα και δεν θα με πιάσουν οι μυρωδιές..με λίγο σουβλάκι κοτόπουλο θα την βγάλω τελείως naturel :D
παρουσα κυρια γοργονα
mermaid
Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!
Τζίνα φώτο θέλουμε από τα παπουτσάκια!!!
Σου έστειλα μαιλ!
Καλλιόπη πες μου πως μένεις στα Φάρσαλα να πεθάνω...Σπούδαζα Λάρισα και έμεινα και Καρδίτσα για 12 χρονια..επίσης στα Φάρσαλα τραγουδούσα μια φορα και έναν καιρό....Quote:
Originally posted by mermaid
εμενα παλι ο αντρας μου εχει βγαλει προγραμμα το χειμωνα στα φαρσαλα και το καλοκαιρι στο νησι αλλα του το χαλαει τωρα που εκανα την επεμβαση και δε θα μπορω να πινω να του κανω παρεα.......
για το φαι δε τον νοιαζει εστω και λιγο θα τσιμπαω λεει
καλησπερα σας!!!!τι μου κανετε???εμενα σημερα με εχει πιασει βαρεμαρα.ειδικα μετα το μεσημεριανο δεν την παλευω με τιποτα.τζινακο με γεια τα πα******κια!!!
Λίλα
Έφυγαν οι επισκέπτες??
Σήμερα δεν μας μίλησες καθόλου...