Το μπράβο είναι για την Έλενα και τον Δημήτρη! τα χεράκια είναι δικά τους!
Printable View
Το μπράβο είναι για την Έλενα και τον Δημήτρη! τα χεράκια είναι δικά τους!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ninap
Σήμερα έχουμε bbq σε φιλικό σπίτι :D:D:D ευτυχώς είμαι λίγο μπουκωμένοι από γριπούλα και δεν θα με πιάσουν οι μυρωδιές..με λίγο σουβλάκι κοτόπουλο θα την βγάλω τελείως naturel :D
Originally posted by lila198621
τα υστερα του κοσμου που μου λειπει η καρακαλτακα
Originally posted by lila198621
ναι φοβομαστε μην παχυνεις τζινα και θα σου κοπανησουμε και το χερι εσενα.
Look να σου ζήσουν τα καμάρια σου, μπράβο τους λοιπόν, άντε και στον μουσακά! :lol:
Αφού πήρα το μεσημεριανό μου γέλιο πάω για ξάπλες, φιλάκια.
τωρα που εχασα μερικα κιλα θα αρχισω ξανα το χορο
παντως του χρονου αν ειμαστε καλα δε θα αφησω πανηγυρι για πανηγυρι ava θα γινω να για τι χορο λεω
http://youtu.be/ama87WKi3eY
βρε κοριτσια μου που θελετε να βρεθουμε???
ερχεσε λιλακι?????
ναι καλλιοπακι μου απο τις 17 ως τις 21 θα ανεβω μια μερα.οταν μου επιβεβαιωσουν το ραντεβου θα σας πω ακριβως την ημερομηνια
αντε να σε γνωρισουμε επιτελους
ναι μην χασετε τη μουρακλα μου
τελειωσε ο χαβαλες παω να σιδερωσω αν και οταν τελειωσω τα ξαναλεμε!
Αχ μωρέ! Μόλις σηκώθηκα από τη σιέστα μου και έπεσα πάνω στα χεράκια! Τι τρυφερά χεράκια είναι αυτά; Σου ρχεται να τα σφίξεις στη χούφτα σου! Και πλάθουν και κουλουράκια! Μπράβο Έλενα, μπράβο Δημήτρη! Πανέμορφα και τα κουλουράκια σας και τα χεράκια σας.
Μπράβο και σε σένα, Γοργόνα μου, για τους χορούς και τα μελλοντικά σου πανηγύρια! Με μία διόρθωση: Στα πανηγύρια δε χορεύω, μόνο τρώω! Είμαι γνωστή πανηγυρομούρη, αλλά όχι στις πίστες, μόνο στους ψήστες :lol:
:lol::lol::lol: Ωχ, έρχεται ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, κρύψτε τις σούβλες και τις ψησταριές, γρήγορα, γρήγορα! :lol: :lol: