Κάντε πίσω, μη σας σουβλίσω κι εσάς!
Πίσω και σας έφαγα!!
Printable View
Κάντε πίσω, μη σας σουβλίσω κι εσάς!
Πίσω και σας έφαγα!!
χαχαχαχαχα!
Άβα δεν παίζεσαι!
Πάμε ένα παιχνίδι??
Για κάθε αυτοσαρκασμό σου θα παραθέτεις και κάτι καλό για σένα....πάει?
Βρε κορίτσια, σήμερα έκανα κάτι για πρώτη φορά στη ζωή μου: Κοιμήθηκα απογευματιάτικα. Ποτέ δεν κοιμάμαι αν περάσει από 4.30. Σήμερα, όμως, μάλλον λόγω συζήτησης, ένιωσα χουχούλικα και πήγα να χωθώ στη φωλιά μου. Φωλιά λέω το κρεβάτι μου, γιατί έχω διαμορφώσει το χώρο έτσι, ώστε να νιώθω ζεστά και άνετα και χαλαρά. Αυτή τη στιγμή η φωλιά έχει σεντόνι, τρία μαξιλάρια, για όλα τα γούστα, κουβέρτα, βιβλία και -φυσικά- τη Τζίνα!
Χτύπησε δύο φορές το κινητό και δεν κουνήθηκα από τη φωλιά. Τώρα βγήκα, έκανα το μπάνιο μου και αναρωτιέμαι: πώς στο καλό θα κοιμηθώ το βράδυ; Θα βρυκολακιάσω ή μήπως είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι ο ύπνος φέρνει ύπνο; Για καλό και για κακό δεν έκανα καφέ, παρά πίνω μια πορτοκαλάδα.
Αργότερα θα έρθει το παρεάκι, να συνεχίσουμε το norbit, που το αφήσαμε στη μέση. Μη τη χάσουμε, τη βλακεία! Πάρτε μία ιδέα: http://www.youtube.com/watch?v=GfatJFTqV_w
Μέσα, Look μου! Αλλά δεν αυτοσαρκάζομαι από κόμπλεξ! Αλήθεια το λέω!
Λοιπόν, είμαι φαταούλας, το παραδέχομαι, αλλά έχασα και πολλά κιλά. Μαγκιά μου; :wink1:
Σε παραδέχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!
Κόμπλεξ?? μπα δε το σκέφτηκα...!
Αλλά πες πες....συνηθίζει το μυαλό σε μια εικόνα και άντε μετά να του τη βγάλουμε!!!
πάμε για ουζάκια με φίλους!! δεν παίρνεις το παρεάκι κ βουρ?!!
Το παρεάκι πήγε σήμερα σε αγώνες και εκεί έδιναν δώρο μπλούζες. Μου πήρε κι εμένα μία. Του είπα δεν πιστεύω να είναι τεράστια σαν την άλλη που μου είχες πάρει; Όχι σου πήρα το large. Αφού φοράω medium, τι μου την πήρες τη μεγάλη; Απάντησε ότι δεν είναι μεγάλη, γιατί απευθύνεται σε αθλητές (γκούχου, χμ, χμ).. οπότε το large θα μου κάνει μια χαρά. Για να δούμε, έχω αγωνία για τη μπλουζίτσα μου!
Θα με αναγκάσει να αλλάξω και ντύσιμο. Μετά το μπάνιο μου φόρεσα μία πυζάμα, κατάλληλη για την εποχή. Κοντομάνικη, με μακρύ παντελόνι. Αν ταιριάζει χρωματικά η μπλούζα με το παντελόνι, έχει καλώς, αλλιώς θα αλλάξω look, Look μου!:bouncing:
Πω πω, αυτό ήταν, με ισοπέδωσες!!!
Να υποθέσω δίπλα στη θάλασσα;
Να φανταστώ φάβα και γαριδάκι και χταποδάκι λιαστό;
Μετά τσικουδιά και ίσως λουκουμάδες;
Πρασίνισα από τη ζήλεια μου!
Πάω κι εγώ προς το παρόν. Καλή, καλή σας διασκέδαση, σύντεκνοι! Πιείτε και μια τσικουδιά για μένα!
Για τη μπλουζίτσα θα σας ενημερώσω μετά. Μη ξαφνιαστείτε αν με δείτε να γράφω περίεργες ώρες.. :bigsmile: Φιλάκιααα!
Look καλά να περάσετε με τους φίλους σας, να φάτε τα μεζεδάκια σας και να το ευχαριστηθείτε. Αβα μεγειά την μπλούζα, ελπίζω να σου αρέσει.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Μπράβο και σε σένα, Γοργόνα μου, για τους χορούς και τα μελλοντικά σου πανηγύρια! Με μία διόρθωση: Στα πανηγύρια δε χορεύω, μόνο τρώω! Είμαι γνωστή πανηγυρομούρη, αλλά όχι στις πίστες, μόνο στους ψήστες :lol:
Καλησπέρα όμορφες!
Πωπωπω έχω χάσει πολλά επεισόδια, αρχίσαμε να γινόμαστε πολυγραφότατες και πάλι!
Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι...
Καλησπέρα Ελάκιον.
έκανα ένα διάλειμμα από το bbq και ήρθα στο σπίτι (το σπίτι όπου μασουλάμε είναι 2 λεπτά από το σπίτι μας) να δω τι κάνετε :D:D:D είμαι στη φάση τις κόκα κολλας να πάνε τα φαρμακεiα..εε τα σουβλάκια κάτω :D:D:D