Νίνα ποιά σουβλάκια να πάνε κάτω, μάλλον τα δύο κομματάκια εννοείς χιχιχι. Καλή διασκέδαση.
Printable View
Νίνα ποιά σουβλάκια να πάνε κάτω, μάλλον τα δύο κομματάκια εννοείς χιχιχι. Καλή διασκέδαση.
Αχ βρε λοοκ μου πόσο χαίρομαι που σε βοήθησε το τόπικ με τις τριάδες! Η χαρά μου είναι όταν βλέπω ανθρώπους να βρίσκουν ισορροπία στην διατροφή τους και στην ζωή τους! Όσο για τα ποσοστά δεν τα θέλω χιχιχι έχω πάρει τόση βοήθεια από τον Ζουμπ και μου έχει αλλάξει τόσο την ζωή μου που πραγματικά του χρωστάω και θα του χρωστάω για μια ζωή!Quote:
Originally posted by look
Eli!
Πρέπει να σου πω, πως με έβαλες να κάνω διατριβή στη θεωρία των τριάδων δυάδων.
Εννοείται πως αγόρασα και το βιβλίο για να μπω σε πιο βάθος στα πράγματα...και προσπαθώ να με βγάλω από την τιμωρία αφαγία ( τελικά το πιο δύσκολο είναι αυτό...το να με αγαπώ) και να ακολουθήσω αυτή του είδους τη διατροφή.
Μπήκαν στη σβούρα και αγόρασαν το βιβλίο και 2 συναδέλφισες και η καλή καλή μου φίλη η ματίνα.
Eli μήπως να ζητήσεις ποσοστά πώλήσεων από τον ζουμπ?:-)))
καλησπέρα , ιδού το μεσημεριανό μενού που σας έλεγα! Βγήκε γιάμι!
Μακ δεν θα το πιστέψεις αλλά πριν λίγο σκεφτόμουνα αν έβγαλες φωτό από τα φαγητά σου! Είναι τέλεια, μου μύρισαν κιόλας!!!
Γιουχου σας!!!!καλησπερα τσουπρες μου!!!!δεν σας εχω πει να μην βαζετε φωτο οταν γραφω απο το κινητο γιατι δεν τις βλεπω καλα κακουργες???εγω εκανα το μπανακι μου και την επεσα γιατι με πονεσε η μεση μου.
Καλησπέρα Λιλάκι, πάλι έκανες καθαριστικές επιδείξεις;
Ειδες ποσο καλα με ξερεις τζινιους???ειχα χωθει κατω απο τα κρεβατια σημερα να σκουπισω και να σφουγγαρισω και πιαστηκα.
Λογικό μου φαίνεται με τόσο σκύψιμο που έκανες, κάτσε ξάπλα τώρα να ξεκουραστείς. Ο παπαράκος με την φρέσκια αναπνοή τι κάνει;
Ο κοπρος.θα τον σφαξω και θα τον κανω στιφαδο.μια χαρα ειναι.εφαγε ηπιε εκανε το μπανιο του και τωρα την εχει πεσει ανασκελα και κανει την ψοφια κατσαριδα.τζινακο μεχρι ποτε θα εχεις ιντερνετ απο το γειτονα???
Θα έχω όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα έχω από Παρασκευή στις 12.00 έως Κυριακή στις 24.00.
Τελικα θα μεινεις ολο το χειμωνα δηλεσι???
Μπα, δε νομίζω, τον Οκτώβριο θα μείνουμε, λογικά κατά το τέλος Οκτωβρίου θα γυρίσουμε. Να σου πω για το ίντερνετ δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη γιατί το Πάσχα έλεγε ότι θα είναι ενεργό 15 μέρες μετά το Πάσχα και κόπηκε στη μία εβδομάδα, ελπίζω να είναι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, διαφορετικά θα μαθαίνετε τα νέα μου από τους ρουφιάνους μας, για να μην το πω στο θηλυκό του. χιχιχιχιχι
Καλα με τον οτε ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:Quote:
Originally posted by lila198621
τα υστερα του κοσμου που μου λειπει η καρακαλτακα
Λίλα μου να σαι καλά εσύ και οι ατάκες σου!
αααα και εγώ εδώ θα είμαι εκτός απροόπτου όταν θα έρθεις Αθήνα και είμαι μέσα για τον καφέ!
Βρε κορίτσια πόσα γράψατε;;; Ακόμη δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχετε γράψει!
Ειναι να μην μας πιασει πολυλογια ελακι.τι λετε να τα πουμε στο mall η στο river west η και στο κεντρο δεν εχω θεμα.