περναω ερωτικη απογοητευση τετοια καταθλιψαρα καιρο ειχα να παθω δεν κανω εγω για ερωτεσ τελοσ χαλαει το μυαλο μου
Printable View
περναω ερωτικη απογοητευση τετοια καταθλιψαρα καιρο ειχα να παθω δεν κανω εγω για ερωτεσ τελοσ χαλαει το μυαλο μου
(εισπνοη) και θεα απο την βεραντα μου ατελειωτες καιρεες και ταρατσες,και ο ομορφος θορυβος της πολης να απλονετε,τι ομορφη καλημερα χωρις λεξεις.σχεδιο της ημερας μπλα μπλα μπλα,μπαααα δεν θα παρω αστο καλυτερα.
Δεν αντεχεται τόση μελαγχολία
Από τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου μέχρι τώρα ,δεν ξέρω πότε θα εκραγω
εγω να σασ πω οτι θελετε ποιοσ αντεχει να κουσει αληθειεσ δε ξερω εγω απεδειξα οτι μπορω να τισ ακουσω
τουλαχιστον αν οχι να τισ πω και θελω να τισ ακουσω επιτελουσ
φιλικα
για τουσ νεολαιουσ σασ βρηκαμε τροπουσ για οτι ζητησατε
βαλαμε τη μαγκια μασ τη ζωη μασ τα μυαλα μασ τα σκατα μασ ολα τα βαλαμε και τα κανεμε ολα πανευκολα
κανονιστε να κανετε και σεισ κατι πρωτον και δευτερον εγω θελω να αποσυρθω πλεον και να ζησω μια φυσιολογικη ζωη
και αν ειναι ευκολο να πληρωθω τη δουλεια που εκανα η γενια μου σασ παραδιδει αυτον τον κοσμο καντε και σεισ κατι αλλο να μαστε ολοι καλα οτι θελει ο καθενασ
εγω ειμαι ο ασχημοσ με την ψυχικη δυναμη για οποιον θελει ν με μαθει εδω ειμαι
Εlis δεν αντιμετωπίζουν όλοι την ζωή με τον ίδιο τρόπο.
Ούτε έχουν την ίδια ψυχική δύναμη.
Εγώ το παραδεχομαι δεν έχω , είμαι υπέρ ευαίσθητη το έχω ξανά αναφέρει.Όλα με επηρεάζουν ψυχολογικα.
Έτσι λειτουργώ