good morning τσουπρες μου!!!!!
ναταλια κοψε τις δουλειες του σπιτιου θα σκοτωθεις πουλακι μου.
18 του μηνα πουρνο πουρνο θα ειμαι στας αθηνας και μεχρι τις 2 που εχω ραντεβου με το ντοκτορα ειμαι ολη δικη σας!!!!
Printable View
good morning τσουπρες μου!!!!!
ναταλια κοψε τις δουλειες του σπιτιου θα σκοτωθεις πουλακι μου.
18 του μηνα πουρνο πουρνο θα ειμαι στας αθηνας και μεχρι τις 2 που εχω ραντεβου με το ντοκτορα ειμαι ολη δικη σας!!!!
μακ μου καλη γιατροβολτα!!!!να μην πονεσεις κθολου και ολα να πανε καλα!!!!
μαρακι μοναδικο ολα καλα με την επεμβαση σου!!!!
Kalimera stin omorfi parea mas. Pino to kafedaki mou ..:D akoma (ennoeite)
http://i533.photobucket.com/albums/e...pyofspiral.jpg
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Λογικά το Μαράκι πρέπει να έχει μπει στο χειρουργείο, περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να της τηλ. και θα σας πω. Μακ καλή επιτυχία σήμερα, να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου, άσε που τώρα που μάθαμε να ξεχωρίζουμε το betadine από τις μελανιές ποιός μας πιάνει! :lol:
Λιλάκι ο διαβητολόγος μου είναι στον Ευαγγελισμό και κάθε φορά που πάω βλέπω την πτέρυγα που έχει εκεί της πλαστικής χειρουργικής και ονειρεύομαι χιχιχι. Εχε το νου σου να τον τρελάνεις στις ερωτήσεις τον πλαστικό για να μας πεις κι εμάς χιχι, να τον ρωτήσεις και τι παίζει με τον ΕΟΠΥΥ, αν και σε ποιές περιπτώσεις καλύπτουν κάτι, επίσης ρώτησέ τον αν υπάρχει ολόσωμη πλαστική που θέλω να κάνω εγώ! :lol:
Τζινακο και εγω ολοσωμη θελω να κανω χιχιχι.υπαρχει το body contouring αν το θυμαμαι καλα που ειναι σαν λιφτινγκ σωματος.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από εμένα!
Τζινέσιον ατακαδόρικο σε ετοιμότητα πάντα! :lol:
Μακόνες μου το τραπέζι σου είναι σούπερ και να πω ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο αρνάκι μιαμ μιαμ μιαμ!!! Καλή επιτυχία σήμερα στις γιατροβόλτες σου και μην ξεχάσεις να πάρεις μουσικούλα μαζί σου, μην την πατήσεις όπως η αδερφή μου, που πήγαινε για μισή ωρίτσα και έκατσε 2,5!
Παρεμπιπτόντως σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές για την Κατερίνα :D. Είναι ήδη πολύ καλύτερα, η αιμορραγία σταμάτησε την Παρασκευή και δεν ξαναξεκίνησε και ο πόνος είναι πολυ ανεκτός. Παίρνει βέβαια παυσιπονάκια ελαφριά αλλά κάθε μέρα νιώθει και καλύτερα και αυτή τη φορά βλέποντας το αποτέλεσμα μου είπε ότι άξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία των 2,5 ωρών γιατί τώρα πήρε σωστό σχήμα το στήθος της και οι τομές είναι πολύ πιο σουλουπωμένες. Βουρ λοιπόν Μακ στον πατσά! :lol:
Λίλα μου λογικά εγώ την άλλη Τρίτη εδώ θα είμαι, σίγουρα είμαι πιασμένη από τις 16.00 μέχρι τις 18.30 γιατί θα προσέχω την ανιψιά μου, αλλά βλέπω ότι εσύ για πρωί μπορείς οπότε no problem!
καλημερες!!!!
λιλακι αν κανονισετε για mall η κεντρο ελπιζω να τα καταφερω και εγω !!! οσο για το λιφτιγκ σωματος εγω θα θελω ολικο και προσωπο γιατι πηρε το κατηφορο τι να πω τωρα .....
Απο οτι καταλαβα το mall βολευει και την ελη και την καλλιοπη.εγω ειμαι μεσα για mall θα ερθω με τον ηλεκτρικο απο ομονοια οποτε τζιτζι και μετα παω ευαγγελισμο με το μετρο.
Καλημέρα Eli και Καλλιόπη. Λιλάκι εγώ έκανα πλάκα για την ολόσωμη πλαστική και να που βλέπω ότι υπάρχει τελικά!!! Εψαξα αυτό που λες στο google και είδα τι είναι, δηλαδή στα κάνουν όλα με την μία;
πολύ ζηλεύω που θα βρεθείτε τσούπρες!!!!!!!! πιέστε και μια τζούρα καφέ στο όνομα μου βρε μπας και έρθει η σκέψη σας μέχρι εδώ !!!!!!!!!!
αυτό αυτό το lifting σώματος θέλω και εγώ να κάνω αλλα έχω πάνω από 3 χρονια να περιμένω ..πρώτα το νίνι και μετά το lifting :D:D:D:lol::lol::lol:
Μπα, δεν θέλω ολόσωμη τελικά! Κρατάει λέει πάνω από 10 ώρες κι έχει και πολλούς κινδύνους για επιπλοκές επειδή χορηγείται αναισθησία πάνω από 6 ώρες, άσε που μετά είσαι σαν μούμια με τους επιδέσμους, προτιμώ μία πλαστική τη φορά.
Κοιλια γλουτος ποδια νομιζω τα κανουν ολα μαζι τζινακο.κανουν τομη 360 μοιρες και σηκωνουν ολο το κατω μερος του σωματος.
Κατάλαβα. Εγώ ευτυχώς επειδή δεν είχα πολύ λίπος στην κοιλιά με την light κοιλιοπλαστική που έκανα μαζί με την κήλη, είναι ο.κ. κρεμάει λίγο το στομάχι όταν σκύβω, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Οπότε θέλω μία πόδια - γλουτούς και μία στήθος - μπράτσα και μία απ'όλα με τζατζίκι. :lol: Ελπίζω να προλάβω να τις κάνω πριν βγω στη σύνταξη, αν βγω δηλαδή και ποτέ, αφού για να βγω πρέπει πρώτα να δουλεύω!!!χιχιχι
Καλημέρα,όμορφες!Τι μου κάνετε;Ελπίζω όλες μια χαρά,η καθεμία στα θέματα της!
Αν και δε συμμετέχω πια στο τόπικ ιδιαίτερα,καθώς είναι το πιο αγαπημένο μου
όλων όσων άνοιξα,αρχίζω και πάλι να νιώθω την ανάγκη να του αλλάξω τίτλο.
Τι νιώθετε να χρειάζεστε;Έχουμε καμιά επιθυμία ή να κινηθώ ελεύθερα ως συνήθως;
καλημερα ναντιν!!!
εγω θελω κατι αισιοδοξο!! κατι ελπιδοφορο!! κατι φθινοπωρινο!!
να ρωτησω κατι προσωπικο?? αν θελεις απαντας. τι ειναι αυτο που σε εκανε να μη θελεις να συμμετεχεις πια ενεργα στο τοπικ και στο σαιτ γενικοτερα??