οχι με το κακαο ισορροπει η γλυκα
Printable View
οχι με το κακαο ισορροπει η γλυκα
οκ Λιλάκο μου got it! Ευχαριστώ για την συνταγή :)
Τζίνιους τέλειο το ανέκδοτο!!! :lol:
Πιστεύω ότι επειδή η ζωή μας αποτελείται από το κάθε μέρα πρέπει να ζούμε το κάθε λεπτό και να ασχολούμαστε με σημαντικά κι ασήμαντα, όλα έχουν τη σημασία τους και τη θέση τους στη ζωή μας.Quote:
Originally posted by koritsaki
τωρα ερωτηση αν καταλαβα καλα τλεγομενα της οικοδεσποινας.
λετε να χανουμε σημαντικα πραγματα με το να ασχολουμαστε πολυ με το καθε μερα???
tzinako, πολύ καλό το ανέκδοτο αλλά , ως καθηγήτρια, το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια! και εχω γελάσει πολύ!
Ε, πες μου έτσι Μακ, γι'αυτό και είσαι αισιόδοξη και λες ότι και να γίνει "θα επιβιώσουμε", γιατί έχεις βρει χρόνια τώρα τις εναλλακτικές σου στα δύσκολα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
tzinako, πολύ καλό το ανέκδοτο αλλά , ως καθηγήτρια, το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια! και εχω γελάσει πολύ!
Κορίτσια μου, ένα απειροελάχιστο διάλειμμα, για να δείτε τι τραβάω! Το παρεάκι περιμένει τη συνέχεια της αθλητικής του ενημέρωσης.. Με έβαλε να του δείξω ένα βίντεο στο u tube με έναν Έλληνα αρσιβαρίστα, ο οποίος θα κατεβεί στο open america olympic ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Αγνοήστε το γομάρι, σας παρακαλώ και εστιάστε στον προπονητή του.. Κολάστηκα νυχτιάτικα..
http://www.youtube.com/watch?v=v15uA3GqDa8
Αβα κάθε φορά που βλέπω τέτοιους φουσκωτούς έχω την επιθυμία να πάρω μία καρφίτσα να τους τρυπήσω για να δω τι θα γίνει! χιχιχι
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αβα κάθε φορά που βλέπω τέτοιους φουσκωτούς έχω την επιθυμία να πάρω μία καρφίτσα να τους τρυπήσω για να δω τι θα γίνει! χιχιχι
:lol: :lol::lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ε, πες μου έτσι Μακ, γι'αυτό και είσαι αισιόδοξη και λες ότι και να γίνει "θα επιβιώσουμε", γιατί έχεις βρει χρόνια τώρα τις εναλλακτικές σου στα δύσκολα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Τζίνα μου, δε μιλάω για το φουσκωτό με τα αναβολικά, αλλά για τον προπονητή του. Το παρεάκι, που είναι δίπλα μου, μόλις με διόρθωσε και μου είπε ότι και τον προπονητή τον θεωρείς φουσκωτό, αλλά εμένα οι φυσικοί μύες κάτι μου κάνουν..
Τι άραγε; :bouncy:
Λίλα μου είμαι σίγουρη ότι ότι και να φάω από τα χεράκια σου θα είναι μούρλια :DQuote:
Originally posted by lila198621
τριαδοκοριτσο τα μαφινοψωμακια θα σου αρεσουν πολυ και εχουν 186 θερμιδες το ενα
Όσο για την πραλίνα και για τον κόπο, να κάνεις ότι σε ευχαριστεί, εμείς θα γλυκαθούμε που θα σε δούμε με πραλίνα ή χωρίς ;)
Συμφωνώ με το παρεάκι γιατί όντως και ο προπονητής του μου φάνηκε φουσκωτός.
Εμένα πάλι μου αρέσει το νορμάλ μυικό σύστημα. Ο προπονητής μου άρεσε πάρα πολύ, ο προπονούμενος, πάλι, καθόλου.
Θα συμφωνήσω με Τζίνιους, δεν μου άρεσε ο προπονητής, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :lol:
Μου αρέσουν πολύ οι γυμνασμένοι άντρες αλλά όχι αυτοί που παραείναι. Ξερογλύφομαι όταν βλέπω ψηλά αγόρια με ανοιχτές πλάτες και γεροδεμένα χέρια αλλά όχι τόσο επιτηδευμένα όπως στο βιντεάκι ;)
Μάλλον τα κριτήριά μου έχουν χαλαρώσει. Στη ζωή μου συνυπήρξα με δύο αθλητές, εκ των οποίων ο ένας είχε τερατώδες χέρι, καθότι προπονητής τέννις. Τότε ήμουν 58 κιλά και καθόλου γυμνασμένη, ως συνήθως..
Κορίτσια, το χέρι του, δεν υπερβάλλω, ήταν σχεδόν όσο είναι τώρα η μέση μου.. Τι να σας πω.. Παρόλα αυτά τον θαύμαζα απεριόριστα, εγώ, η αγύμναστη!