Αβα κανονικά ο προπονητής του δεν θεωρείται ότι έχει νορμάλ μυϊκό σύστημα, αλλά φαρινάπ μυϊκό σύστημα. :lol:
Printable View
Αβα κανονικά ο προπονητής του δεν θεωρείται ότι έχει νορμάλ μυϊκό σύστημα, αλλά φαρινάπ μυϊκό σύστημα. :lol:
Τζινάκο μου! :wow::wow:
Μάλλον έχουμε άλλα κριτήρια.. Μάλλον με το παρεάκι ξώκειλα κομματάκι.. Αν δείτε τι τέρατα μου δείχνει καθημερινά..
Αν δείτε έναν κούκλο (κάποτε), που τώρα παίρνει αναβολικά και έγινε έτσι.. Αν δείτε το ίδιο το παρεάκι, που έκανε βυζιά και μπούτια! Τι να πω; Το bodybuilding μας κατέκλυσε και δε μπορούμε να το χαρούμε κιόλας; :lol:
Ας διευκρινίσω ότι το παρεάκι δεν είναι των αναβολικών. Ό,τι κάνει το κάνει με πολύ κόπο και θυσία και τα αποτελέσματα φαίνονται. Τώρα δεν είναι δίπλα μου και μπορώ να σας πω ελεύθερα. Με συγκίνησε.. Πρόσεξα σε άλλα παρόμοια βίντεο που μου έβαλε πως όταν πχ έδειχνε τις γάμπες κάποιου πρωταθλητή, κοιτούσε αυθόρμητα τις δικές του. Του έδωσα να καταλάβει πως πρόσεξα τη σύγκριση και τον πείραξα μάλιστα και ντράπηκε, ο γλυκούλης μου!
τι να πω κι εγω για τα μουσκουλα βρε κοριτσια? δεν τα προσεχω καθολου...
ειμαι της αποψης οτι η αντρικη κοιλια (κοιλιτσα) δειχνει αρχοντια!!!!!!!!
Τώρα το παρεάκι βλέπει τηλεόραση κι εγώ σκέφτομαι τα γεροντάκια μου. Πώς θα είναι άραγε στο καινούριο τους σπίτι, που δεν το αγάπησαν στιγμή; Το σπίτι αυτό το αγάπησα μόνον εγώ, άλλωστε μάλλον σε μένα θα καταλήξει και το εκτίμησε ο αδελφός μου, ως αξία, ως περιοχή. Οι γονείς είναι σαν χαμένοι σε αυτό.
Έχω ένα ταλέντο: Να αισθάνομαι την αύρα κάθε σπιτιού. Είδα δεκάδες σπίτια, που όμως δεν μου έκαναν. Δε με φαντάστηκα εκεί να κάνω δουλειές, να πίνω καφέ, να ζω τέλος πάντων. Με το που είδα το συγκεκριμένο άνοιξε η καρδιά μου και το είπα στους γονείς μου και με εμπιστεύτηκαν. Άρα είναι δική μου ευθύνη. Είμαι σίγουρη πως με τον καιρό θα το συνηθίσουν και θα τους αρέσει, απλώς είναι μεγάλοι για κάθε αλλαγή στη ζωή τους.
Κοριτσάκι μου, εξαρτάται ποιον έχουμε δίπλα μας. Αν τον αγαπάμε ή έστω μας αρέσει, όλα τα άλλα είναι περιττά.
συμφωνω μαζι σου κοριτσακι!!!!!Quote:
Originally posted by koritsaki
αλλη αξια!!!!!!
Και επιπλέον η κοιλίτσα λειτουργεί ως ένα αναπαυτικότατο μαξιλαράκι στα τραγούδια μας. :lol: :lol:Quote:
Originally posted by koritsaki
αν και αυτο δε με χαλαει να το βλεπω...
Κιμπαριλίκι λέμε την κοιλίτσα στη Θεσσαλονίκη!
Εμενα μου αρεσουν οι τσιποτουληδες.οχι οτι αμα μου τυχει κανενας πιο γυμνασμενος θα του ριξω χυλοπιτα.
τζινακι!!!!!!!! στο τραγουδι εσενα ο νους σου!!!!!!!!!!!!!
βρε καλλιοπη τωρα που ειμαι κι εγω μεσα δεν κανεις τον κοπο να ξαναβαλεςι τις φωτο σου που δεν τις ειδα και σε επαινεσαν τοσο τα κοριτσια???
Αφού βολεύει να μην το πω; :lol:
Γεια σου ρε Τζίνα τραγουδιάρα!!! :lol:
Έχω φάει κόλλημα με το angrybirds τελευταίως και παίζω με τις ώρες χιχιχιχι