Το βαμπιρακι εσπασε το ποδι του το γραφει στο φβ
Printable View
Το βαμπιρακι εσπασε το ποδι του το γραφει στο φβ
Σας είπα; Μου έφεξε! Ετοιμάζομαι για ταξίδι στα Γιάννενα στις 25 του μήνα, λόγω Πάριου! Εμφανίζεται εκεί. Η μητέρα μου είνα φαν, όσο δεν παίρνει! Θα πάει και τη ρώτησα αν θα τη συνοδεύσει ο μπαμπάς και είπε πως μάλλον μόνη της θα πάει. Δε θέλω να γίνει αυτό, οπότε με βλέπω: http://www.youtube.com/watch?v=DVvc_g-iOyw και
http://www.youtube.com/watch?v=JDbot62vJmU και http://www.youtube.com/watch?v=DnH0fOBfMPU
Όπως καταλάβατε ίσως, αγαπώ τον Πάριο..
Στη συνέχεια πρέπει να επιστρέψω πάραυτα, για να υποδεχτώ τους καλεσμένους μου.
καλε ελλη ηθελα να σε ρωτησω κατι που διαβαζα στις τριαδες και δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. γραφεις ημερολογιο τι τρως καθε μερα?
Κοριτσια πηγα νοσοκομειο γιατι πρηστηκε το ποδι μου που επεσα απο τις σκαλες που σας ελεγα και τελικα επαθα μια ωραιοτατη κακωση στα ακρα, και τωρα εχω και ενα σπασμενο ποδι!!!! Καπποος με ματιασε, καποιος αλλος με μουτζωσε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ! Να εχω την αγωνια μου με την εξεταση και τωρα και το ποδι!
Εντομεταξυ παιζει να μην ερθω την Παρασκευη γιατι ποναω και δεν μπορω να κουνησω! :(
Πώς το έπαθε αυτό το βαμπιράκι; Οι δουλειές και οι σκάλες; Δεν το πιστεύω..
Αν είναι δυνατόν.. Σιδερένιο το ποδαράκι σου, βαμπιράκι μου, αλλά μη πτοείσαι.. Όλα στη ζωή έχουν χαρά και δημιουργία, ακόμη και οι δουλειές.
Ναταλία σου βάλανε γύψο; Γιατί άλλο κάκωση άλλο σπάσιμο, τι σου είπανε ότι πρέπει να κάνεις;
Αμάν βρε Ναταλάκι μου κορίτσι μου σταμάτα να ομορφαίνεις!!!!! Θα σε φάει όλο το νησί αν συνεχίσεις έτσι! :P
Περαστικά βρε μανάρι μου και δεν θέλω να ακούω για γκαντεμιές! Ρόδα είναι και γυρίζει ;), τώρα θα έχεις όλα τα αγόρια στα πόδια σου χιχιχι να σε περιποιούνται!
Κοριτσάκι μου κανονικά συμπληρώνω ημερολόγιο αλλά εδώ και κάμποσο καιρό τα έχω κάνει μαντάρα με την διατροφή μου και δεν το συμπληρώνω :(. Προσπαθώ να μπω σε μία σειρά και όλο το χαλάω κλαψ!Quote:
Originally posted by koritsaki
καλε ελλη ηθελα να σε ρωτησω κατι που διαβαζα στις τριαδες και δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα. γραφεις ημερολογιο τι τρως καθε μερα?
Ναι ναι στις σκαλες! Με την μαμα μου συνφωνησαμε να μην ξανακανω δουλειες του σπιτιου μονο να παρταρω!!
Τζινακι μου 1α μου ειπαν για σπασιμο, απο την ακτινα, μετα ο αλλος μου ειπε για κακωση! Στις 18 που θα ξανακανω ακτινα θα μου πουνε κατι αλλο αλλα τεσπα!! Θα το εχω δεμενο μεχρι τοτε και μετα βλεπουμε! Αν ποναω λεει να παρω πατεριτσες.. Κουτση θα μεινω!
Μα πειτε μου αν δεν ειναι μουτζα η ματιασμα ολο αυτο τι ειναι? Καλα ελεγα εγω να κανω εναν εξορκισμο!!!!
Εκει που το εσπασα, στην φτερνα αλλα απο την πανω μερια του ποδιου, δεν μπορουσαν να μου βαλουν γυψο και μου το εδεσαν, μου εβαλαν και ενα ειδικο λεει να ζεστενεται το ποδι και αυτο ηταν! Ποναω κι ολας!!! Σκατα!
Χαχαχαχαχχαχ λες αυτο να φταιει Ελη μου? Που ομορφαινω? χαχαχχα!! Εντομεταξυ την Παρασκευη ενιωθα καλα αλλα σαν να ημουν ματιασμενη, δεν ειναι οτι πιστευω στο ματι, ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ! Θα με ξεματιασει τωρα η μαμα μου!! :(
Tα αγορια λετε να τα καλεσω σπιτι μου να με περιποιηθουν? Την Κυριακη παντως στα γεννεθλια της γνωστης μου θα παω και ας καθομαι μονο σε μια καρεκλα! Θα ειναι στο μαγαζι που δουλευει ο γλυκουλης!! Θα πιασουμε συζητηση για τα ποδια!! χαχαχαχα
Κουράγιο, βαμπιράκι μου! Μου κάνει εντύπωση το πώς το έπαθες. Άκουσα πολλές φέτος να πέφτουν από σκάλες, είδα δύο με δεμένα πόδια, αλλά δεν έδωσα σημασία, γιατί είπα ότι δεν είναι δυνατό! Έλα, όμως, που τελικά είναι!
Κάνε το σταυρό σου και τίποτε άλλο.
Βαμπιράκι δεν οφελεί να σκέφτεσαι αν είναι μάτι ή μούτζα ή κάτι άλλο, σημασία έχει να το αντιμετωπίσεις και να γίνεις καλά γρήγορα. Εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις την εξέτασή σου για να σου φύγει τουλάχιστον αυτό το άγχος. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά. Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Μην υποτιμάς το μάτι καθόλου! Άλλωστε το παραδέχεται και η Εκκλησία μας.
Ευχαριστω Αβα μου! Τι να πω και εγω, δεν το περιμενα! Και εντομεταξυ ετσι οπως επεσα, απο την αρχη της σκαλας, ευτυχως που δεν εσπασα τα μουτρα μου να λεω! Αλλα περιμενα να ειχα σπασει καμια γαμπα κανενα μαγουλο πωπου! Οχι εκει που το εσπασα παντως!
Πάω κι εγώ για ύπνο. Περαστικά, βαμπιράκι μου! Καληνύχτα, κορίτσια!