αχ βρε ναταλακι μου!!!! περνε κανενα σκορδο οταν βγαινεις απο το σπιτι!!!!!! να μην σε ματιαζουνε.
περαστικ κουκλα μου!!
το ραντεβου της παρασκευης μπορει να μεταφερθει?
Printable View
αχ βρε ναταλακι μου!!!! περνε κανενα σκορδο οταν βγαινεις απο το σπιτι!!!!!! να μην σε ματιαζουνε.
περαστικ κουκλα μου!!
το ραντεβου της παρασκευης μπορει να μεταφερθει?
Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Έπεσα πάνω στις πρώτες καληνύχτες,Τζίνα μου καλή ξεκούραση κ όνειρα γλυκά!
Ναταλάκι μου τι έπαθες πάλι καλέ?
Κορίτσια που είχα πάει το ΣΚ στο εξοχικό για τα τελευταία μπάνια , πάγωσα αντε του χρόνου πάλι για εμένα!
Πάντως, βαμπιράκι μου, προτού φύγω, θα επιμείνω.. Δεν είναι λύση το να μην κάνουμε δουλειές. Ορίστε, εγώ μένω μόνη μου. Ποιος νομίζεις ότι τα κάνει όλα; Θα μεγαλώσεις κι άλλο και θα δεις ότι μερικά πράγματα δε γίνεται να τα αποφύγεις. Μάλιστα μπορεί να κάνεις μελλοντικά τις δουλειές σου, αλλά και τις δουλειές της μαμάς σου ταυτόχρονα. Οπότε, μη βιάζεσαι να μισήσεις τις δουλειές...
Βαμπιράκι μόλις είδα ότι έγινες κι εσύ θαμώνας, μπράβο πουλάκι μου. Σοκολατίτσα πολλά φιλάκια πριν πάω για ξάπλα, παρηγοριέμαι που κρύωνες κι εσύ για να μην είμαι μόνο εγώ που κρυώνω χιχι.
του χρονου και με μπραζιλιαν σου ειχομαι σοκολατιτσα!!!!
α! τζινα! κι εγω κρυωνω! χιχιχιχιχ
Τζινάκι μου καληνύχτα και όνειρα γλυκά.
Καλώς την Σοκολατίτσα μας!
Ναι κοριτσακι μου μπορω να αλλαξω ευτυχως το ραντεβου!!
Σοκολατιτσα μου αστα να πανε αυτο εγινε! Εσπασα το αριστερο μου ποδι! Τωρα ειμαι σαν τον Τουτανχαμον με τις γαζες!
Αβα μου δεν μισω τις δουλειες! Το αντιθετο μαλιστα! Μου αρεσει να κανω δουλειες του σπιτιου και να ξαλαφρωνω και τους γονεις μου τωρα που ειμαι εδω! Τοσο καιρο δεν εκανα γιατι ζαλιζομουν με το παραμικρο! Και την Παρασκευη που πηγα να κανω η ερμη (στο τελος το επαθα στο σφουγγαρισμα!) παρτην κατω!!! Γιαυτο μου ειπε και η μαμα μου μεταξυ σοβαρου και αστειου να μην κανω δουλειες! Ευτυχως στην οικογενεια μας ολοι συμβαλουν στο να ειναι καθαρο το σπιτι και ο μπαμπας και ο αδερφος και εγω με την αδερφη μου!!!
Quote:
Originally posted by koritsaki
του χρονου και με μπραζιλιαν σου ειχομαι σοκολατιτσα!!!!
Απο το στόμα σου κ στου Θεού το αυτί!!!!
Α ναι Τζινακι μου απο τα 1500 νομιζω ειχα θαμωνιαστει!!! XD
Και εδω εχει κρυοοο!! Εγω και οι γαζες μου σας καληνυχτιζουν!! Βαμπιρο/τουτανχαμον!!
Βαμπιράκι μήπως το έκανες εξεπίτηδες ωστε να μην κάνεις δουλειές :lol::lol::lol:
η αδελφή όταν ήμασταν μικρότερες έσπαγε τα πιάτα κ τα ποτήρια κ καλά καταλάθος με αποτέλεσμα η μάνα μου να της λέει να μη ξανακάνει δουλειές :lol::lol::lol:
ειπαμε!!! αυτο το φθινοπωρο θα φερει αλλαγες!!!! παμε δυναμικα!!!
την αγγελικουλα εχουμε χασει τελευταια.
Ναι κοριτσάκι πάμε γεεεερρρααα!!!!!!!!!!!
Ο διαιτολόγος μου έπαθε πλάκα με τις μετρήσεις που μου έκανε!
Επίσης εξεπλάγην που στις διακοπές έχασα 3 κιλά, μου είπε πως μου πάει η Κρήτη!!!
καλα ναι σοκολατιτσα!!! αυτο ηταν πολυ εντυπωσιακο!!!
το καλυτερο κινητρο για να συνεχισεις δυναμικα και το φθινοπωρο!!!!
Αμάν βρε βαμπιράκι είδες η αδερφή της Σοκολατίτσας; Έσπαγε τα πιάτα όχι τα μούτρα της! Εσύ τι δεν καταλλλλαβαίνεις :lol:
Σοκολατίτσα μου είμαι τόσο περήφανη για σένα! Χαίρομαι που είχες τόσο καλή πορεία φέτος το καλοκαίρι! Εύχομαι μία ακόμη καλύτερη συνέχεια μέσα στον χειμώνα που μας έρχεται!
Μανάρια σας αφήνω και εγώ. Θα παίξω λίγο ακόμη Angry Birds και θα πέσω νωρίς για νανάκια μπας και στρώσω τον ύπνο μου γιατί τελευταίως έχω γίνει νυχτοπούλι και τρώω και βλακείες μέσα στην νύχτα... Σας φιλώ γλυκά μία μία και εύχομαι όνειρα γλυκά σε όλες μας!