Καλημέρα Άσπεργκερ με τα ροφήματα σου! :)
Τι κάνεις;
Για το χέρι έχεις δίκιο, ελπίζω η άνοιξη που θα έρθει να βοηθήσει λίγο...
Printable View
Καλημέρα!
Δεν πειράζει, θα σου πω... Τον Δεκέμβριο έσπασα το χέρι μου και πέρασα χάλια γιορτές κι ακόμα δεν είναι καλά, με πονάει πολύ και μου δυσκολεύει την καθημερινότητα... Χρειάζομαι βοήθεια ακόμα και για σχετικά απλά πράγματα... Ξεκίνησα φυσικοθεραπείες αλλά επειδή έκανα μόνο μία δεν έχω δει ακόμα αποτελέσματα...
γεια σε ολλα τα φιλαρακια εδω εσυ γλυκο κοριτσι με το χερι που σε ταλεπορα πιστευω πως τωρα η ανοιξη θα σου το ηρεμήσει ο καιρος οταν φτιαξει κι θα γειανει συντομα το θεμα αυτο που σε τιρανα τοσο καιρο.
Κοριτσάρες μου! Πέρασα να σας πω ένα γεια. Να έχετε όμορφη μέρα ελπίζω και να μη μου στεναχωριέστε <3
γεια κι απο μενα σε ολα τα χρυσα φιλαρακια να ειστε ολοι παντα καλαααααααααααααααααααααα αααααααα
Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου! Όντως είναι επίπονο αλλά θα γειάνει νομίζω! Κουράγιο αγάπη μου και μην σε ρίχνει όλοι παθαίνουμε ατυχήματα!!!
Αχ τον λατίνο τον έχω χεσμένο η κάντιλακ με ενδιαφέρει χα χα !! Σε 20 χρόνια αν κάνω από τώρα οικονομίες μπορεί και να την αποκτήσω!!!
Ναι ξαναγύρισα στην δουλειά μου και όλα είναι εντάξει!
Χαίρομαι που είσαι καλά αγαπίτσα μου <3
Καλημέρα Σπουργίτι και Άσπεργκερ!
Τι κάνετε; Εγώ νιώθω λίγο πεσμένη αλλά κάπως καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες...
γεια σε ολα εδω τα φιλαρακια μου να στειλω μουσικουλα στο κοριτσι που ειν ακομα θλιμμένο μηπως το κανω να ξεχαστει λιγακι .
:o
https://www.youtube.com/watch?v=BrsOH6b0PhQ
γεια κι στα δυο φιλαρακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ σημερα καφεδακι ελληνικο με γευση καστανο κι κακαο πολυ ωραιο για τα φιλαρακια μου στην υγεια τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςς
Καλημέρα! :)
Σήμερα δεν σηκώθηκα καθόλου καλά αλλά προσπαθώ να κάνω κουράγιο... Δεν βγήκα γιατί δεν βόλεψε τα παιδιά με τις δουλειές τους αλλά θα γίνει...
Το χέρι εξακολουθεί να με δυσκολεύει σε κάποιες κινήσεις... Χθες έκανα για δεύτερη φορά φυσικοθεραπεία κι από εβδομάδα θα έχω πιο εντατικά, δυο φορές την εβδομάδα... Άντε να δούμε...
Εδώ μέχρι στιγμής δεν βρέχει αλλά κάτι άκουσα στις ειδήσεις χθες ότι έρχονται βροχές γενικά...