Originally Posted by
Al_Bundy
Όταν είχα δώσει εισαγωγικές και είχα μπει στο πανεπιστήμιο , στην πρώτη επιλογή μου και από τους πρώτους, ζήλεψαν όλα τα σκουλήκια της οικογένειας, ξαδέλφια, καθίκια θείοι και θείες, επειδή όλα τα ξαδέλφια είχαν πιάσει πάτο και δεν μου ευχήθηκε κανείς συγγενής. Το πατρικό μου που έμενα τότε, ήταν σε γειτονιά κάπως παραδοσιακή,που μέναν πολλοί συγγενείς ο ένας κοντά στον άλλο και πολλοί είχαν δεμένες οικογένειες με καλούς δεσμούς, όχι σαν τα σκουλήκια τα δικά μου.
Ήρθε επίσκεψη μια πολύ ηλικιωμενη γειτόνισσα και μου έφερε ένα δωράκι , συγκινημένη για την επιτυχία μου και γλυκύτατη. Δεν την περιμέναμε και ξαφνιαστήκαμε λίγο , αλλά φυσικά την καλοδεχτήκαμε . Έδειξε λίγο ότι παραξενεύτηκε, γιατί περίμενε να δεί να ... γίνεται γλέντι , ενώ ήμασταν οικογενειακά μόνοι μας ! Έφυγε μάλιστα και σχετικά νωρίς, παρόλο που προσπαθούσαμε να την κεράσουμε ό,τι γινόταν , γλυκά , φαγητό , κρασί , τα πάντα. Είπε ότι ήταν ήρθε νωρίς το απόγευμα και έφευγε νωρίς, γιατί , λογικά περίμενε ότι θα έρχονταν ... συγγενείς για να το γλεντήσουμε !
Από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Αν και ηλικιωμένη και τότε, έζησε πάρα πολλά χρόνια και πιθανόν ζει ακόμη , οπότε θα πλησιάζει τα 100 . Έχω αλλάξει γειτονιά και δεν πηγαίνω τακτικά στην παλιά γειτονιά μου.