Φοβάμαι μη τυφλωθώ. τον τελευταίο καιρό συνήθως όταν παω να ξαπλώσω και να χαλαρώσω βλέπω κάτι σαν μια άσπρη κουκίδα για μια στιγμή.
Printable View
Φοβάμαι μη τυφλωθώ. τον τελευταίο καιρό συνήθως όταν παω να ξαπλώσω και να χαλαρώσω βλέπω κάτι σαν μια άσπρη κουκίδα για μια στιγμή.
Σκέφτομαι την Ami. Τι κάνεις? δε μιλάς αν και βλέπω να διαβάζεις αυτό το θρέαντ.
Ελπίζω να αισθάνεσαι καλά ειδάλως θα αρχίσω τα αστεία μου πάλι!
Oτι εχω δεν εχω δουλεια απογευμα ΔΕΝ ξαναμενω σπιτι...Δ Ε Ν παλευονται!!!!!
Αναρρωτιέμαι πόσο θα κόστιζε η αγορά ενός θερμοκηπείου (you know σπίτι από γυαλί με φυτά μέσα) και αν θα ήταν εφικτό να έχει κάποιος τέτοιου είδους σπίτι στην Ελλάδα?
Για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι μου έρχεται η επιθυμία να πάω στο εξωτερικό για μια δουλίτσα.
Σκεφτομαι οτι τελικα οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος κ γερναει, ωριμαζει η ξεμωραινεται ???
σκεφτομαι ποσο υπεροχος ειναι ο ρεαλισμος, πραγματικα αγαπαω τη ζωη με ολη τη σημασια της λεξεως! :)
Τι σκέφτομαι ρε παιδιά. Σκέφτομαι ότι δεν είμαι γω αυτός. Ότι ένιωσα σαν να με ακουμπάει κάποιος πριν λίγο με το δάχτυλο του αλλά δεν ήταν κανένας εκεί. Σκέφτομαι ότι είμαι κάποιος άλλος και ότι δεν είναι δικά μου τα όσα κουβαλάω επάνω μου στο σώμα μου δηλαδή. Θα τρελαθώ δεν ξέρω τι να πιστέψω με έστειλαν στον άδη και μετά στην κόλαση τι ακριβώς?
Γιατί είστε όλοι τόσο χαζοί και κάνετε σαν να μην τρέχει τίποτα η δεν δίχνετε καμία έκπληξη η σαν να νομίζετε πως τα ξέρετε όλα? Ρε ξυπνήστε ρε άνθρωποι είστε εσείς?
Σκεφτομαι τα λεγομενα του καροτ!
Πάνο στην υπνωτική ένταση της στιγμής το είπα! :)
Καλά είμαι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εσύ;
Λολ, επιτρέπεται τουλάχιστον να ρωτάω απο ενδιαφέρον η και αυτό είναι σύμπτωμα της αρρώστειας?