ελακιον ουτε εγω εχω καταλαβει ακομα τιποτις
Printable View
ελακιον ουτε εγω εχω καταλαβει ακομα τιποτις
Τζίνιους,εξήγα εσύ,που δείχνεις να κατάλαβες,πριν αναλάβει ο μεταφραστής της Νίνας!
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!!
Ευτυχώς με ενημέρωσε η Έλλη για την άφιξη της Λίλας στην Αθήνα οπότε ναι Λίλα θα σε γνωρίσουμε απο κοντά:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
Έχω χάσει επεισόδια ή μου φαίνεται? Μια που έλειπα το ΣΚ κ δεν μπήκα μια που έχετε γράψει τις άπειρες σελίδες ααααχχχχ έμεινα πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά!!!!!!
Καλλιόπη καλή αρχή στον γιόκα σου!
Σοκολατίτσα μου δεν φταις εσύ που έχασες επεισόδια, έχουμε γράψει την ιστορία της ζωής μας αυτές τις μέρες και εγώ έχασα την μπάλα και ας μην έλειπα χιχιχιχι
σοκολατενιο κοριτσι θα τα πουμε απο κοντα την πεμπτηηηηη!!!!
Α οκ τώρα νιώθω καλύτερα!
Quote:
Originally posted by lila198621
σοκολατενιο κοριτσι θα τα πουμε απο κοντα την πεμπτηηηηη!!!!
:yes::yes::yes::yes::spin::spin::spin::spin:
τι εγινε χαλασε ο τζινομεταφραστης???
Νομίζω Λίλα μου ότι μπλόκαρε το σύστημα και θέλει επανεκκίνηση :lol:
Ούτε δείχνω ούτε κατάλαβα!! Κάτι έχει να κάνει με το fb, αλλά δεν ξέρω τι. Σου έγραψε κάποια στο fb ότι θέλει να γίνει το βούτυρο κακάο σου;Quote:
Originally posted by NADINE
Τζίνιους,εξήγα εσύ,που δείχνεις να κατάλαβες,πριν αναλάβει ο μεταφραστής της Νίνας!
Τι να σας πω βρε κορίτσια με τους γρίφους μεσημέρι μεσημέρι, κάτι η ζέστη, κάτι τα λόγια του παππά, κάτι το φυστίκωμα άνευ Πούλιου, μπλόκαρα! :lol:
--->http://www.youtube.com/watch?v=76RrdwElnTU&feature=relatedQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ούτε δείχνω ούτε κατάλαβα!! Κάτι έχει να κάνει με το fb, αλλά δεν ξέρω τι. Σου έγραψε κάποια στο fb ότι θέλει να γίνει το βούτυρο κακάο σου;Quote:
Όχι αποκλειστικά το δικό μου!Ήδη είναι και του Τάκη του νταλικέρη κι άλλων φυσικά...
Μου αρέσει πάντως που είστε διακριτικές...Βλέπω μετά από αυτό να την κάνει μ'ελαφρά το λιποζανάκι μου!
θα σε στειλω στο λαπιτοπιομαστορι να σου αλλαξει τα φωτα.με την καλη εννοια
Ναι, το ταλαίπωρο, γι'αυτό την αγαπάω και δεν με νοιάζει ότι κι αν κάνει, δεν εκνευρίζομαι γιατί σκέφτομαι ότι είναι βελζεβούλ με ειδικές ανάγκες. χιχιQuote:
Δε φταίει το καημενούλικο το τερατάκι της...Οι κακές συναναστροφές το χάλασαν...Quote:
Originally posted by lila198621
τζινιους δηλεσιασμενο μου τι να σου κανω που εισαι και σκυλομανα και το τερατακι σου δεν μπορει χωρις εσενα.
Πως να είμαι διακριτική αφού δεν ξέρω γιατί μιλάω οεο;