Nina Panagiotidou ;)Quote:
Originally posted by look
Νιπαπ πως να σε βρω?
θα σε βγάλει και μερικές αδύνατες...δεν θα είμαι αυτή :lol:
Printable View
Νιπαπ πως να σε βρω?
Αυτές, σοκολατίτσα μου, έχουν facebook και γίνονται φίλες!
Εσύ έχεις τέτοιο; Αν ναι, βουρ!
Εξακολουθώ να έχω απορίες: Ποια είναι η βούτυρο κακάο; Ποια είναι η πριγκηπισένια; Τι γίνεται εδώ πέρα καλέ;
Quote:
Διάβασα ένα βιβλίο ....
που μπορώ να πω ...πως ένα κομματάκι μου άλλαξε τροπο σκέψης ...
http://www.diavasame.gr/book.cfm?itemID=127
να ένα ακόμα βιβλίο να αγοράσω όταν παο έρθω κάτω :D εκτος και αν είμαι τυχερή και το έχει αγοράσει ήδη καμια από τις αδερφές μου
Πετάγομαι σε μία δουλίτσα και σύντομα θα είμαι πίσω. Θα σας έχω νέα..
Στο μεταξύ περιμένω να μάθω ποιες είναι οι παραπάνω.. Λυπηθείτε με! Θα σκάσω από το φαγητό, να σκάσω και από την περιέργεια; :bigsmile:
νιναπ πες πως τηα σε βρω ... στο fb
Είπα και γω βρε Άβα!!! Μα 1.5 κιλό είναι τεράστια ποσότητα!
Κοίτα να περπατήσεις κάνα δυο μέρες όσο μπορείς μπας και το σώσεις το θέμα χιχιχιχι
Το στομαχάκι είναι καλά;
Quote:
νιναπ πες πως τηα σε βρω ... στο fb
Νιπαπ πως να σε βρω?
:lol:
να 'μαι και εγω παλι.δεν ειχαμε ρευμα γιατι εχει πιασει φωτια στον πυργο και το ειχαν κοψει.το βουτυρο κακαο δεν μπορω να το βρω στο φβ
Γύρισα! Πήρα τον cul μου και γράφτηκα γυμναστήριο! Αύριο κιόλας ξεκινάω δυναμικά.
Eli μου, δεν είμαι τυχαία ο Άρχοντας! Τίποτα δεν έπαθα!
Καλή αρχή Αβουλίνι!!!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νινα σου έστειλα αίτημα φιλίας στο fb το ronitta που θα δεις είναι η αδερφή μου, έχουμε κοινό λογαριασμό.
άντε άντε τώρα θα μπορούμε να facebookiastoume κι όλας :D:D:D confirmed!!!!
σου εστειλα και εγω νινα
Άντε να μαζευόμαστε και στο fb :D confirm όλες :D
μην πάθετε "ζαβλαμα" από το πόσους φίλους έχω..παίζω τα "παχνιδακια" μου e?
Ευχαριστώ, Σοκολατίτσα μου!
Ξέρετε τι διαπίστωσα για μία ακόμη φορά; Ότι πολύς κόσμος έχει θέματα και συμπεριφέρεται μαρακισμένα, χωρίς λόγο.
Με τη γυμνάστρια είχαμε πάρει μαζί το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τώρα καπνίζουμε και οι δύο. Όσο μου εξηγούσε τα προγράμματα είπα, ώπα, σιγά σιγά, είμαστε και καπνίστριες. Δίπλα μου ήταν ένας ζουμπάς (όσες με έχετε δει, καταλαβαίνετε πως δεν τον βρίζω τον άνθρωπο), που περίμενε με τη σειρά του να ενημερωθεί. Ξέρετε, από αυτούς τους φουσκωτούς, που λέγαμε.. Νιώθω μία ένταση στην ατμόσφαιρα, γυρίζω από ένστικτο και τον βλέπω να με κοιτάει με μίσος! Κακία είχε το βλέμμα του, απεριόριστη κακία. Με αφορμή τα δικά του προγράμματα και το αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει, άρχισε τη διάλεξη ότι αγαπάει τον εαυτό του, ότι δεν είναι ηλίθιος να κάνει πράγματα που δεν πρέπει, κλπ. Σε μένα απευθυνόταν το λογύδριο. Ε, ρε τζάμπο που σας χρειάζεται!
Ξαναφεύγω, κορίτσια μου, έχω ένα ραντεβού. Ελπίζω να ξεμπερδέψω γρήγορα και να σας έρθω πάλι. Φιλάκιααα!