https://www.youtube.com/watch?v=cjQbzc6ZE-A
Printable View
πειτε καμια καλη ταινια να δω(οτι κατηγορεια θελετε δεν εχω προβλημα)
τι ταινια δες εδώ το ντοκυμαντερ που καναν για την μυθωδια
https://www.youtube.com/watch?v=CIwOG-B11Kw
για σασ που θελετε αντρα κι οχι ποδηλατο ο σωστοσ αντρα πρεπει να ναι καμενοσ
αμα τον βλεπετε και μιλαει ωραια δεν εχει περασει τιποτα στη ζωη του
εχω δει εγω νταμαρια πραγματικα που λεν μιση κουβεντα κι αυτη μπερδεμενη
αυτοι ειναι αντρεσ εμεισ ειμαστε ποδηλατα οι νεοι
σασ δινω συμβουλεσ γιατι δε θελω να γινω εγκληματιασ γιατι κατα κει το πατε
γιατι ολοι σασ ειστε παιδακια κι αμφιβαλλω αν δουλευετε γιατι οποιοσ δουλευει καταλαβαινει τι λεω και πωσ
γι αυτο ξεκολατε και χαλαρωστε μη γυρισω τιποτα πισω απο αυτα που με εχετε κανει γιατι πολυ απλα εσεισ δε θα αντεξετε
κι ετσι για να σασ λυθει η απορια εγω δε θυμαμαι τιποτα απο τισ μαλακιεσ που εκανα η που κανω
γι αυτο λεω ενοσο εχω συνειδηση δεν γινεται τιποτα περιεργο γι αυτο πρεπει ολοι να χαλαρωσουμε να βρουμε ακρη
δεν ειναι ιστορια αυτη που με μπλεξατε
αποδειξατε οτι ειστε σκληρεσ αποδειξαμε ολοι οτι ειμαστε σκληροι
χαιρω πολυ αφου γεννηθηκαμε ολοι στο ιδιο μεροσ ειναι φυσικο κι επομενο
ακυρωσαμε ολεσ τισ ψυχολογιεσ και τισ μαλακιεσ και καταληξαμε οτι η ζωη ειναι επιλογεσ
αλλωσ θελει να ζησει κι αλλοσ θελει να κανει τον αρρωστο το λοιπον φανερωθηκαν παρα πολλα με αυτη την ιστορια
και ακομα μυαλο δε βαλατε
ολοι εχουμε ψυχη ολοι ειμαστε αλανια αλλα καποιοι απο μασ θελετε να κλαιτε τον πεθαμενο ε κλαψτε τον
κι αφηστε με στην υσηχια και κοιταξτε να βαλετε λιγο μυαλο επανω στο κορμι σασ
και για να σασ το τελειωσω σασ καταλαβαινω μεθυσατε απο την εξουσια
ενταξει μαζι σασ εγω να περασω και δυσκολα και τα παντα κι οτι θελετε
αλλα παιδια πρεπει να χαλαρωσετε μη γινω εγω εγκληματιασ γιατι εσασ τα κεφαλια σασ ειναι αδεια
καταλαβαινω απο τισ εμπειριεσ μου περιπου τι παει λαθοσ
αλλα θελω δυο χερια και δυο ποδια και να μιλω στο τελοσ στα ενδιαμεσα κανετ οτι θελετε
καλα κανενασ δεν καταλαβε οτι ο καθενασ για να ζησει τη ζωη που ζει θελει αρχιδια
ολοι μασ εχουμε αρχιδια ακομα και οι φλωροι και τα αλανια κανενασ σασ δε ρωτησε
ενα κοινωνιολογο να σασ πει οτι εφοσον μαθαμε ολοι να ζουμε ετσι
ετσι θα ζουμε οι αλλοι ολοι να πανε να γαμηθουν εμεισ θα ζουμε ετσι κανενασ σασ δεν το σκεφτηκε αυτο
εγω πρεπει να το πω δηλαδη να το καταλαβετε καθενασ απο μασ τουσ δινει τα μυαλα στο χερι αν θελετε να μαθετε
και καλα τουσ κανουμε αν θελετε να μαθετε και να τουσ πειτε πρωτον να πληρωθουμε για τη δουλεια που τουσ βγαλαμε δευτερον να μασ αφησουν στην ησυχια μασ και τριτον αμα θελουν να μαθουν τιποτα νεωτερο να ξαναερθουν να μασ δουν
μπορουσατε απλα να μου πειτε εκανεσ την ταδε μαλακια και τωρα θα την πληρωσεισ οχι να κανετε
δεκαπεντε χιλιαδεσ μαλακιεσ επιπλεον για να παθω εγω κακο τα πραγματα ηταν απλα
θα πηγαινα φυλακη επρεπε να γινουν ολεσ αυτεσ οι μαλακιεσ δεν το καταλαβαινω ολο αυτο ειναι πολυ παραλογο
και στρατο που πηγα τι νομιζετε οτι εκανα πληρωνα τισ μαλακιεσ μου ενταξει τισ πληρωσα νομιζω φτανει
και βγηκα κι ακομα πληρωνω ε νομιζω ηρθε η ωρα να μαθουμε ακριβωσ πωσ γιαναν αυτεσ ολεσς οι μαλακιεσ
και να πληρωσει καθενασ οτι του αναλογει εγω και φυλακη παω αρκει καποτε να ξεχρεωσω μην πληρωνω επ απειρον
γιατι πληρωνω ακομα και δε γουσταρω να πληρωνω μονο εγω γιατι προφανωσ φταιει κι αλλοσ
πωπωωω βλέπω το ντοκυμανταίρ για τη μυθωδία!έχω δει και το πρώτο movement..τώρα πάω για το δεύτερο!
κι έχω ανατριχιάσει!!!εγώ ούτε που είχα ασχοληθεί με το θέμα αυτό όπως και με πολλά άλλα σημαντικά θέματα..
γιατί μας κρύβουν την αλήθεια?είναι το ερώτημα που είχα πάντα και που αυτό το ντοκυμανταίρ μου το εγείρει ακόμα πιο πολύ..
μήπως επειδή πρέπει να τη βρούμε μόνοι μας?
μήπως επειδή δεν αξίζουμε όλοι να ξέρουμε την αλήθεια?
μήπως η αλήθεια αποκαλύπτεται μόνο στους εκλεκτούς?
μήπως απλά θέλει προσπάθεια και έρευνα η ανακάλυψη της αλήθειας και δεν είμαστε όλοι ειδήμονες ούτε διατεθειμένοι να κάνουμε έρευνες?