Τι σε τσιμπισε, πρηστικές?
Σημερα στα ιδια και παλι, αυτη η τουαλετα με εχει καψει.:P
Printable View
Τι σε τσιμπισε, πρηστικές?
Σημερα στα ιδια και παλι, αυτη η τουαλετα με εχει καψει.:P
Πηνελόπη ελπίζω να ήταν κουνούπι.
Και εγω δεν τα αντέχω τα εντομα.
Κοστανς είσαι μια ανάσα από το στόχο σου! Μπραβο!!!!!!!!!!!!!
Ναι πλεον το εχω παρει χαλαρα και οποτε τα χασω.:)
69.3(-300gr) άντε να ξεκοκαλίσω και από το 9 να δω το 8 .Μήπως κάνω λάθος που ψιλοαγχώνομαι ? :/
δεν πανε καθολου καλα τα πραγματα... :thumbdown: :sniff:
δε χανω τιποτα
τι συμβαινει?
Δευτερα 16/8/10 94,8
Τεταρτη 18/8/10 94,2
Παρασκευη 20/8/10 94,0
Κυριακη 22/8/10 94,0
Δευτερα 23/8/10 93,9
Τεταρτη 25/8/10 93,9
χαλια μαυρα
και εδω οι θερμιδες που επαιρνα
16/8 1162
17/8 877
18/8 1079
19/8 951
20/8 1277
21/8 1061
22/8 767
23/8 1292
24/8 750
Μα μην το κοιτάς κάθε μέρα δες μόνο ότι από Δευτέρα σε Δευτέρα έχει απώλεια ενός κιλού !! και αυτό δεν θα το ξαναπάρεις.... Δεν ξέρω αν μας κάνει καλό να ζυγιζόμαστε κάθε μέρα.... Μάλλον θα πρέπει να σημειώνω το βάρος μου εβδομαδιαίος γιατί κάθε μέρα απογοητεύομαι που δεν χάνω όσο θα ήθελα :(
απο Δευτερα σε Δευτερα οντως ειχα απωλεια 1 κιλου. αλλα μετα σταματησα.Quote:
Originally posted by vanvan
Μα μην το κοιτάς κάθε μέρα δες μόνο ότι από Δευτέρα σε Δευτέρα έχει απώλεια ενός κιλού !! και αυτό δεν θα το ξαναπάρεις.... Δεν ξέρω αν μας κάνει καλό να ζυγιζόμαστε κάθε μέρα.... Μάλλον θα πρέπει να σημειώνω το βάρος μου εβδομαδιαίος γιατί κάθε μέρα απογοητεύομαι που δεν χάνω όσο θα ήθελα :(
Δηλαδη τωρα απο Παρασκευη σε Παρασκευη δεν υπαρχει περιπτωση να βγει κιλο αφου εχω φρακαρει.
Κι εγω σκεφτομουν να ζυγιζομαι καθε βδομαδα, αλλα ετσι οπως εχω κολλησει τοσες μερες, δεν αντεχω και ξαναζυγιζομαι.
ακομα και με 200 γρ μειον θα χαιρομουν!
αλλα δεν...
ελα κλικ. μπορεις! μη τα παρατας ετσι. μετρα θερμιδες, αρχισε περπατημα και να δεις!
λοιπον πιστεψε με το περπατημα θα κανει τη διαφορα. ο μεταβολισμος σου ειναι σε υφεση και γι΄αυτο δεν χανεις. ψαξτο πως θα τον αυξησεις. γυμναστικη πρωτα απο ολα. ενα απλο περπατημα. πρωι πρωι με τη δροσουλα! δροσισε τα πρωινα τωρα!
τοση προσπαθεια, τοση αλλαγη!
τοσο... καταμετρημα θερμιδων!!!!!! :P
αλλα η ζυγαρια αμιλεικτη
δεν παω καλα
Μπορεί να είσαι φουσκωμένη αν περιμένεις να αδιαθετήσεις ? Πως είναι οι επισκέψεις σου στο WC ? Βάλε στην διατροφή σου τα all-bran plus εμένα με έχουν σώσει!! Σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν αλλά το σημαντικό είναι ότι χάνεις Εγω πχ μια μέρα είδα ότι ήμουν 69.8 χάρηκα που κατέβηκα απο το 7 και είπα δεν θα ξαναδώ το 7 και την άλλη μέρα τσουπ είδα το 70.0 και μου χάλασε την διάθεση αλλά στην διάρκεια της μέρας είδα κάτω απο 69.8
BARΒ3 έχεις δίκαιο εγώ έναν λογαριασμό πήγα να πληρώσω και γυρίζοντας ήμουν 200 γρ κάτω LOL
μετα το wc ζυγιζομαι τις τελευταιες μερες. ασε που εχει κι αυτο τη δυσκολια του.
πρωι πρωι αναγκαστηκα αναβω τσιγαρο για να μου ρθει να παω wc .
αυτο που λες μου χει τυχει και μενα.
τη μια μερα ελεγε 94
ζυγιζομαι την επομενη λεει 94,100
και μουρχεται εγκεφαλικο.
μετα πηγα τουαλετα και ελεγε 93,9
ουφ...
200 γρ ηταν ο μπεμπης!
να γελαω και λιγο με τον πονο μου γιατι αλλιως θα πεσω στα ληγμενα
Ηταν ενα απροσδιοριστο ζουζουνι με το οποιο κοιμομουν παρεα απ'οτι φαινεται γιατι με τσιμπησε ενω γυριζα πλευρο στο κρεβατι...
Quote:
Originally posted by click
ουφ...
200 γρ ηταν ο μπεμπης!
να γελαω και λιγο με τον πονο μου γιατι αλλιως θα πεσω στα ληγμενα
Να σου ζήσει να τον δεις όπως ποθείς :P :P :P
αχαχαχααχαχαχχαχχχχαχααχχ αχα!!!!!!!!!!
να σαι καλα!
click αυτο με την τουαλετα ειναι θεμα.Μη το ψαχνεις αν εχεις τετοιο θεμα, γιάυτο κολλαει η ζυγαρια.Παθαινω ακριβως το ιδιο.Η χασουρα μου σε κιλα συμβαδιζει με το πως παει το θεμα της δυσκοιλιοτητας.