Quote:
Originally posted by anna65
Τζίνα μου, γέλασα πολύ με την περιγραφή σου για τις ινσουλίνες.
Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να λέγονται γιατροί και το παίζουν ξερόλες. Μου θυμίζεις όταν ήμουν στο μαιευτήριο για λίγες βδομάδες με διαβήτη κύησης και υπέρταση, και θέλανε να μου κόψουνε κάποια από τα χάπια που μου είχε δώσει ο ενδοκρινολόγος μου. Όταν είδα πως κόβοντάς τα, ανέβηκαν οι τιμές, αναγκάστηκα και τα πήρα κρυφά μετά από τηλεφωνική συννενόηση μαζί του. Δεν αναρωτήθηκε κανείς στο νοσοκομείο πως επανήλθαν οι τιμές στο νορμάλ! Ζήτησα και πήρα τα αρχεία φεύγοντας, και είδα τις σημειώσεις τους - είχαν δώσει εντολή αν δεν κατέβαιναν οι τιμές, να με βάλουν σε ορό για τη συνέχεια, δηλαδή για αρκετές βδομάδες!
Στην πρώτη αλλαγή μου είπε και μένα "μην τρομάξεις", αλλά είχα δει πολλές επεμβάσεις στο You-tube και δεν με τρόμαζε τίποτα! Τελικά μια ιδέα είναι. Πολύ χαμηλά σου κάνανε την τομή, και ίσως για αυτό ένιωσες τους πόνους. Πάντως ευτυχώς που δεν σου μετατόπισαν τον αφαλό και έτσι μπορείς να τον χαίρεσαι!
Καλή ανάρρωση, να θυμάσαι πως το καυτό νερό μαλακώνει τις ουλές και βελτιώνει την ανάρρωση (όταν σου το επιτρέψουνε), και πως οι κρέμες σιλικόνης και αναπλαστικές βελτιώνουν τα σημάδια από τις ουλές (για να πας στο Top Model!)
Ώστε έχεις περάσει και συ τα ίδια με τους ξερόλες γιατρούς έ; Σκέφτομαι μήπως σε όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχεις αναλάβει αυτόν τον καιρό αναλάμβανες να ιδρύσεις και μία οργάνωση που θα λέγετε "Τους δουλεύουμε για να δουλεύουν", εσύ πρόεδρος κι εγώ αντιπρόεδρος. Πως σου φαίνεται; χιχιχιχιχι