μεγεια στο γιωτακι μας!!!!!!
καλα μαγειρεματα στο αβακι μας!!!
και προς αβα και ελλη!!! ναι!!! πηγα κι εγω σημερα γυμναστηριο ξανα!!!
Printable View
μεγεια στο γιωτακι μας!!!!!!
καλα μαγειρεματα στο αβακι μας!!!
και προς αβα και ελλη!!! ναι!!! πηγα κι εγω σημερα γυμναστηριο ξανα!!!
Γεια σου ρε κοριτσάκι!
Άντε μπαίνουμε σε μία σειρά σιγά σιγά :D
Κορίτσια, πάμε μαζί να γυμναστούμε, γερά!! Αύριο ξεκινάω και θα κάνω μισή ώρα ζούμπα και μία πιλάτες.
αβα πουλι μου!!! το πηρες ζεστα!!!!!!!!! θα ξεκινησεις με μιαμιση ωρα!!!!!!!
εδω και εγω!!
πολυγραφοτατες παλι......
εγω πηγα με τη κορη για ψωνια και καφεδακι και γυρισα κατα τις 9
αλλα εχω ασχημα νεα μαλλον θα φυγει ο αδερφος μου για το νησι αυριο οποτε δε θα μπορεσω να ερθω τη πεμπτη θα ξερω σιγουρα αυριο να σας πω !
παω να διαβασω οσα γραψατε και αν ειναι αδειο ακομη το πσ τα ξαναλεμε
κοριτσακι εχθες δεν ειμουν ον λινε για να βαλω τις φοτο θες να στις βαλω τωρα?????
Καλλιόπη άλλος άνθρωπος!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Συνέχισε!!!
Καλλιόπη μου μεγάλη η διαφορά!!:wow::wow::wow:
Το σώμα σου σχηματίστηκε και η απώλεια είναι εμφανέστατη!Άντε και σε κατώτερα καλή μου, καλή συνέχεια!
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
καλημέρα από μια πονεμένη Μακ, πονάω, έπαθα σκοτοδίνη, και γενικά ψιλοχάλια, δεν πήγα στη δουλειά και είμαι οριζόντια στο κρεβάτι μου, σας φιλώ. :rolleyes:
Καλημέρα μανάρι μουυυυυ! Περαστικούλια!
Πονάς πολύ Μακόνες μου; Όταν νιώσεις καλύτερα περιμένουμε τις εντυπώσεις από την χθεσινή σου εμπειρία, αν και εγώ εννοείται πως έχω πάρει ήδη κάποιες πληροφορίες χιχιχιχι
Σήμερα είναι η δύσκολη μέρα που θα έχεις λογικά αιματάκι και πόνο, αλλά με τα παυσίπονα κουμαντάρεται. Η ζαλάδα μήπως είναι από την ελαφριά αναισθησία που σου έκαναν; Κάτσε σπίτι αφού μπορείς και μην το κουνήσεις ρούπι!!!
Elaki,, καλημέρα!
Η εμπειρία έχει ως εξής: πήγα χτες το απόγευμα στις 6.30 στην κλινική, περίμενα ως τις 8 γιατί δεν είχε τελειώσει το προηγούμενο χειρουργείο του ο γιατρός μου. Με βάλανε στο χειρουργικό τραπέζι για άλλη μια φορά(!!!!) και με πλακώνει στην τοπική αναισθησία, έλα μου όμως μου δεν πιάσανε καλά καλά οι ενεσούλες και εγω το καταλάβαινα το πετσόκομα, πονούσα και στην προσπάθεια μου να μη φωνάζω, πεταγόντουσαν αντανακλαστικά πόδια και χέρια, οπότε επενέβησαν οι αναισθησιολόγοι, να'ναι καλά οι κοπέλες, και πρότειναν να με ναρκώσουν ελαφρώς για να ταλαιπωριέμαι λιγότερο, επειδή όμως είχα φάει αρνάκι το μεσημερι , δεν μπορούσαν να μου δώσουν αρκετό φάρμακο. Τέλος πάντων, στο δεύτερο στήθος ήταν καλύτερα τα πράγματα, μου βάλανε και μασκα με οξυγόνο και σε μια ώρα τελειώσαμε. Χτες το βραδυ ενιωθα περιφημα αφού ήμουν υπό την επήρεια των φαρμάκων αλλά στις 5 τα ξημερώματα άρχισαν οι πόνοι και τα ντεπόν δεν με ανακούφισαν ιδιαίτερα. Το πρωί πήγα μόνη μου στο φαρμακειο της γειτονιάς μου να πάρω γάζεις γιατί οι παλιές ήταν ματωμένες και νόμιζα καθώς περπατούσα ότι με είχε πατήσει τρένο! Γύρισα σπίτι, και πάνω στην αλλαγή των γαζών , χανω το φως μου.. Σκοτοδίνες δυο τρεις φορές και μετά οκ.
Φυσικά δεν πήγα στη δουλειά παρόλο που χτες ήμουν αισιόδοξη και είχα πει στη διευθυντρια μου ότι θα πήγαινα. Εχω μια διευθυντρια που είναι πολυ ευαισθητη στα θεματα υγειας και υποστηρικτικη, από μονη της μου ειχε πει να μην παω αλλα εγω επεμενα να παω γιατι πιστευα θα ημουν καλά..
Τέλος πάντων, τώρα είμαι οριζοντιωμένη στο κρεβατάκι μου και σερφάρω!
Φιλάκια!
καλημερα κοριτσια μου μακ περαστικουλια σου!
τελικα ακυρο για μενα αυριο εφυγε ο αδερφος μου οποτε δεμπορω να φυγω εγω απο το σπιτι αν ηταν απογευμα που θα ηταν τα παιδια εδω θα το καταφερνα αλλα......
ελπιζω να δω το λιλακι οταν ξαναερθει!!!!!!
καλημερα!!!!βρε κοριτσια μου γινεται να τα πουμε στο κεντρο???αλλιως δεν θα προλαβω να κανω τις δουλειες που εχω
Καλημέρα. Μακ λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες, ευτυχώς που ήταν μόνο μία ώρα, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να σου περάσουν σύντομα οι πόνοι.