Σας στελνω για την καθεμια αυτη την νεραιδα να σας προσεχει κ να μην παθει καμια μας τιποτα ξανα..http://photofuns.net/wp-content/uplo...llpaper-16.jpg
Printable View
Σας στελνω για την καθεμια αυτη την νεραιδα να σας προσεχει κ να μην παθει καμια μας τιποτα ξανα..http://photofuns.net/wp-content/uplo...llpaper-16.jpg
Δεν πειραζει Καλλιοπη μου..Επι της ευκαιριας εχεις γινει αλλος ανθρωπος :thumbup::thumbup::thumbup: :smirk: Μπραβο κοριτσι μου
Σας αφηνω γιατι ερχεται ο ανδρας μου απο τη δουλεια κ πρεπει να του ετοιμασωνα φαει...μακια στα μουτρακια...
μακια σου μαρακι ευχαριστω εχω μελλον ακομη φυσικα αλλα το χαιρομαι οσο μπορω!
Κορίτσια μου καλά, γεια σας και πάλι!
Φυσικά και δεν ξεκουράζομαι, από τη στιγμή που με περιμένει ένα απόγευμα πόνου. Χθες φρόντισα και προμηθεύτηκα νερό από την πηγή. Είναι ελαφρύ, δροσερό και νόστιμο, σας έχω ξαναμιλήσει γι' αυτό. Πήγα και γέμισα τέσσερα μπουκάλια, να βρίσκεται. Τώρα θα κάνω τη φραπεδιά μου..
Έτοιμο και το φραπεδάκι μας! Λοιπόν, αρχικά έχω ραντεβού για αποτρίχωση μπικίνι και στη συνέχεια για καθαρισμό δοντιών. Καθόλου ευχάριστες εμπειρίες, αλλά απαραίτητες.
Όσο για τα όνειρα, Μακόνι μου, δεν τα πιστεύω με την έννοια ότι είδα κάτι και θα συμβεί. Πιστεύω, όμως, στο πώς αισθάνομαι μέσα σε αυτά. Αν δε νιώθω καλά στο όνειρο, την άλλη μέρα είμαι προσεκτική. Και το αντίθετο. Παραθέτω αμέσως παράδειγμα: Κάποτε είδα ένα όνειρο, που οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου θα είχε κλειδωθεί σπίτι του για κανένα μήνα τουλάχιστον. Αλλά όχι εγώ, μια και αισθανόμουν περίφημα στο όνειρο αυτό. Είδα ότι άνοιξα μία πόρτα και αντίκρυσα μία αυλή. Εκεί ήταν μαζεμένοι όλοι οι αγαπημένοι μου, και όχι μόνο, πεθαμένοι. Μπροστά μπροστά ο παπούς μου. Παραπίσω άλλοι, κι άλλοι. Θυμήθηκα μέχρι και παλιές γειτόνισσες των παπούδων μου που είχαν πεθάνει πολλά χρόνια πριν και εμφανίστηκαν στην κοσμοσυρροή των πεθαμένων. Όλοι γελαστοί, χαρωποί, ευδιάθετοι. Μου λέει η γιαγιά μου, καλώς το, μας έλειψες, έλα να σε αγκαλιάσω.. Και όλοι να χαμογελάνε και να απλώνουν τα χέρια. Τότε μίλησε ο παπούς και είπε, όχι, είναι νωρίς ακόμα, χαρήκαμε που σε είδαμε πολύ, να ξέρεις.. Και φύσηξε αέρας και έκλεισε η πόρτα απότομα στα μούτρα μου. Όταν ξύπνησα, αρχικά σκέφτηκα το προφανές, ότι θα γλιτώσω από ατύχημα ή κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια δεν έδωσα βάση, γιατί ήταν πολύ γελαστό όνειρο και ένιωθα πολύ καλά που ξαναείδα τους αγαπημένους μου. Εννοείται ότι δε συνέβη τίποτα.
Στο χθεσινό όνειρο σίγουρα έβαλε η Χίσλοπ το χεράκι της! Διάβαζα ισπανικά, στην Άνω Πόλη! Χα! Κάποτε έκανα ισπανικά για λίγους μήνες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επανεμφανιστούν τα βιβλία στο τραπέζι σου..
Τώρα διαβάζω το βιβλίο της "Ο Γυρισμός". Αφορά στους λάτιν χορούς, με φόντο τη Γρανάδα. Λες σήμερα να ονειρευτώ ότι είμαι σπίτι σου και χορεύω σάλσα; :bigsmile:
στο δημος μας εχει διαφορα προγραματα και να σας πω την αληθεια ελεγα να παω παραδοσιακους χορους αλλα τωρα μπηκα και ειδα τα αλλα και τρωγομαι εχει ευρωπαικους χορους χιπ χοπ λατιν ΟΡΙΕΝΤΑΛ και ζουμπα !
τρελενομαι για οριενταλ αλλα και η ζουμπα μου αρεσει αλλα μηπως με τα 120 κιλα δε μπορω να τα βγαλω περα??
τη γνωμη σας θελω και κυριως της ελι που ξερει απο ζουμπα
Γοργονίτσα μου, μέχρι να σου απαντήσει η πιο ειδική Eli, ας σου πω τη γνώμη μου, αφού κάνω ζούμπα. Πρόκειται για έντονη μεν, αλλά ευχάριστη αερόβια άσκηση. Διαρκεί μισή ώρα κάθε φορά (παραπάνω δε βγαίνει). Τα κιλά, το κάπνισμα, η κακή φυσική κατάσταση σίγουρα είναι επιβαρυντικοί παράγοντες, αλλά δε χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις. Βασίζεται κυρίως στην κίνηση της λεκάνης. Κοινώς, θα ξεγοφιαστείς, αλλά θα μάθεις να το κουνάς! :bigsmile:
Δοκίμασε μία φορά, μισή ωρίτσα είναι, δεν είναι τίποτα. Χορεύεις και γυμνάζεσαι. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;
Επίσης, θα σου έλεγα να δεις και τη χιπ χοπ. Ζήλεψα τώρα! Αν είχε χιπ χοπ στην πόλη μου, θα πήγαινα πρώτη πρώτη!
σκεφτομαι αβουλα μου οτι ειμαι λιγο μεγαλη για χιπ χοπ
κολυμπι δε παω γιατι ειμαι πολυ κρυουλιαρα και ειναι ανοιχτο
αλλα ακτι πρεπει να κανω στο γυμναστηριο μου ειπε η διαιτολογος να πεσω απο τα 100 και μετα
αλλα εχω πολυ δρομο ακομη
Δες τι ωραίο είναι το hip hop:
http://www.youtube.com/watch?v=HH0Su8xgtcA
Λατρεύω αυτό το κομμάτι, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι..
Και τώρα η ζούπα: http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc
απο αυτα ειμαι πληρης ολα τα εχω!!!!!!Quote:
Τα κιλά, το κάπνισμα, η κακή φυσική κατάσταση σίγουρα είναι επιβαρυντικοί παράγοντες, αλλά δε χάνεις τίποτε να το δοκιμάσεις.
Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό, αλλά είμαι η μεγαλύτερη στο τμήμα της ζούμπα. Νιώθω λίγο άβολα να ξεγοφιάζομαι δίπλα στις πιτσιρίκες, με τα αδύνατα πωπουδάκια τους. Αλλά δε μασάω, είμαι ταγμένη στον αγώνα. Αυτό τον cul θα τον μειώσω, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνω φραπέ!
Γιατί δε ρωτάς στο γυμναστήριο τι είναι ιδανικό για σένα;
Περίφημα! Πήγα να σηκωθώ από την καρέκλα και είναι πιασμένοι και οι προσαγωγοί μου. Μην ανησυχείτε, είναι από το πολύ σεξ! :wow:
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:Quote:
Originally posted by Ava
Περίφημα! Πήγα να σηκωθώ από την καρέκλα και είναι πιασμένοι και οι προσαγωγοί μου. Μην ανησυχείτε, είναι από το πολύ σεξ! :wow:
Και θέλω και hip hop, τρομάρα μου!
Μήπως να το ξανασκεφτώ λιγάκι;
Οπωσδήποτε θα τα έκανα όλα αυτά!
http://www.youtube.com/watch?v=-o8we0lJptM
Και αυτό το κομμάτι μου αρέσει πολύ, αλλά δυστυχώς δε γίνεται να χορεύουμε ό,τι μας αρέσει..
ava εσυ εισαι μικρο το 85 εγω παλι το 62 δε νομιζω να υπαρχει συκγρηση