Αβα πως σου το έκανε καλέ? με σχεδιάκι? κ τι σχέδιο?
Printable View
Αβα πως σου το έκανε καλέ? με σχεδιάκι? κ τι σχέδιο?
:lol: :lol: :lol: Και βάλε! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Δηλαδή εγώ πάω σαν το τσουλάκι στον γυναικολόγο μου;;; :lol:
Τσούουλααα!!! Τσουλάρα!!!
Ντροπή και αίσχος σου! :lol:
Δε λέω, πρέπει να πηγαίνουμε καθαρές και περιποιημένες, τριχολογικώς εννοώ, αλλά με σεμνό σχέδιο.
Το στυλ Γκουσκούνη δεν μου αρέσει καθόλου για ιατρείο. Πώς θα μιλήσεις για τα θέματά σου, αν σε βλέπει ο γιατρός σε αυτή την κατάσταση; Άντε μετά να μιλήσεις σοβαρά.. Άντε να τον πείσεις για κάτι απλό, πχ μία κολπίτιδα, ότι φταίει το στενό εσώρουχο και όχι η γενικότερη στάση σου.. Άντε να μιλήσεις για την επιθυμία σου να γίνεις μάνα.. Για σκέψου το και θα δεις ότι έχω δίκιο. Δε λέω να πας σαν αρχάνθρωπος, αλλά ευπρεπώς ευπρεπισμένη.
Γουλί, σοκολατίτσα μου, ντιπ γουλί!
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τσούουλααα!!! Τσουλάρα!!!
Ντροπή και αίσχος σου! :lol:
Αφού δεν μου έριξες και μπουρλότο πάλι καλά!
μ@$ν)συζητηση εχουμε πιασει βλεπω!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: Και βάλε! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Δηλαδή εγώ πάω σαν το τσουλάκι στον γυναικολόγο μου;;; :lol:
Είμαι κορίτσι χαλαρών ηθών χιχιχι
Περίμενε, έτοιμο το έχω:
http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
Τώρα ολοκληρώθηκα! :lol:
Εσύ τα φταις με την βιασύνη σου κοπελιά! Τι την πίεζες την κοπέλα είπε να τελειώνει μία ώρα αρχύτερα και χραααπ! έγινε το κακό! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Γουλί, σοκολατίτσα μου, ντιπ γουλί!
Δε δικαιούμαι να ομιλώ τώρα πια περί τσουλοσύνης..
Για να εξηγούμαι, το έχω κάνει και στο παρελθόν, πολλές φορές, αλλά κατόπιν παραγγελίας, ανάλογα με την περίπτωση.. :lol:
Τώρα μου ήρθε απότομα, γιατί άλλο είχα παραγγείλει, η γυναίκα! Η συγκεκριμένη αισθητικός είναι λίγο προχωρημένη, λίγο χαλαρών ηθών, γενικώς λίγο απ' όλα. Δηλαδή αν είχα παραγγείλει κάτι προκλητικό τι θα μου έκανε; Είμαι πολύ περίεργη.. :puzzled:
να σου λειπουν αυτες οι περιλεργιες!!! δεν ξερεις ποτέ τι μπορεί να σου συμβει!
Την επόμενη φορά Άβα μου θα σου πρότεινα να τυπώσεις τον εξής οδηγό και να πας οργανωμένη στην αισθητικό :lol::lol:
AAAAAAAA γλόμπος!!!!!!
Ε εντάξει δεν είσαι κ η μόνη, εγω νόμιζα πως σου έκανε κανα προκλητικό σχεδιάκι :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ελλη ο οδηγός σου ολα τα λεφτά!