Η Άβα πήγαινε για ΜΙΝΙ και βγήκε HOLLYWOOD! :lol::lol::lol:
Aφού δεν σε έβγαλε Rage ή Valentine μην μιλάς!
Printable View
Λοιπόν, τώρα είμαι hollywood, αλλά θα ήθελα να παραγγείλω το the sq, αλλά στο πάχος του the pencil. Να μας μείνει και κάτι..
δεν παλευεσαι ελακι
:lol: :lol: :lol: Αραγε το μολύβι έχει και γόμα από την άλλη μεριά; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Την επόμενη φορά Άβα μου θα σου πρότεινα να τυπώσεις τον εξής οδηγό και να πας οργανωμένη στην αισθητικό :lol::lol:
Γεια σου, ρε Eli μου! Μου αρέσει εξαιρετικά ο σεμνός και επιστημονικός, βεβαίως βεβαίως τρόπος που παρουσιάζεις το θέμα!
Βεβαίως βεβαίως!
http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8
Τι ακριβώς θα ήθελες να σβήνει Τζίνα μου το μολύβι; Πόντους σίγουρα όχι! :lol:
Αααα όλα κι όλα Άβα μου έχουμε και ένα επίπεδο βεβαίως βεβαίως! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Γεια σου, ρε Eli μου! Μου αρέσει εξαιρετικά ο σεμνός και επιστημονικός, βεβαίως βεβαίως τρόπος που παρουσιάζεις το θέμα!
Βεβαίως βεβαίως!
http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8
Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο πατέρας μου πρόσφατα με μία κρίση σύγχυσης και εκνευρισμού με αποκάλεσε τσούλα. Μήπως να του έδειχνα το μπικίνι μου; Τη βγάζει δεν τη βγάζει τη νύχτα.. :lol:
Quote:
Originally posted by Eli
Τι ακριβώς θα ήθελες να σβήνει Τζίνα μου το μολύβι; Πόντους σίγουρα όχι! :lol:
:lol: :lol: Μήπως τα σπερματοζωάρια για αποφυγή εγκυμοσύνης; :lol: Πάντως το MEGA 1 και το MEGA 2 μου θυμίζει αυτό που λένε για το μισογεμάτο και μισοάδειο ποτήρι, το Μega 1 για τις αισιόδοξες και το Mega 2 για τις απαισιόδοξες! :lol:
Και με αυτή την ευχάριστη κουβέντα συμπληρώνουμε τα χειρόγραφα του Φθινοπώρου :lol:
Αρέ Ναταλία που είσαι να μας ρίξεις και εσύ ένα μπουρλότο!
Άσε το στρουμφάκι στην ησυχία του και στην άγνοια του! φαντάζεσαι να του δείξεις και τον οδηγό αποτρίχωσης τι έχει να γίνει;;; :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο πατέρας μου πρόσφατα με μία κρίση σύγχυσης και εκνευρισμού με αποκάλεσε τσούλα. Μήπως να του έδειχνα το μπικίνι μου; Τη βγάζει δεν τη βγάζει τη νύχτα.. :lol:
Πού είσαι, Ναταλία μου, με τα ποιητικά σου.. Έλα, να μας ρίξεις ένα μαζικό μπουρλότο! Μας χρειάζεται!
Τζίνα δεν παίζεσαι!!! Που το σκέφτηκες;;;; :lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Άσε μη πάθει κανα εγκεφαλικό ο άνθρωπος μ΄αυτο που θα δει