ΜΠΡΑΒΟ, ΕΛΈΝΗ, είχα καιρό ν αδω την προοδό σου...πολύ χάρηκα!!
Printable View
ΜΠΡΑΒΟ, ΕΛΈΝΗ, είχα καιρό ν αδω την προοδό σου...πολύ χάρηκα!!
Μπορείτε να μου πείτε πως γίνετε παρασκευή πρωί να είμαι 124,7 και σήμερα 127 χωρίς να έχω κανει υπερφαγεία? Μπορώ να πω ότι έφαγα πολύ μειωμένα αυτές τις 3 μέρες... και καθόλου μ@λ@κιες..... αφού δεν είχα όρεξη να βάλω στο στόμα μου τίποτα...
Οχι ελένη μου τίποτα απο όλα αυτά.... ούτε περίδο περιμένω, είμαι στη μέση του κύκλου, και τουαλέτα πάω αρκετα συχνα.....
Αυτές τις μέρες είμαι χάλια ψυχολογικά και δεν ετρογα και σχεδον τίποτα.... δεν βρίσκω εξήγηση..... και η πλάκα είναι ότι 1 χρονο τώρα ήμουν κολλημένη στα 126. πήγα 124,7 και τώρα τα πέρασα.... ελπιζω να μη μου αρχίσει παλι η ανυφόρα.....
Α και σήμερα καθάρισα και όλο το σπίτι..... από το πρωί μέχρι τις 6 για να τελιοσω.... καλή γυμναστική δεν θεωρείτε?
νιοθω να πνύγομαι Ελενη μου και δεν έχω διέξοδο.... νομίζω πως πάω για τάση αυτοκαταστροφής.... το παλεύω αλλά.... τελος παντον μην σας ζαλίζω... ελπίζω μόνο να μην πάει πιο πάνω γιατί δεν θα το αντέξω τώρα πια...
Καλησπέρα, Ελένη μου είναι πρόοδος τα όσα έχεις χάσει, σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες γι'αυτό το θεωρώπρόοδο. Ξέρεις τόν τρόπο να τα χάνεις, δε σε φοβάμαι..
πωλινάκι μου, αυτό το φαινόμενο το έχω κι εγώ...πρόκειται για κατακράτηση που γίνεται συχνά σε περιόδους άγχους από τις ελεύθερες ρίζες που δημιοργούνται...υπομονή, τώρα, συνέχισε τη διατροφή σου, Πωλινάκι, πίνε και νερό το πρωί που ξυπνάς νηστική να φεύγουν ο τοξίνες, πρόσθεσε και λίγη κανελλίτσα στην καθημερινότητά σου, που βοηθάει στις ελεύθερες ρίζες και..υπομονή, σε όλα, καλή μου!
Σας ευχαριστώ κορίτσια... θα προσπαθίσω αν και δεν εχω δύναμη... θα προσπαθήσω...
Καλά λες... αλλά πρέπει να σε αφήνουν και οι γύρω σου... εγώ ωρες ώρες νιώθω πως έχω φωνή αλλά όσο και να φωνάζω δεν ακούγετε!!!!! Τελος παντον, θα μου περάσει που θα πάει.... Ελπίζω να περασει και της ζυγαριάς η κρίση κακίας της και να με δείξει πιό κάτω!Quote:
Originally posted by eleni1201
Αυτές τις μέρες δεν έχεις δύναμη, πρέπει να ξεκουραστείς να δυναμωσεις και μετά όπως είπαν και τα κορίτσια, άρπαξε τη ζωή από τα μαλλιά και δώσε της να καταλάβει!
μην φοβάσαι τίποτα!!!να θυμάσαι ρόδα είναι και γυρίζει! τίποτα δεν χάθηκε! μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα
Μακάρι Σταράκι μου
Απο 1/11 σε 8/11Quote:
Originally posted by penelope1985
Καλη βδομαδα σε ολες!
Απο 55 σε 54.8
-200γρ
απο 54.8 σε 56.2
+1.4 κιλα
Χτες 127... σήμερα 128.... αρχισε η ανοδική πορία......:(
από όσα ξέρω τα αλμυρά δεν είναι που διμιουργούν κατακράτηση? δεν τρώω αλμυρά γιατι μου ανεβένει η πίεση... χτες εφαγα κοτοπουλο στο φουρνο και ριζι και μια μπαρα δημητριακων.
Σαβατο εφαγα όλη μέρα 2 μπαρες και ενα τοστ με τυρι
παρασκευή δημητριακά με λίγο γάλα και ενα τοστ και μια μπαρα
Αυτα είναι το τί εφαγα τις 3 τελευτέες μέρες
με σταθερή ανοδική πορία οδεύω προς τα 130..... μπράβο μου....
86 κιλα ακριβως!
εγγεφαλικα...
ενταξει ποσες μερες τρωω ο,τι ναναι κ ανεβηκε τοσο?
πωλινακι πως πας? καλημερα κουκλα. μην ανησυχεις θα πεσει ο δεικτης ειναι πλασματικο...