Συμφωνω με την Μαρια, πιστευω οτι η διατροφη σου ειναι αυστηρη και για το λογο αυτο ο μεταβολισμος σου εχει αδρανησει.Quote:
Originally posted by euapap
διανύω την 3η βδομάδα που δεν έχω χάσει...
(αφού δεν πήρα κιόλλας πάλι καλά)
Printable View
Συμφωνω με την Μαρια, πιστευω οτι η διατροφη σου ειναι αυστηρη και για το λογο αυτο ο μεταβολισμος σου εχει αδρανησει.Quote:
Originally posted by euapap
διανύω την 3η βδομάδα που δεν έχω χάσει...
(αφού δεν πήρα κιόλλας πάλι καλά)
είναι ο μόνος τρόπος για να μείνω σε χαμηλούς πόντους ρε παιδιά, είναι το μόνο που δε με πειράζει να φάω φαγητό χωρίς λάδι. Ολα τα άλλα δεν μπορώ να τα κόψω. Αν φτάνω τους 25 πόντους την ημέρα που δικαιούμαι και δεν υποσιτίζομαι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) γιατί να αλλάξω κάτι;
Mα βρε συ Εύα σου δίνουμε μια λύση για να ξαφνιάσεις λίγο τον οργανισμό σου μέχρι να αρχίσει πάλι να χάνει βάρος και συνεχίζεις κανονικά την διατροφή σου όπως εσύ ξέρεις καλύτερα. Τουλάχιστον για 1-2 μέρες μέσα στην εβδομάδα φάε κανονικά.
ok, θα το αφήσω για το ΣΚ
πιστευεις ότι πρεπει να αλλαξω κ τους συνολικούς πόντους προς τα πανω;; ή μόνο να φαω κανονικό μεσημεριανό;
Την μέρα που θα φας κανονικά ξέχνα τους πόντους. Ξαναμετράς απ'την επόμενη κι έπειτα! ;)
(sorry που σε πρήζω)
θα ξεφύγω πολύ σε προειδοποιώ!
Χαχαχα!!!! Δεν νομίζω ότι θα ξεφύγεις. Μια χαρά θα τα πας! :smilegrin:
14.10.11
Πρωί
30 g corn flakes 2
100 g γαλα 1,5% 1,5
2 κουφέτα 4
Ενδιάμεσα
1 μπανανα 1
2 μήλα 0
Μεσημέρι
φακές χωρίς λάδι ένα γεμάτο πιάτο 250γ4
λαχανο - καρότο 1κγ λάδι1
Απόγευμα
1 μπάρα 2
3 μουστοκούλουρα 6 (πείναγα πολύ!!)
2 digestive4 (πείναγα πολύ λέμε!!)
Βράδυ
τοστάκι με τυρί με κανονικά λιπαρά και γαλοπούλα. 5
1 μπανάνα 1
31/25 τί τα ήθελα να μουστοκούλουρα;;; αλλα πολύ πείνα σήμερα...
Καλημέρα κορίτσια...
Εύα μην αυτομαστιγώνεσαι! Πείναγες και τα έφαγες τα μουστοκούλουρα. ʼσε που τα άτιμα είναι και στην εποχή τους κι από όποιον φούρνο να περάσεις μυρίζει το σύμπαν κανέλα και μούστος! :tumble:
Καλησπέρα κοριτσια
Έιχα κάνει το πρόγραμμα ww πριν 3 χρονια και σκέφτομαι να το ξαναξεκινήσω αλλα απ' ότι κατάλαβα άλλαξαν αρκετα πραγματα. Που μπορω να βρω τα καινουρια δεδομένα; καινουριους πόντους τροφων, flexipoints, προγραμμα excel? ʼλλαξε ο τρόπος που υπολογίζονται οι ποντοι που δικαιουμαστε καθημερινά;
myrtali μου δεν έχει αλλάξει τίποτε καλή μου. Είναι όπως τα θυμάσαι. Απλά κάποιοι-κάποιες από εμάς κάνουμε το νέο πρόγραμμα PointsPlus ή ProPoints. :)
Σε τι διαφερει το νέο προγραμα απ΄το παλιό;:question:
Αν θυμάσαι με το παλιό για να βγάλεις τους πόντους μια τροφής υπολόγιζες: θερμίδες, λιπαρά και φυτικές ίνες. Με το νέο πρόγραμμα πλέον υπολογίζεις: Πρωτείνες, Λιπαρά, Υδατάνθρακες & Φυτικές Ίνες. Το σύνολο των περιεχομένων μιας τροφής δηλαδή. Έτσι λοιπόν οι πόντοι σε αρκετές τροφές έχουν ανέβει, αλλά έχουν ανέβει και οι ημερήσιοι πόντοι μας για να υπάρχει σωστή αναλογία. Βασικά εγώ είμαι εδώ και μία εβδομάδα σε αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω ότι έχει κάνει μια χαρά την δουλειά του. Αύριο ζυγίζομαι και έτσι θα ξέρω τι έχω κάνει!
Οκ, και που μπορω να βρω τους καινουριους ποντους τροφων κ τους καινουριους ημερησιους ποντους που μου αναλογουν; Ελπιζω να μη σε κουρασα με τις ερωτησεις μου
δεν υπάρχουν πόντοι που να περιγραφουν τη σημερινή κρεπαλη...
εκανα Πασχα!