Ένα παιχνιδιάρικο παπένιο,καρπουζοφραουλί και μωρουδένιο για την Ελπιλουλού μου!
Printable View
Ένα παιχνιδιάρικο παπένιο,καρπουζοφραουλί και μωρουδένιο για την Ελπιλουλού μου!
Ένα σοκολασμένο για την Παλιολουλού μου!
Κι ένα για μένα,λίγο φτωχό σε προϊόντα,αλλά με έμφαση στην σκηνογραφία,
που θεωρώ πως ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του σπιτιού μου!
Επιπρόσθετα,το ένα σετ το κρατώ μέσα στο κουτί του ,καθώς σκοπεύω
να το επιστρέψω,μόλις αποβάλω τον δεύτερο εαυτό μου από πάνω μου!
Συγνώμη!Μην παραλείψω κι ένα φρεσκαδούρικο σετάκι
και για την άλλη μελλονυφούλα μας κι ας είναι κακό κορίτσι!
Δεν ξεχνώ κανένα από τα κοριτσάκια,που πέρασαν ή κάποτε σύχναζαν από τα μέρη μας,
ειδικά κάτι ήλιους,κάτι παλιόπαιδα,το Μαράκι από τη Ρόδο,φυσικά την Ονειρένια μας...
Αλλά περιορίστηκα σ' όσες χρησιμοποιούν το μπάνιο μας(με δυό τρεις αγαπημένες εξαιρέσεις)
Κι όποιος άλλος πάντως έχει όρεξη για ένα εορταστικό μπανάκι μαζί μας,
να κοπιάσει με μεγάλη μας χαρά!Έχουμε πολλά σετ στη διάθεση μας!
Σήμερα στα γενέθλια μας έχω βάλει σκοπό να σας ξεγυμνώσω όλους! ;) Κοπιάστε!
Μόλις πρόσεξα πως τόση ώρα που μουλιάζω στο μπάνιο,
πέρασαν τα γενέθλια μας!Και το φλουρί στην κοπή της πίτας μας
κερδίζει η Ζωήτσα μου,καθώς το δικό της σετ καταχωρήθηκε στις 5:09,
το πρώτο λεπτό του δεύτερου χρόνου μας!Το ξέραμε πως είναι η χρονιά σου
το 2010,τώρα έχουμε κι επιπρόσθετα συμπαντικά ντοκουμέντα!Καλότυχη και γουρλού!
αχ ποσο χαιρομαι που σημερα κλεινουμε ενα χρονο,
χαιρομαι που ειμαι μελος της ομαδας και τα λέμε μαζι καθε μερα
ειστε το αγχωλυτικο μου, αν και τελευταια δεν νιωθω και πολυ καλα,
καθε μερα ομως ειναι ξεχωριστη, και σημερα υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι θα ξυπνησω ευδιαθετη,
αυριο σκεφτομαι να κανω και μια κοπανα απο την δουλεια για βολτα στα μαγαζια με τις εκπτωσεις, κερναω και καφεδακι σε οποια αποφασισει να με ακολουθησει,
φιλια πολλα σε ολες, παω για μπανακι με το καινουργιο αφρολουτρακι μου, παλι με περιποιηθηκε η αρχηγος μας.......
ναταλια μου, μπας και επιασες δουλεια σαν νυχτοφυλακας και εμφανιζεσαι τετοιες ωρες?
να μην πω για την συζηγο που μας ξεχασε τελειως και εχει απο την Πρωτοχρονια να γραψει.........
μπαρμπουνι και εσυ πηρες απουσια εχθες, για σας παρακαλω ανασυνταξη γιατι μας φαγανε οι καινουργιες...........
Γλυκό μου κορίτσι...Quote:
Originally posted by NADINE
Ένα αγαπησιάρικο για τη Λινταλένια μου,τη σέξυ ταυρίνα μου!
αυτό θα διάλεγα και μόνη μου!
Έρωτά μου εσύ!
ωστε το καταλαβατε οτι ελειπα χθες ε?
ε, ναι λοιπον εχθες πηρα απουσια. ειχα πολυ δουλεια και το χειροτερο ειναι οτι ετοιμαζομαι γιατι θα μου ερθουν ελεγκτες την επομενη εβδομαδα και δεν μπορω να λειψω μερες που ειναι....για αυριο μιλαω...θα χασω τον δωρεαν καφε που προσφερει η κολλητη μου οπως λεει μια αλλη κολλητη καπου παραπανω....
ναταλιτσα μου, ευχαριστω παρα πολυ για το σετακι...ειδες, το ανοιξα πρωι πρωι σημερα και μαλιστα σχεδον διπλα διπλα με την κολλητη που μας εστειλες και παρομοια σετακια....μμμ, το δικο μου μυριζει φοβερα ωραια και μου κανει ενα δερμα απαλο....
χρονια μας πολλα λοιπον και σας υποσχομαι οτι δεν θα ειμα η τελευταια που θα αφησω αυτο το μπανιο....ρεντουκτιλομπανιο με τα ολα του. τον επομενο μηνα εχω γενεθλια κι εγω....κλεινω ενα χρονο και θα σας καλεσω στο παρτυ μου....Πολλα παρτυ εχουμε τον Φεβρουαριο....το βασουλινι κλειενει ενα χρονο με sleeve, η ναταλια εχει γενεθλια κανονικα, εγω κλεινω ενα χρονο στο φορουμ....ειστε να βρεθουμε να ξεσαλωσουμε?
βασουλινακο μου, λυπαμαι αλλά αν δεν ειμαι ετοιμη για τον ελεγχο την πεμπτη θα με διωξουν απο την εταιρεια. δεν με κρατανε επειδη ειμαι ομορφη....επειδη τους κανω τη δουλεια με κρατανε....και μαλιστα η διοικηση το λεει και καταμουτρα σε οποιον τυχει να μιλησει....ουδης αναντικαταστατος.....
τι λετε ομως να κανουμε ενα παρτακι 22-23-24 ή εστω αρχες φεβρουαριου?
βρε νεκταρινι....πού θα πας αγγλια? ξερεις οτι ακυρωνονται οι πτησεις λογω κακοκαιριας? εγω δηλαδη που ετοιμαζομαι για την πεμπτη, μπορει και να μη μου ερθουν.....2 αλλους επισκεπτες που περιμεναμε αυτη την εβδομαδα απο γαλλια και αγγλια δεν μας ηρθαν λογω ακυρωσης πτησης.....κανονισε να το καθυστερησεις λιγο εκτος αν ετοιμαζεσαι για πολλα ψωνια....πιστωτικες μαζι σας ε? και σιγουρα να δουμε καμια φωτο....
αλαλουμακι που ρωτησες για τα χαπια, ναι τα επαιρνα πολυ καιρο. τα επαιρνα εδω και σχεδον δυο χρονια. κατα καιρους τα σταματουσα και τα αρχιζα. και ετσι το πηρα αποφαση και συνεχιζω οπως μπορω. οτι κοβουν την ορεξη τη κοβουν ομως....μη λεμε οτι θελουμε....απο τοτε που τα εκοψα δεν μπορω να συγκρατηθω....ολο αρχιζω διαιτες και ολο τις χαλαω. ασε που δεν μπορω να ξυπνησω τα πρωινα...που εκεινα τα 5 το πρωι....απο τις 6 χτυπαει το ξυπνητηρι και 6:45 μτε τα χιλια ζορια σηκωνομαι....
πολλα εγραψα παλι και εχω και δουλεια.....
χρονια μας πολλα για αλλη μια φορα
Καλημερα κοριτσια!!! Χρονια μας πολλα και με λιγοτερα κιλα!!!
Κι εγω νιωθω πολυ τυχερη που ειμαι μελος της ομαδας μας, απο τοτε μεχρι σημερα εχω καταφερει πολλα πραγματα που σιγουρα δεν θα τα πραγματοποιουσα αν δεν ησασταν ΕΣΕΙΣ! Μου εχει γινει απαραιτητη η επικοινωνια μαζι σας και οταν ο ογκος της δουλειας η αλλα προσωπικα θεματα δεν με αφηνουν να μπω, παντα υπαρχετε μεσα στο μυαλο μου και σας σκεφτομαι...
Ναταλακι μου σε ευχαριστω πολυ για ολα αλλα και για το ομορφο δωρακι σου!!!
Πολλα φιλακια σε ολες και καλο μπανακι!!!
η αληθεια ειναι οτι κι εγω σας σκεφτομαι ολη μερα. σε οτι σχεδον κανω το μυαλο μου ειναι στην "ομαδα" μας....εχει γινει μερος της ζωης μου και δεν μπορω να με φανταστω οτι καποτε θα ζω χωρις τη σκεψη οτι θα "μπω" να σας "μιλησω"....
Καλημέρα κορίτσια μου.
Και γω το ίδιο, θα συμφωνήσω απόλυτα με το Μπαρμπούνι, αν δεν μπω νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά.....
Σήμερα μαυρίλα ο ουρανός, βροχή, αυτός ο καιρός με ρίχνει τρομερά.... Τελικά εγώ ζω μόνο από Απρίλη μέχρι Οκτώβρη, τον υπόλοιπο χρόνο ζω μόνο από συνήθεια.....
Μήπως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν αρκούδα και έπεφτα σε χειμερία νάρκη τον χειμώνα???
Ξέχασα να ευχηθώ και γω χρόνια πολλά για το τόπικ και την Ναταλία!!
Χρόνια πολλά λοιπόν στο τόπικ της μπανιέρας!
Να είναι καλά η οικοδέσποινα που το παρέχει, και όλες οι λουόμενες.
Παίρνω τα αφρόλουτρα μου και πάω για μπανάκι, με τα χνουδωτά
μπουρνουζάκια μας.
Α ρε Ναταλί ξέρεις να μας κάνεις να νιώθουμε όμορφα!
Σας φιλώ όλες γλυκούλες μου
Kαλησπέρα,μοσχομυριστές μου!
Αλλιώς τη φανταζόμουν τη σημερινή μέρα...
Ήθελα τουλάχιστον να τσατιαζόμασταν,
αλλά οι μέρες αυτές είναι δύσκολες
από άποψη εύρεσης χρόνου...Είχα λίγο
την Παλιολουλού μου εδώ...Μόλις μου έφυγε
και προβληματίζομαι αν θα πάω στην Κατερίνη
να πνίξω τον πόνο μου στον Θηβαίο απόψε.
Σας αφήνω φιλιά πολλά και πάω να ετοιμαστώ.
Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!
Έχω μαζεμένα πολλά καλαθάκια για όποιον έμπαινε
σήμερα να πάρει το μπάνιο του και δεν έχει ήδη,
αλλά ακόμα δεν ένιωσε την ανάγκη κανείς...
Αφήνω ένα προκαταβολικά...Φιλάκιαααα� �αααα