Σε έχουμε ικανή να μας πεις πως από την αγιοσύνη σου τα έβαλες τα κιλά.
Κι εμένα η καλή μου η καρδιά με πάχυνε... Δεν φταίγανε οι μπουγάτσες! :eureka:
Printable View
Σε έχουμε ικανή να μας πεις πως από την αγιοσύνη σου τα έβαλες τα κιλά.
Κι εμένα η καλή μου η καρδιά με πάχυνε... Δεν φταίγανε οι μπουγάτσες! :eureka:
ναι γιατί δν θέλω να λέω όχι στους επίμονους κεραστές γιατί πάντα κάτι μου έλεγε οτι αν τους αρνηθώ θα πέσουν να αυτοκτονήσουν απτην απόρριψη
:yes:
Η marulenia (το καμάρι μας) έχει βάλει τικεράκι να κάνει jogging μέσα στην πόλη... εσύ γιατί έβαλες να κάθεσαι πάνω στο γαϊδούρι και να τρέχει αυτό αντί για σένα; :smilegrin:
Η Ιππασία είναι ντεμέκ ολυμπιακό άθλημα :shocked2:
μη λες ντεμέκ στους Αθηναίους θα σε ρωτάνε αν υπάρχει άθλημα που να το λένε "ντεμέκ"
Γιατι θελω να ξεφυγω απτην καθημερινοτητα μου με ενα τικερ-landscape. Επισης το αλογο συμβολιζει την πεινα μου κ την τεμπελια μου τα οποια καβαλαω και γητευω!!! Pssssssss
Έχω την εντύπωση ότι η marulenia πλέον δεν είναι πλέον παχύσαρκη αλλά απλώς υπέρβαρη... Κάνω λάθος;
ΜΠΡΑΒΟ MARULENIA!!!
:thumbup: :spin:Quote:
Originally posted by baklavas
Δεν το κάνεις σωστά. Πας
Πίνακας ελέγχου (πάνω δεξιά)
Μετά Edit profile
Και το βάζεις στο Signature (μέσα σε [img]...[/img] tags)
thanks!!!!
το εντόπισα πρώτηQuote:
Originally posted by baklavas
Έχω την εντύπωση ότι η marulenia πλέον δεν είναι πλέον παχύσαρκη αλλά απλώς υπέρβαρη... Κάνω λάθος;
ΜΠΡΑΒΟ MARULENIA!!!
μαρουλένια καμάρι μας γιου σουντ λαβ μι μορ δαν μπακλαβάς!Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
muy bien marulenia κεγώ 77,00 καλώς ήρθες στην κατηγορία φτερού κ officially
ανυπέρβλητες όπως κ ναχει
Lol να επαναλάβω κι εγώ το αστείο (φτερό-πτεροδάκτυλος)??
Merci merci!!
Ευχαριστώ Σουσου, ευχαριστώ baklavas για τις επευφημίες, αλλά για τα χιλιόμετρα που διανύουμε μαζί πάνω από όλα!!
Ας ελπίσουμε ότι τα νούμερα θα ειναι ο προάγγελος μιας ουσιαστικής αλλαγής... (Μπογδάνισα και για σήμερα)
Να αλλάξεις το nick σου σε Μαντάμ Πουαρώ :spin:Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
το εντόπισα πρώτη
Και Μανταμ Μαρπλ θα ταίριαζε...
[quote]Originally posted by Μαντάμ σου σου
τρίτη 20.1 : 34 λεπτά ,3km
τετάρτη 21.1 33 λεπτά ,3 km(χαχαχα!μιλάμε για αισθητή βελτίωση)
πέμπτη 22.1 nada
παρασκευή 23.1 33 λεπτά ,3km
σάββατο 24.1 2,5 kmx2 ,50 λεπτά περίπου
κυριακή 25.14km ,42 λεπτά
δευτέρα 26.13km σε 30 λεπτά !high score!πεθαναααα!
τρίτη 27/1 : nada
τετάρτη 28/1 : 32λεπτά 3km
πέμπτη 29/1 nada
παρασκευή 30[color=Green]4km σε 42 min αλλά και...[/color
σάββατο 31 4km σε 42min
κυριακή 153 λεπτά 4,5 km 2,5 km +2 από ένα μισάωρο mas o menos. σύνολο 9-10 χμ σε έφαγα μπακλαβά μεταφορικά κ όχι κυριολ.
δευτέρα 2nada
3/2 3km σε 38 λεπτα.mejor que nada
4/2 nada
5/2nada
6/2nada de nada
7/2nada
8/26km σε 69 λεπτά
9/25km σε κάτι λιγότερο από μία ώρα
αυτά είναι τα κατορθώματα της Μαντάμ Μαρπλ(το προτιμώ,ευχαριστώ)
55km σε τρεις εβδομάδες. έφτασα Νέα Φλογητά!!!!ή Κορινό!
Αφήστε το nicknaming και πιάστε το περπάτημα...
Εγώ 5 μέρες τώρα δεν έχω κάνει σχεδόν έως απολύτως τίποτα. Από την μία η ψυχική μου διάθεση που είναι ΣΚ@Α, από την άλλη ο κακός μας ο καιρός (χιονίζει αυτή την στιγμή στο καρακέντρο της πρωτευούσης), τα ποδάρια μου που πονάνε του γεράκου... άστα να πάνε!!!
Και το χειρότερο είναι ότι όταν κάνω περπάτημα έχω το άλλοθι να φάω κάτι παραπάνω. Αλλά όταν δεν περπατάω καθόλου όπως αυτές τις μέρες πάλι τρώω το κατιτίς μου!
καλά βλέπω έφαγες αυτές τις μέρες! αφού βγαίνεις που βγαίνεις για κούλουρινγκ κάνε κ καμιά γύρα παραπάνω να ζεσταθεί το κοκκαλάκι
Με το ψοφόκρυο, το χιόνι (σήμερα) και την κωλοσυννεφιά δε έχεις όρεξη ρε συ. Βγαίνω όσο μπορώ ντυμένος σαν κρεμμύδι και σε 2 λεπτά έχουν ξυλιάσει χέρια, πόδια, μύτη, αυτιά κλπ. Δεν μπορείς να κάνεις περπάτημα έτσι! Και βασικά παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Αν είσαι χάλια δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου να κάνεις μισό τετράγωνο...