πως μπορω να ζητησω να διαγραφει το τοπικ?
αυτην την γελοιοτητα και τον απαισιο χαρακτηρισμο που μου εκανε η συγκεκριμενη πιτσιρικα-μυθομανεις? η απλα να κανω κατι για να μην φαινετε η να μην βλεπω τι γραφει?
Printable View
αυτην την γελοιοτητα και τον απαισιο χαρακτηρισμο που μου εκανε η συγκεκριμενη πιτσιρικα-μυθομανεις? η απλα να κανω κατι για να μην φαινετε η να μην βλεπω τι γραφει?
Μόλις μας έφερε το αφεντικό παγωτό !!!! Και για μένα έφερε διαίτης (αχ ο γλυκούλης μου με σκέφτηκε) και τώρα σκέφτομαι, να το φάω για απογευματινό, ή να το αφίσω?
Μπορουμε να το διαγράψουμε, αλλά θα κριθούμε από τα άλλα μέλη...Quote:
Originally posted by mitsokolo
πραγματικα εναμιση χρονο εδω μεσα δεν εχω τσακωθει με κανεναν , αλλα οχι να με πει και τυχαρπαστη υποψηφια μανα, εχω ανεβασει πιεση λεμε.
τουλαχιστον μπορω να κανω κατι για να μην φαινοντε σε μενα τα ποστ της? αν γνωριζει καποιος παρακαλω
Πήγαινε στα subscriptions και κανε delete και μην ασχοληθεις άλλο. δεν θα χαλιέσαι για τις μ@λακίες της κάθε μίαςQuote:
σευχαριστω πολυ κοριτσακι μου, αλλα δεν βρισκω το λογο υπαρξης του συγκεκρημενου τοπικ ουτος η αλλως, παρα μονο αν ηταν αληθινο, εγω πρωτη πρωτη θα βοηθουσα
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
σευχαριστω πολυ κοριτσακι μου, αλλα δεν βρισκω το λογο υπαρξης του συγκεκρημενου τοπικ ουτος η αλλως
:/
πόσο μα πόσο συμφωνώ!!!!Quote:
σευχαριστω πολυ κοριτσακι μου, αλλα δεν βρισκω το λογο υπαρξης του συγκεκρημενου τοπικ ουτος η αλλως, παρα μονο αν ηταν αληθινο, εγω πρωτη πρωτη θα βοηθουσα
mitsokolo, απλα μην ασχολεισαι!!
μ αρεσει που ταραζεσαι κ ολας!!!
εν ταχει για το θεμα μεταναστων!!
το προβλημα δεν ειναι οι ξενοι, το προβλημα ειναι η οικονομια καθε φορα!!
στην ενδεια βασιστηκε ο χιτλερ για να κανει ο,τι εκανε... οι ομοεθνεις του τον ακολουθησαν επειδη πεινουσαν, οχι επειδη τους εφταιγαν οι εβραιοι, οι ομοφυλοφιλοι η οποιοσδηποτε αλλος..
μακαρι ποτε να μη χρειαστει να βιωσουμε ο,τι εχουν βιωσει η τωρα μεταναστες.... εχει αναλογιστει κανεις απο τι κολαση ηρθαν οι περισσοτεροι απο αυτους?
δεν ποναγε κανενος έλληνα ο κωλος να παει στην οικοδομη να δουλεψει.... απλα μετα την εισοδο των μεταναστων επρεπε να δουλευουν κυριολεκτικα τζαμπα κ χωρις ασφαλιση!! γι αυτο δε φταιει ο καθε μεταναστης... καποιοι εβγαζαν (κ εξακολουθουν να βγαζουν) κερδος απο την ανθρωπινη εκμεταλλευση!!
οσο για τα δικαιωματα , πρεπει να αποφασισουμε αν θελουμε κοινωνικο κρατος η οχι!
κ αν δεν θελουμε, να ξερουμε οτι θα μας παρει ολους η μπαλα, οχι μονο τους μεταναστες.
πωλινακι, ακουω οτι μπορεις να κανεις πλαστικη σε δημοσιο νοσοκομειο.
πολυ χαιρομαι, ειλικρινα, αλλα αν η κυπρος δεν ηταν το κρατος που ειναι, με σεβασμο στα δικαιωματα του ανθρωπου, θα μπορουσες να κανεις?
δε νομιζω!!
κ μην παρεξηγηθεις, κ μην πεις οτι εχεις κρατησεις... ολοι οι εργαζομενοι εχουν...
κ κατι ακομη: εχω δουλεψευ με μεταναστες για πολλααααα χρονια!!
υπηρχαν νθρωπου που το μαχαιρι το βγαζαν για την πλακα .... κ αν προλαβαινες εκανες μια προσευχη ... κατα 99,9999999999% ομως ηταμν οικογενειαρχες , ειχαν κοντα τους τα ανηλικα παιδια τους, ηλικιας δημοτικου, κ προσπαθουσαν απλα να βγει το μεροκαματο!!
κ οκ, για λογαριασμο τους, θιγομαι να θεωρουνται κοπροσκυλα . δεν το σηκωνει η συνειδηση μου, γιατι ενιωθα ομαδα μ αυτους κ τους εδινα απ τον καφε μου , για να αντεξουν να βγαλουν τη μερα (διοτι μιλεμα για ΠΕΙΝΑ) ο,τι αλλο ειχα κ μου διναν κ αυτοι ο,τι ειχαν...
(ναι δεν ειναι σπουδαιο το οτι μποιραζομουν τον καφε μου... αλαλ δεν ειχαν ουτε αυτο!!)
απλα, η μπαλα παιρνει παντα ολους , μη νομιζουμε οτι αν η μπαλα θα παει προς την αντιθετη κατευθυνση, δε θα μας παρει ολους!!
με αλλα λογια, καλυτερα ολοι με δικαιωματα, ακομη κ αυτοι που δνε το αξιζουν, παρα ολοι χωρις δικαιωματα!!
κ επειδη οι ελληνες ειμαστε ενας λαος κατ εξοχην μεταναστευτικος κ επειδη προς τα κει το ξαναβλεπω δυστυχως, δεν ξερω, δε θελω να σκεφτομαι ασχημα πραγματα, θελω ολοι οι ανθρωπου να μπορουν να επιβιωσουν οσο πιο ειρηνικα μπορουν εκει που τους εριξε η μοιρα τους...
παρασυρθηκα, συγνωμη....
αχ μακάρι να μην περνουσε τόσο γρήγορα η ώρα ......έχω τόσα να διαβάσω....
smart εχεις δικιο (και για τα 2)
ο διπλανος μου τα εχει κανει τσουρεκια με την psychedelic στο φουλ, ψηνομαι να συνδεσω την κιθαρα στον 100ρη ενισχητη να του δειξω τι εστι mitsokolo :lol: :lol: :lol:
Παιζεις και κιθαρα κουμπαρα;
βεβαιως! και ντραμς! αυτοδιδακτη βεβαια αλλα παιζω ναι, παλια ημουνα σε 2 συγκροτηματα ροκ , αλλα μονο φωνητικα :/ με χωσανε στα ευκολα :lol:
Να το θεσω αλλιως... Υπαρχει κατι που δεν κανεις;;;
:bouncy:
φτου φτου φτου :D